- 27 Şubat 2017
- 665
- 622
- 23
- 45
Bence siz de artik kendinize deger vermeyi ogrenin.Konu sahibine verdiginiz tavsiyeye bakilirsa size de cesaret lazim.Nasil kabulleniyorsunuz boyle yasamayi?Kocaniz bulunmaz hint kumasi mi?Sadece gerçekleri yazıyorum....
Ben kayınvalidem ve bır bekar kaynımla dubleks bir evde yasıyoruz. Eşim 30 yaşında. 10 aylık bir kızım var. Doğuma kadar midem bulandıgı ıcın ne temızlık ne yemek dogru duzgun gözüm görmezdi bu yuzden 3 günde bir ağlayarak sabahlardım... Çok aşık olarak evlendiğim adamın bir odun olduğunu anladığım zamanlar doğumdan sonra oldu. İlk doğum günüm kutlanmadı... Doğumdan sonra 1 hafta kaynanam yaptı herşeyi sonra benn misafir gelince yemeği o yapar Allah var mükemmel yemek yapar üstüne tanımam. Ve kocamı doldurması yüzünden hala huzursuzum. Hiç birşeye elini sürmez üstüne elimde telefon görse çocuk musun der. İş bitene kadar kızıma bakar. Yapılacak şeyleri yapılacak der yapalım demez. Kaynımda suratsızın biridir. Ters,aksi. Eşim de zenginlik ve birlik istediği için annesi de çoook inat olduğu için ayrılamam der. Velhasılkelam bizim böyle geldi böyle gidiyor. Bence işinizi bitirin aşağı inin çocuğunuzla zaten bebiş ufak erken uyanır sizde çıkın işinizi yapın aşağı inin... Aksi halde buradan size akıl fikir çıkmaz yani sizin beklediğiniz gibi çıkmaz bende yazdım amaaaaa çare yok. Çünkü bizim adamlarda biter iş onlar bizi ezdiriyor...
İş yapılır yemek yapılır sonra dinlenirsiniz. Çünkü bu insanlarda vicdan ve merhamet yok... Eşine de ne dersen de seni anlamaz....
Evinizden çıkmayın, gerekirse de eşinizle konuşup taşının.Ben 1 yıldır evliyim eşimi severek evlendim, iki kat evleri var alt katı bizim için sermişler üst katta kayınpederim ve kaynanam oturuyor evlendiğimden beri yatmadan yatmaya evime gidiyorum kaynanam bütün işi bana bırakır herşeyini ben yapıyorum yemek temizlik kadın elini bişeye sürmez. Kapı girişleri farklı dışarı çıkılıp öyle alt kata iniliyor. Ben hamile kaldım karnım burnumda hergün o karda kışta geldim gittim o halde olmama rağmen kimse sesini çıkarmadı yaptığım yemeği yiyemiyordum kaynanam bunu görmesine rağmen ben yaparım demedi yine bana yaptırdı. 2 ay oldu doğum yapalı ben doğumdan önce eşimle konuştum doğum yaptıktan sonra evimde kalmak istiyorum dedim banyo lavabo için rahat olamam dedim bana tamam seni anlıyorum dedi neyse doğum yaptım hastaneden çıkar çıkmaz tekrar beni annesinin evine getirdiler doğum yapanlar bilir normal doğum yaptım çok dikişlerim vardı oturamıyordum bile ben doğumdan sonra doğru düzgün pansuman yapamadım rahat banyo yapamadım o kadar ağrımın olmasına rağmen kadın hala benden yemek temizlik bekledi. Herşeye karışır bütün eşyalarımı didik didik arar.. şimdi kendi evime geçtim ama eskisi gibi yatmadan yatmaya aşağı iniyorum ve bebekle o kadar zor oluyorki hergün bebeği eşyalarını getirip götürmek ben evde yemek yapmasam kalkıp yapmaz iki evi aynı anda idare edemiyorum ben artık bir düzen istiyorum çok yoruldum, çok bunaldım lütfen bi yol gösterin..
Sadece gerçekleri yazıyorum....
Ben kayınvalidem ve bır bekar kaynımla dubleks bir evde yasıyoruz. Eşim 30 yaşında. 10 aylık bir kızım var. Doğuma kadar midem bulandıgı ıcın ne temızlık ne yemek dogru duzgun gözüm görmezdi bu yuzden 3 günde bir ağlayarak sabahlardım... Çok aşık olarak evlendiğim adamın bir odun olduğunu anladığım zamanlar doğumdan sonra oldu. İlk doğum günüm kutlanmadı... Doğumdan sonra 1 hafta kaynanam yaptı herşeyi sonra benn misafir gelince yemeği o yapar Allah var mükemmel yemek yapar üstüne tanımam. Ve kocamı doldurması yüzünden hala huzursuzum. Hiç birşeye elini sürmez üstüne elimde telefon görse çocuk musun der. İş bitene kadar kızıma bakar. Yapılacak şeyleri yapılacak der yapalım demez. Kaynımda suratsızın biridir. Ters,aksi. Eşim de zenginlik ve birlik istediği için annesi de çoook inat olduğu için ayrılamam der. Velhasılkelam bizim böyle geldi böyle gidiyor. Bence işinizi bitirin aşağı inin çocuğunuzla zaten bebiş ufak erken uyanır sizde çıkın işinizi yapın aşağı inin... Aksi halde buradan size akıl fikir çıkmaz yani sizin beklediğiniz gibi çıkmaz bende yazdım amaaaaa çare yok. Çünkü bizim adamlarda biter iş onlar bizi ezdiriyor...
İş yapılır yemek yapılır sonra dinlenirsiniz. Çünkü bu insanlarda vicdan ve merhamet yok... Eşine de ne dersen de seni anlamaz....
Sadece gerçekleri yazıyorum....
Eşiniz 3 gün boyunca çocuğunu gelip görmek istedi mi??Bugün 3 gün oluyor ne yerse yesin umurumda değil
Çok kirilgansinEşimin dediği şey git evinde otur ama ben istemiyorum aslada gönlüm razı olmayacak diyor bende herşey güzellikle olsun istiyorum benim istediğim küslük kırgınlık oluşturacak bişey değil diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?