- 18 Temmuz 2016
- 4.754
- 13.224
- 208
Açmayın kvdenizin telefonunu ?Ben 1 yıldır evliyim eşimi severek evlendim, iki kat evleri var alt katı bizim için sermişler üst katta kayınpederim ve kaynanam oturuyor evlendiğimden beri yatmadan yatmaya evime gidiyorum kaynanam bütün işi bana bırakır herşeyini ben yapıyorum yemek temizlik kadın elini bişeye sürmez. Kapı girişleri farklı dışarı çıkılıp öyle alt kata iniliyor. Ben hamile kaldım karnım burnumda hergün o karda kışta geldim gittim o halde olmama rağmen kimse sesini çıkarmadı yaptığım yemeği yiyemiyordum kaynanam bunu görmesine rağmen ben yaparım demedi yine bana yaptırdı. 2 ay oldu doğum yapalı ben doğumdan önce eşimle konuştum doğum yaptıktan sonra evimde kalmak istiyorum dedim banyo lavabo için rahat olamam dedim bana tamam seni anlıyorum dedi neyse doğum yaptım hastaneden çıkar çıkmaz tekrar beni annesinin evine getirdiler doğum yapanlar bilir normal doğum yaptım çok dikişlerim vardı oturamıyordum bile ben doğumdan sonra doğru düzgün pansuman yapamadım rahat banyo yapamadım o kadar ağrımın olmasına rağmen kadın hala benden yemek temizlik bekledi. Herşeye karışır bütün eşyalarımı didik didik arar.. şimdi kendi evime geçtim ama eskisi gibi yatmadan yatmaya aşağı iniyorum ve bebekle o kadar zor oluyorki hergün bebeği eşyalarını getirip götürmek ben evde yemek yapmasam kalkıp yapmaz iki evi aynı anda idare edemiyorum ben artık bir düzen istiyorum çok yoruldum, çok bunaldım lütfen bi yol gösterin..
Eşim bana bunlar hepsi sana sevap diyor
Dine bunu da sokmasalardi şaşardım zaten. Artık din lastik gibi olmuş, isteyen istediği yere çekiyorsevapsa kendi yapsın
ne gerizekalı adamlar var
Adama bakEşim bana bunlar hepsi sana sevap diyor
Işte sorunun kaynağı bu.Sorun kaynana veya koca değil.Şimdiye kadar saygımdan ses çıkarmadım ama bıktım artık merhamet duygusu anlınmış resmen
E tamam da biraz da o sevap işlesin.Eşim bana bunlar hepsi sana sevap diyor
Ooo en sevdiğim davranış şekli bayılıyorum böyle üyelere.Aileme söylemiyorum bilseler gelip alırlar
10 dakika geç çıksam kaynanam hemen arıyor gel yemek yap diye
Kendi yemeğini kendin yap de sende Allah onada el ayak vermiş! Hadi yatalak olurda sen verirsin yemeğini neyini ....10 dakika geç çıksam kaynanam hemen arıyor gel yemek yap diye
Benim annem 75 yaşında kendi evinin işini alışverişini yemeğini kendi yaparKendi yemeğini kendin yap de sende Allah onada el ayak vermiş! Hadi yatalak olurda sen verirsin yemeğini neyini ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?