- 18 Eylül 2014
- 53
- 31
- 38
Arkadaşlar eşimle konuştum beni öldürsen ben gidemem dedi benimle konuşmuyor yüzüme bile bakmıyor şuanda ağlıyarak yazıyorumBahane
Arkadaşlar eşimle konuştum beni öldürsen ben gidemem dedi benimle konuşmuyor yüzüme bile bakmıyor şuanda ağlıyarak yazıyorum
Kendi evimizde kalalım dedim söyledim herşeyi beni öldürsen ailemden gidemem dedi bıktım artık pes ediyorumnereye gidelim dediniz ki?
siz kv nize gitmeyin..
Yahu bi yere gidin demiyoruz. En dogal olani secin yani kendi evinizde kalin. Kp kv hizmetcilik etmeyin.Arkadaşlar eşimle konuştum beni öldürsen ben gidemem dedi benimle konuşmuyor yüzüme bile bakmıyor şuanda ağlıyarak yazıyorum
yazılmış mı bilmiyorum ama onlar gelin ve hizmetçiyi birbirine karıştırmışlar (!) eşin de dahil
ciddi ciddi konuyu masaya yatırmalı gerekirse kavga etmelisin ve bu süreçte asla taviz vermemelisin
mücadele etmezsen hiç bir aile bireyi durup da "biz bu kadına haksızlık ediyoruz" demez.
Yuh. Adam kendi evimizde kalalim deyince hayir mi diyor? Pardon da niye evlenmis? Siz bu adamla aile olamadan neden cocuk yaptiniz?Kendi evimizde kalalım dedim söyledim herşeyi beni öldürsen ailemden gidemem dedi bıktım artık pes ediyorum
Yuh. Adam kendi evimizde kalalim deyince hayir mi diyor? Pardon da niye evlenmis? Siz bu adamla aile olamadan neden cocuk yaptiniz?
Şimdiye kadar saygımdan ses çıkarmadım ama bıktım artık merhamet duygusu anlınmış resmen
Kendi evimizde kalalım dedim söyledim herşeyi beni öldürsen ailemden gidemem dedi bıktım artık pes ediyorum
Beni bu hale getiren herkese hakkım zehir zıkkım olsun vicdan yoksunu insanlara nasıl denk geldim ben yaa
O annesi babasıyla görüşsün zaten sen özgür ol artık istediğin yere git istemediğine gitme hizmetciliklerinş yapma
Canım benim boşuna aglama canını sıkma yapacagın sey belli. Eşin işe gitmiyormu gitmiceksin kaynanan size gelsin içeri girsin anahtarı al elinden ben artık kendi evimin işleriyle ugrasıcam de kendi işini kendi görsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?