Kaynanam yüzünden bunalıma girdim..

Bak bişey diyecem kaynanamla altlı ustluyum fakat kendimi ezirmiyorum yapmamı beklediler yapmadım herşey içimden geldiği gibi davrandım istediğim gibi yaşıyorum hayatı çok şükür sende öyle yap ezdirme bunu baştan yapıcaksin.
Atasözü şöle der
Balık baştan kokar diye. Herşey düzelir bekleme düzelmez. O yüzden ne olacağı ne edeceğimi biliyorum.

Söyle olabilir ille birlikte olunacaksa.. Siz hiç duzeninizi bozmazsınız. Sabah kalkar evinizin işini gücünü yaparsınız. Akşam yemek vakti de ille birlikte olalım diyorlarsa sizin evde yenebilir. Ama bence artık kahvaltı ve diğer öğünler için herkes kendi evini kullanmalı. Buna bir son verilmeli.

Kocamı ikna edemiyorum günlerce konuşmadım yüzüm gülmüyor herşeyin farkında ama bişey yapmıyor bundan sonra dişlerimi görterecem
Yazık sana yazık az kaldı hayattan nefret edeceksin .. Ben kaynanama yuz versem oda beraber yatalım der banane yatmam hizmetci mi aldılar beni küsen küssün kocada dinlemem

İçim şişti artık bu kadınların kendilerini bu denli paspas edişine
Yemin ederim anlamıyorum nasıl kendinizi bu kadar kul köle ediyorsunuz ? Ne için ?
''Gelmiyorum''
''Yapmıyorum''
''İstemiyorum''
Bu kadar yahu ! Küsen küssün, kırılan kırılsın, boşayan boşasın..

Valla ara aileni konus hizmetçi olmaya evlenmedin dimi sular bulanmadan durulmuyor malesef canını sokakta bulamadıysan yakın zamanda dert sahibi olmak istemiyorsan aileni kalacaksın işin içine baktın olmadı mutluluklar dilerim kocana ailesiyle çık git çekilmez bir ömür sevap kazanmak için isteyerek yapılması gerekir

Ciddi söylüyorum toletlerini felan yıkıyor musun çamaşırlarını yıkıyor musun??

bence artık tavır almanın konuşmanın zamanı gelmiş lafını esirgeme ,eşini de düşünme o seni düşünse şu durumda seni ezdirmezdi zaten biraz onun da aklını başına getir ,şimdi sen aynı şekilde sesini çıkarmadan devam edersen kötü günler seni bekliyor demektir ,ama umarım tercihini çocuğunla keyifli vakit geçirmekten yana kulllanırsın onlara köle olarak geçirmekle değil

Şaşkınım!! hala böyle hizmetçilik yapan kızlarımız var mı ya...

Ben kendi evimi temizleyip ve yemek yapmak zor geliyorken, birde eli ayağı tutan kaynanaya hizmet edeceğim.

En başta hatayı yanlarına taşınmakla yaptınız bi kere.. eşiniz sizi sevseydi ayrı eve çıkardınız.

Bazen diyorum ki, bazı erkekler evlenmeyi sadece anama babama hizmet etsin diye mi evleniyorlar acaba diyorum?
Evet bu konudan sonra artık şüphem kalmadı.

Konu sahibi lütfen bi aydınlanın lütfen, şu pısırıklıktan bi çıkın ve çıkıp gidin kendi ailenize de bi kafa dinleyin.
Sizin zaten ilgilenmeniz gereken bi bebeğiniz var kendi işiniz gücünüz var ya.

Ayy okurken çok sinirlendim

Basta herşeyi kabul ederek ve yaptığın işinde sağlam güzel yaparak hata yapmisin bi kaç sefer yemeği yaksan tuzlu yapsan yenmiyecek kadar kotu yapsan kimse senden yemek beklemez mesela... Temizlik içinde temiz yapmasan yarim yamalak yapıp üstten gecsen ay bu kadar becerebiliyorum desen yine senden bişi bekleyemez.. Zorla is ogretemezya yetenek meselesi der geçerdin...
Ama madem bu kadar alıştılar rahata kolay kolay bırakmazlar yakani o yüzden seni ancak bi cinnet paklar.. Tencere tava ne varsa at camdan aşağı yeter beee yeter ben sizin kolenizmiyim diye sonrada ativer kendini yere gozunude hastaneye gidip bi şişe serum yiyene kadar açma.. Oradaki doktorada acikla durumunu konussun esinle ailesiyle.. Agir depresyon geçiriyor üstüne gitmeyin desin sende rahatla artik.. Bu ne yahu ben kendi evime yetisemiyorum bizde altlı üstlüyüz ama ben şakadan değil cidden cinnet gecirirdim yerinde olsam arada laf sokmalarina rağmen hic umrumda olmaz benim canım kıymetli anacim kimse için heder edemem kendimi.. Hep kendi zamanlarından bahsediyorlar onlar öyleymiş böylemişte devir değişti artik antik çağda yaşamıyoruz artik yok ole kaynanaya kölelik yapmayalarmis onlarda zorla mi yaptırmışlar onlar çekti diye biz de mi cekelim.. geçir cinnetini otur aşağı..

Aynen bunu yaparsan kraliçe olursun

Evladım seninkisi saygı değil onlar seni bildiğin kullanıyor

Gerizekalı kocanda sevap diyor. Bulmuşlar senin gibisini. Eşinle konuş ve net tavrını koy. Kavga çıkarsa çıksın boşver zaten mutsuzsun. Hiç olmazsa benliğini korursun. Çabalamış olursun. En son çare sana tavsiyem ailenle konuş onlar gelsinler yoksa çok ezilirsin

Allah sabır versin ben de kaynanamla yasiyom dua et yine ayri evde yatiyon bebegini kucagina almışsın ben stresten 2 erken dogum oldu sezaryenle ... geçer dicem ama gecmiuyo ne yp tavsiye bebeği ver alttan al bak ben de iş yapim ne dicek bakan

Geçmez bacım böylr
Geçmez bacım geçmez böyle kaynanalar olduğu sürece hiç bişey geçmez

Bu eve geldiğim güne lanet ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…