Kaynanam yüzünden bunalıma girdim..

İnsan kendine değer vermezse kimse vermez! Önce can sonra canan . Sende anne olmussun önce kendi aileni bebegini düşüneceksin en büyük günah o bebegi ihmal etmektir.

Hem suçlu hem güçlü sen kendini ifade edemiyorsun sanırım yazık sana ya sen böyle cok cekersin. Gitme orda kal ama evinde kal kimsenin evine gitmek iş yapmak zorunda değilsin

Allah kocadan güldürsün valla hepsi aşılırda arkanda durup seni savunmayan yanında olmayan kocaya nebilim allah yardımcın olsun

yazılmış mı bilmiyorum ama onlar gelin ve hizmetçiyi birbirine karıştırmışlar (!) eşin de dahil
ciddi ciddi konuyu masaya yatırmalı gerekirse kavga etmelisin ve bu süreçte asla taviz vermemelisin
mücadele etmezsen hiç bir aile bireyi durup da "biz bu kadına haksızlık ediyoruz" demez.

Beni bu hale getiren herkese hakkım zehir zıkkım olsun vicdan yoksunu insanlara nasıl denk geldim ben yaa

O annesi babasıyla görüşsün zaten sen özgür ol artık istediğin yere git istemediğine gitme hizmetciliklerinş yapma

Şimdiye kadar saygımdan ses çıkarmadım ama bıktım artık merhamet duygusu anlınmış resmen

karşındakiler acımasız. saygı duyulacak insanlar değil.
senin yaptığın eziklik kusura bakma.
hamile halinle temizlik yapmak ne demek?
nasıl kendini bu kadar kullandırırsın?
hiç mi kıymetin yok? kocan da tam öküz.
vicdansız bir aileye gelin gitmişsin.
artık tavır koy. yapmıyorum de. ailen yok mu sana destek olsunlar. hizmetçi gibi yaşadığını biliyorlarsa tabii.

Allahım bu kulüpte bitane iyi kayınvalide konusu okumayacak miyiz ya ne istiyorlar bu kayınvalideler gelinlerden ya hic mi vicdan yok bu insanlarda

Canım benim boşuna aglama canını sıkma yapacagın sey belli. Eşin işe gitmiyormu gitmiceksin kaynanan size gelsin içeri girsin anahtarı al elinden ben artık kendi evimin işleriyle ugrasıcam de kendi işini kendi görsün

Kendi evimizde kalalım dedim söyledim herşeyi beni öldürsen ailemden gidemem dedi bıktım artık pes ediyorum

yahu ya siz anlatamadınız eşinize ya onun anlayışı kıt..
ailesinden gitmesini isteyen kim?
şunu söyleyecektiniz ben hergün çıkıp temizlik yemek falan yapamam.. iki eve yetişemiyorum artık.. ananı çok düşünüyorsan hergün gelecek bir kadın tut.. ve bunu izin ister modda değil. durum bildirimi yapar gibi söylemeliydin..

O annesi babasıyla görüşsün zaten sen özgür ol artık istediğin yere git istemediğine gitme hizmetciliklerinş yapma

Elimde değil ağlamamak kocamda yüzüme bile bakmıyor çekip gidecem en sonunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…