Cami çatlatirlarsa sesini cikarma sessizce otur bebeğiyle bak daha uğraşırlarsa patla artık. Nedir bu ya içim sikildiGidip kapıyı kitleyecem otutacam yeter
Agzin yokmu senin.Nasil kendini bu kadar ezdirebiliyosun?? Sen kendin degerini bilmezsen baskasi hic bilmez10 dakika geç çıksam kaynanam hemen arıyor gel yemek yap diye
Yaş 22Sen bu eziklikle onlar ölene kadar hizmetçilik yaparsın. Herşeye bi savunma yapıyosun.
Yazık sana yazık az kaldı hayattan nefret edeceksin .. Ben kaynanama yuz versem oda beraber yatalım der banane yatmam hizmetci mi aldılar beni küsen küssünKocamı ikna edemiyorum günlerce konuşmadım yüzüm gülmüyor herşeyin farkında ama bişey yapmıyor bundan sonra dişlerimi görterecem
AynenBasta herşeyi kabul ederek ve yaptığın işinde sağlam güzel yaparak hata yapmisin bi kaç sefer yemeği yaksan tuzlu yapsan yenmiyecek kadar kotu yapsan kimse senden yemek beklemez mesela... Temizlik içinde temiz yapmasan yarim yamalak yapıp üstten gecsen ay bu kadar becerebiliyorum desen yine senden bişi bekleyemez.. Zorla is ogretemezya yetenek meselesi der geçerdin...
Ama madem bu kadar alıştılar rahata kolay kolay bırakmazlar yakani o yüzden seni ancak bi cinnet paklar.. Tencere tava ne varsa at camdan aşağı yeter beee yeter ben sizin kolenizmiyim diye sonrada ativer kendini yere gozunude hastaneye gidip bi şişe serum yiyene kadar açma.. Oradaki doktorada acikla durumunu konussun esinle ailesiyle.. Agir depresyon geçiriyor üstüne gitmeyin desin sende rahatla artik.. Bu ne yahu ben kendi evime yetisemiyorum bizde altlı üstlüyüz ama ben şakadan değil cidden cinnet gecirirdim yerinde olsam arada laf sokmalarina rağmen hic umrumda olmaz benim canım kıymetli anacim kimse için heder edemem kendimi.. Hep kendi zamanlarından bahsediyorlar onlar öyleymiş böylemişte devir değişti artik antik çağda yaşamıyoruz artik yok ole kaynanaya kölelik yapmayalarmis onlarda zorla mi yaptırmışlar onlar çekti diye biz de mi cekelim..geçir cinnetini otur aşağı..
Ben 1 yıldır evliyim eşimi severek evlendim, iki kat evleri var alt katı bizim için sermişler üst katta kayınpederim ve kaynanam oturuyor evlendiğimden beri yatmadan yatmaya evime gidiyorum kaynanam bütün işi bana bırakır herşeyini ben yapıyorum yemek temizlik kadın elini bişeye sürmez. Kapı girişleri farklı dışarı çıkılıp öyle alt kata iniliyor. Ben hamile kaldım karnım burnumda hergün o karda kışta geldim gittim o halde olmama rağmen kimse sesini çıkarmadı yaptığım yemeği yiyemiyordum kaynanam bunu görmesine rağmen ben yaparım demedi yine bana yaptırdı. 2 ay oldu doğum yapalı ben doğumdan önce eşimle konuştum doğum yaptıktan sonra evimde kalmak istiyorum dedim banyo lavabo için rahat olamam dedim bana tamam seni anlıyorum dedi neyse doğum yaptım hastaneden çıkar çıkmaz tekrar beni annesinin evine getirdiler doğum yapanlar bilir normal doğum yaptım çok dikişlerim vardı oturamıyordum bile ben doğumdan sonra doğru düzgün pansuman yapamadım rahat banyo yapamadım o kadar ağrımın olmasına rağmen kadın hala benden yemek temizlik bekledi. Herşeye karışır bütün eşyalarımı didik didik arar.. şimdi kendi evime geçtim ama eskisi gibi yatmadan yatmaya aşağı iniyorum ve bebekle o kadar zor oluyorki hergün bebeği eşyalarını getirip götürmek ben evde yemek yapmasam kalkıp yapmaz iki evi aynı anda idare edemiyorum ben artık bir düzen istiyorum çok yoruldum, çok bunaldım lütfen bi yol gösterin..
Allah sabır versin ben de kaynanamla yasiyom dua et yine ayri evde yatiyon bebegini kucagina almışsın ben stresten 2 erken dogum oldu sezaryenle ... geçer dicem ama gecmiuyo ne yp tavsiye bebeği ver alttan al bak ben de iş yapim ne dicek bakan
Geçmez bacım geçmez böyle kaynanalar olduğu sürece hiç bişey geçmezAllah sabır versin ben de kaynanamla yasiyom dua et yine ayri evde yatiyon bebegini kucagina almışsın ben stresten 2 erken dogum oldu sezaryenle ... geçer dicem ama gecmiuyo ne yp tavsiye bebeği ver alttan al bak ben de iş yapim ne dicek bakan
Evladım seninkisi saygı değil onlar seni bildiğin kullanıyor
Gerizekalı kocanda sevap diyor. Bulmuşlar senin gibisini. Eşinle konuş ve net tavrını koy. Kavga çıkarsa çıksın boşver zaten mutsuzsun. Hiç olmazsa benliğini korursun. Çabalamış olursun. En son çare sana tavsiyem ailenle konuş onlar gelsinler yoksa çok ezilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?