- 27 Şubat 2017
- 665
- 622
- 23
- 45
Evet ya cok uzuluyorum kendilerine layik gordukleri seye. Bir adam ugruna cekilir mi ya.Yok bazen kizlarimizin hikayelerini dinledikden sonra diyorum insan kendini bunu nasil yasatir. Hele ki anne olmus bi genc bi kadin var karsimizda. Sen kendine saygi duyduracaksin ki, evlandinda seni saysin, ilerde esini saysin.
Kocama söylüyorum annemi babamı bırakamam diyor
Burda yazmayi birak ablacim (ablacim diyorum bu eziyetleri kendine bile isteye cektirdigine göre cok gencin sanirim) hemen ara anneni babani durum böyle böyle de. Ben cikip geliyorum eger kocam durumu kabul etmezse de. Ara esini yada yaz, siralama yap is bende temizlik bende falan diye, artik istemiyorum, evim ayri kapim ayri ben kendi evimi temizler, yemegimi yapar saygi cercevesinde ailenle bir araya gelirim aksamda kapimi kitlerim, keyfim ne zaman isterse o zaman acarim de. Kabul ediyorsan ne ala etmiyorsan ben yokum de.
Evet ya cok uzuluyorum kendilerine layik gordukleri seye. Bir adam ugruna cekilir mi ya.
Çok yaşlı değil eli ayağı tutuyor gayet iyio zaman sizi bıraksın. bu ne vicdansızlık ya valla okurken içim bunaldı. ben yeri geliyor kendim için bile kılımı kıpırdatmak istemiyorum. bide o halinizle onlara hizmet mi ediyorsunuz. çok mu yaşlılar veya eli ayağı tutmuyor mu kadının. yazık gerçekten kimse acımıyor mu size? siz bari acıyın kendinize.
22 YAŞINDAYIM saygımdan bişey demiyorum ama gerçekten çok bunaldım bu akşam kocamla konuşacsm olmasa aileme söyleyecm
22 YAŞINDAYIM saygımdan bişey demiyorum ama gerçekten çok bunaldım bu akşam kocamla konuşacsm olmasa aileme söyleyecm
Hala korkuyorsun kocanin ne demesinibekliyosun ki cnm?Adam zaten ezdirmia ezdirecegi kadar.Yapmak zorundasin onlar yasli diyecek idare et diyecek diyecek te diyecek.Adama sert yapip ariza cikarmazsan bisey degismez.Bence de annene simdiden soyle bilsinler22 YAŞINDAYIM saygımdan bişey demiyorum ama gerçekten çok bunaldım bu akşam kocamla konuşacsm olmasa aileme söyleyecm
Akşam işten gelsin konuşacam ne olursa oşsun artık şimdi onlaedayımSimdiden söyle ki ailene bilsinler canim. Hic yoksa annene söyle. Baktin aksam kavga cikiyor arasin babani gidersin yada gelir alir.
Aksamda ne zaman konusacaksan? Zaten kv yaninda degilmisiniz siz hep? Su anda nerdesin kendi evinde mi?
Eşim bana bunlar hepsi sana sevap diyor
Aynen ben de burayi gec kesfettim.Hersey cok daha farkli olurdu eminimOn kocan olsa bir ben etmez yaaa! Malesef ama insan bazi tecrübelerden sonra anliyor. Ben evledigim yasta bu aklim olsaydi, akil verenleri dinleseydim, bir cok seyi farkli yapardim. Keske o zamandan bilseydim kk yi
Evimde herşey var sadece tüp alınacak anneme söyleyecemaferim sakın vazgeçme. burası bizim yuvamız eksiklerimizi tamamlamakla işe başlayalım de. gaz mı yok küçük tüp alsın. buzdolabı mı yok küçük dolap alsın. ailene de alsın size de alsın. herkes kendi evinde yesin içsin. ara sıra gidip gelin. torun sevsinler o kadar. ha kadın hasta mı sevabına yardım edersin hepsi bu.
Kızı var evli il dışında oturuyor ben artık tavrımı koyacam ne olursa olsun bıktım artık kimse benim halimi görmüyorkoy mesafeni gitme yahu sen hizmetcimisn ne gebelign var onlara gelinsen gelinsin. onların kolesi değil
eşin nasıl izin veriyor
merak ettm kv kızı var mı ? onlarda gelir mi böyle eğer var ise..
senin yapcagın saglam bi rest cekeceksn ilk başta kocana.. sonrada koyacaksn mesafeni ya tasınacaksn yada o imkanının yok ise eğer gitmeyeceksn zorlamı götürecekler ? döveceklermi senn benm de bir evim var bebegim var kendi evime yetişmek istiyorum dersin olur biter.
anladm tabiki koy sakın vazgecme tavrndan saglam durusun olsun seni cok ezmsler ses etmemişin cok kullanıdrmssn kendini artık dur demelisin yazık değil mi gencecik kızsn yahuKızı var evli il dışında oturuyor ben artık tavrımı koyacam ne olursa olsun bıktım artık kimse benim halimi görmüyor
Hem çocuk hem iki evi temizlemek oldukça zordur. Allah kolaylık versin.Akşamları eşin eve geldiği zaman kesinlikle söylenmeden yorgun olduğunu göstermen lazım halinle, tavrinla gözlerini acamayarak. Direk şikayet edersen adam hemen üste çıkar. Yemeği kendi evinde yapıp bırakırsın. Temizliği de yavaş yavaş azaltirsin. Mesela silip supuruyor musun haftada 3 kere. KV evini 2 kere süpür. Yemeği yap aşağıya bırak. Gel eve çocukla uyu. Soran olursa yorgunum. Bu kadar basit. Eğer ben yapmicam dersen kötü olursun çünkü bu zamana kadar yapmışsın herkes bu düzene alışkın. Derken yavaş yavaş elini çekersin. Şimdi daha çocuk bebekken ayirmazsan büyüyünce imkansız olur. Çok da göze batmadan yavaş yavaş halledersin. İnşallah. Allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?