Kaynanam yüzünden bunalıma girdim..

Açmayın kvdenizin telefonunu ?

Ben aynı apartmanda oturdum kv gille.. önce sabahtan akşama beraberdik. Sonra ben kahvaltıyı evde yapıcam dedim akşam yemeğinden 2 saat önce gittim. Yemeği kv ben görümcem hep beraber yaptık. Mutfağı görümcemle birlikte toplardık.. ev işlerine pek karışmazdım. Buna rağmen dayanamıyordum.. en son doğum yapınca kendi evime geçtim. Kb niye gittiler gelsinle beraber yiyelim dedi ama gitmedim. Ara sıra sadece.. bugün sorsan o kadar pişmanım ki.. ömrümden 1 senemi çaldılar gibi hissediyorum. .

Senin yapacağın kararlı bi şekilde gitmemek.. gerekirse evine tek gözlü elektrikli ocak al yemeğini evde pişir.. yoksa al çocuğunu anana git.. üff.. okurken afakanlar bastı..

Şimdiye kadar saygımdan ses çıkarmadım ama bıktım artık merhamet duygusu anlınmış resmen
Işte sorunun kaynağı bu.Sorun kaynana veya koca değil.
Sorun sizin gibilerin hakkını savunmayi saygısızlık zannetmesi.
Ilk sıkıntı da itiraz edecektin artık çok geç.
Bence yukarı kata tasinin madem hizmetçilik en azından daha az yorulursunuz.

Yıne bırakmasın ama böyle olmaz yazık gunah ya kolemısın sen. bır hafta çıkma nasıl her ısını kendısı halledıyor bak gör. Eğer esınız dayanamıyorsa aılesıne yakın bı yerde ayrı eve çıkın hem sen, ben bırcok evlenen kadınlar nasıl aılemızden uzakta ısek hasretsek erkeklerde dayansın bır zahmet. Bızım Çanımız yokmu..

Eşim bana bunlar hepsi sana sevap diyor
E tamam da biraz da o sevap işlesin.
Bu saydigin işleri yabancıya yap para kazanırsın sigortan yatar emekliliğin olur ilerde.
Bence gir bi işe çalış kaynanaya hizmet edecegine ele hizmet et para kazan.
Ayrıca işveren sana saygı gösterir en azından böyle köle gibi davranmaz.

Çok iyi kalpli bir kızsın.
Hala nefret etmiyor ve kaynanandan nefret söylemiyle bahsetmiyorsun.
Ama bu kadar içine atma.

Bizde altli ustluyuz ama daha bi kere ne kv evi temizledim nede hastalik olmadigi surece yemek yapmadim gayette samimi ve yakiniz kendi evime zar zor yetiyorken burda is esinde bitiyor iyi bi ders lazim esine ve yukardakilere.

Kocanız annesini babasını bırakamıyorsa işi bırakıp hizmetlerini kendi yapsın. Size gelince yemek yap diyemi arıyor işim var de kapat telefonu evine gittiniz hizmet mi bekliyor siz oturun o otursun akşam yemek mi sordular ben çocukla uğraştım huysuzdy bugün deyin geçiştirin. Her aradığında işim var bebek uyuyor hastayım yastayım dertliyim misafirliğe gitcem misafir bana gelecek kargo bekliyom yol bozuk su kesik deyin. Bu arada kendi evinizin işini yemeğini ihmal etmeyin eşiniz size birşey demeye kalkarsa neyini eksik ettim neyini ihmal ettim ben küçük çocukla kendi evimin yükünü hallediyorum bi zahmet annende yapsın ben köle gelmeden önce kim hizmet ediyordu annene de olsun bitsin ama sakın taviz verme gidersen de uzat ayağını otur o ne be hangi sarayın sultanıymış o öyle

10 dakika geç çıksam kaynanam hemen arıyor gel yemek yap diye

Yapamam yapcak yerlerim agriyo de
Bir iki kavga cikar
Ne kadar sessizsiniz ya
Ananiz sizi kole diye mi dogurdu .
Benim dikislerim olacak kendi cisimi yapamicam
Kaynana cadisina yemek yapicam
O tencereyi kafasina indirmezsem insan degilim
Sinir oldum burda .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…