Kaynanam yüzünden bunalıma girdim..

Çıkar o adamı hayatından bence. Kapa telefonunu, konuşma, mahkeme celbini gönder kurtul

sen kaç gündür ailendesin?
kv açlıktan ölmediğine göre kendi karnını doyurabiliyor işte..

Telefonlarını bundan böyle açma gelip yalvarana kadar..Aklını kullanmazsan ömür boyu elalemin yemeğini temizliğini yaparsın..Bu bir çözüm olabilir lakin ben senin yerinde olsam o adamı boşarım,işe girer çalışırım,bebeğine nasıl olsa annen bakar..Hayat ziyan edilmeyecek kadar değerli çünkü..

Benim hala anlayamadigim birsey var. Ayni apartmanda oturuyorsunuz orasi tamam. Ama sizin evde neden ocak buzdolabi vs yok? Nasil bir ev fiziksel sartlar acisindan? 4 duvara mi gelin gittiniz? Kendi duzeninizi kurun evinizde yiyin icin.

Benim hala anlayamadigim birsey var. Ayni apartmanda oturuyorsunuz orasi tamam. Ama sizin evde neden ocak buzdolabi vs yok? Nasil bir ev fiziksel sartlar acisindan? 4 duvara mi gelin gittiniz? Kendi duzeninizi kurun evinizde yiyin icin.

Evimde herşey var buzdolabı da var fırında var çamaşır makinesi bulaşık makinesi bi evde olabilecek herşey var sadece ocağa bağlanmak için tüp yok hala ocağımın etiketleri bile açılmadı eve alınacak bi tüp bide yiyecek şeyler lazım o kadar ama onu asla yapmaz bu zamana kadar yapmadı bundan sonra da yapmaz

boşu boşuna konuşupta sinirlerini bozma. adamın orta yol bulmak gibi bi niyeti yok. dediğimi yapmıyosan bi daha beni arama, ananla sana mutluluklar de. restini çektin gittin, geri adım atma nolur. annen baban ne diyo, konuşmayı düşünüyolarmı

Bizde gelin eve gurmeden sarmasina mantisina kadar buzdolabina koyulur. Onca zamandir evlisiniz 1 tup alip getirememis mi? Siz tupcuyu arayin baglatin bari neyi beklediniz? Neyse arkadaslarinda dedigi gibi konu netlesmeden sakin bana evinden ayrilmayin. Biraz zamana ihtiyaci var hatasini anlamasi icin..

Tüp bağlatatmam için paraya ihtiyacım vardı neyde bağlatsaydım adam beni yukarı çıkmam için mecbur bıraktı valla elimden gelen başka da bişey yok kafayı yemek üzereyim

Bi süre muhatap olma eşinle belki kafasına dank eder ne yapiyorum diye ..
Şuan sakın geri dönme yoksa daha beter olur sağlam dur .
Rabbim yardımcınız olsun inşallah

Tüp bağlatatmam için paraya ihtiyacım vardı neyde bağlatsaydım adam beni yukarı çıkmam için mecbur bıraktı valla elimden gelen başka da bişey yok kafayı yemek üzereyim
Kafayı yememek için lütfen uzlaşmaya çalışma
Anlasabilecegin insan! Yok karşında
Hatta umudunu kes
nasılsa ya evliliginiz bitecek...
Yada kocanın evcilik oyunu! devam edecek
Sen sadece figuransin o kadar
İçinde olsan ne olmasan ne

Ne olacaksa olsun evlilik bumu sevgi bumu insann sevdiği kişiyi mutlu etmek için herşeyi yapmaz mı onu üzdüğünü bile bile bi çözüm aramaz mı gerçek sevgi bu değil belki bana biraz değer verilseydi şu an eşimle bebeğimle birlikte olurduk ruhum kalbim iyileşir mi hiç bilmiyorum

Hepsi geçecek
Lütfen değmeyecek insanlar! İçin bebeğinden çalma
(İlgin ,sevgin ,merhametin en çok onun ihtiyacı var)

Sadece gerçekleri yazıyorum....
Ben kayınvalidem ve bır bekar kaynımla dubleks bir evde yasıyoruz. Eşim 30 yaşında. 10 aylık bir kızım var. Doğuma kadar midem bulandıgı ıcın ne temızlık ne yemek dogru duzgun gözüm görmezdi bu yuzden 3 günde bir ağlayarak sabahlardım... Çok aşık olarak evlendiğim adamın bir odun olduğunu anladığım zamanlar doğumdan sonra oldu. İlk doğum günüm kutlanmadı... Doğumdan sonra 1 hafta kaynanam yaptı herşeyi sonra benn misafir gelince yemeği o yapar Allah var mükemmel yemek yapar üstüne tanımam. Ve kocamı doldurması yüzünden hala huzursuzum. Hiç birşeye elini sürmez üstüne elimde telefon görse çocuk musun der. İş bitene kadar kızıma bakar. Yapılacak şeyleri yapılacak der yapalım demez. Kaynımda suratsızın biridir. Ters,aksi. Eşim de zenginlik ve birlik istediği için annesi de çoook inat olduğu için ayrılamam der. Velhasılkelam bizim böyle geldi böyle gidiyor. Bence işinizi bitirin aşağı inin çocuğunuzla zaten bebiş ufak erken uyanır sizde çıkın işinizi yapın aşağı inin... Aksi halde buradan size akıl fikir çıkmaz yani sizin beklediğiniz gibi çıkmaz bende yazdım amaaaaa çare yok. Çünkü bizim adamlarda biter iş onlar bizi ezdiriyor...
İş yapılır yemek yapılır sonra dinlenirsiniz. Çünkü bu insanlarda vicdan ve merhamet yok... Eşine de ne dersen de seni anlamaz....

Iyi de kadının dinlenmesine bile müsade etmiyorlar ki ?
Neden burdan fikir çıkmasın gayet de güzel çıkıyor.
Kaynanaya yaptığı hizmeti elaleme yapsın girsin bi işe hiç olmazsa para kazanır sigortası yatar saygı görür toplumda bi yeri olur.
Böyle kaynanaya hizmetçilik nereye kadar ne veriyor kaynana insana yaranilmiyor bile üstelik.
Siz de bu hayata mahkum değilsiniz köle değilsiniz onca ev işini yapiyorsaniz gayet farklı işler de de çalışıp para kazanabilirsiniz.
Ilerde emekli olursunuz hiç olmazsa guvenceniz olur.
Esleriniz de sizi gerçekten seviyorsa yanınızda olurlar zaten arkanizdan gelirler yok sevmiyorsa anasının dibinden ayrılmaz zaten.
E bu tip birine de ben koca diyemem saygı duyamam sahsen.

neden ailenin yanına dönmedin?
ya da madem sen o evde hizmetçisin, kv bebeğine bakıyorsa, git işe gir. en azından bedava çalışmamış olursun. birikim yap kendine ayrı ev kur. eşin ister gelir ister gelmez.
yazık etmeyin hayatınıza.

Allah yardımcımız olsun seni çok iyi anlıyorum konularımız benziyor mutlu olmak için ne hayallerle sevdiğimiz adamla evleniyoruz ama sonu hayal kırıklığı oluyor çok yanlız çaresiz hissettiğimizde oluyordur bazen, bizi ayakta tutan tek şey çocuğumuz bir gün düzelirmi bir evimiz olurmu kendimizi bir yere ait hissedermiyiz bilemiyorum ama ruhumuzun yıprandığı ortada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…