Kaynanam yüzünden bunalıma girdim..

Bence siz de artik kendinize deger vermeyi ogrenin.Konu sahibine verdiginiz tavsiyeye bakilirsa size de cesaret lazim.Nasil kabulleniyorsunuz boyle yasamayi?Kocaniz bulunmaz hint kumasi mi?

İçinden cikamadiginiz meselelerinde mecburiyet bellemenizde beni benden alıyor
Hele birde ailesinden gördüğünde ortalığı ayağa kaldıran
Kocası tarafından görünce pusup kalan hatunlarda beni fena geriyor

Evinizden çıkmayın, gerekirse de eşinizle konuşup taşının.

Siz kocaniza eglence, ve onun ailesine hizmetci olmayi kabullenmissiniz ama bu bayan benligini ve gururunu kaybetmemek icin mücadele veriyor. Niye hizmet etsin ele ne gerek var. Yazik sizede. Allah yardimciniz olsun, insallah insanliginizi bir gün tekrar elde edebilirsiniz.

sanırım sizin arkanızda kimse yok. cesarette olmayınca köleliğe devam. ama tuba öyle değil. yani sizin gibi değil. ailesini aradı gelip aldılar. bence bizim etkimizde oldu. çok şükür kölelik devri bitti. mutsuz bir yerde yaşayacağına bebeğiyle mutlu baba evinde yaşar daha iyi. ha tubanın evi de ayrı. bence onlar da tubanın kararlığını görünce kendilerini düzeltecekler.

Eşinizin sizi anlamayacağı ortada ben olsam kesin ve katı konuşurdum beni annene hizmetçisi edeyim diye mi aldın derdim.
Madem kv diğer çocukları da var onlarda gelip işini yapsın. Çözüm yolu az çok ortada ya kv kendi işini kendin yapacak ya eve bi yardımcı gelecek ya diğer çocuklar da gelecek bu işler sırayla yapılacak başka yolu yok gibi. Herkes kendi evinde olsun rahat olsun. Zaten bu şekilde giderse evlerde birleşir. Sizin evde kiraya verilir.

arkadaşım niye bu kadar ezdiriyorsun kendini sen hizmetçi değilsin senden önce nasıl yapıyorsa işini yemeğini yine yapsın ayrıca bebeğin olmuş onunla ilgilenmen vakit geçirmen lazım evine in ve bir daha çıkma

Son dırumunuz nedir merak ettim. Eşinizden hiç bir yaklaşım olmadımı. Yada kv falan merak edip aramadımı hiç

Kv arada arıyor bebeği soruyor her evde tartışma oluyor kimisi iyi eve gelin gidiyor kimisi kötü eve gidiyor evine dön diyor

Eşimin dediği şey git evinde otur ama ben istemiyorum aslada gönlüm razı olmayacak diyor bende herşey güzellikle olsun istiyorum benim istediğim küslük kırgınlık oluşturacak bişey değil diyorum
Çok kirilgansin
Haklısın da
Ama farkında mısın sadece sen uğraşıyorsun bu yuva için
İçinde senin için zerre merhamet , Şevkat barındırmayan şahıslar için değer mi?
ONLARA İHTİYACIN YOK!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…