- 18 Temmuz 2016
- 4.754
- 13.224
- 208
Akşam işten gelsin konuşacam ne olursa oşsun artık şimdi onlaedayım
Evimde herşey var sadece tüp alınacak anneme söyleyecem
Çok yaşlı değil eli ayağı tutuyor gayet iyi
Hepinize teşekkür ederim içimi döktüm tavsiyeleriniziFii tarihteki kadınları
Annelerimiz anneannelerimizi gelinlik zamanı böyle çalıştırırlarmış
Bu devirde böyle hizmetler gelinlik etmeler kaldı mı
Çalışsın çalışmasın gelinler burnundan kıl aldırmıyor (haklı olarak)
İlginç
Kaynananıza bu kadar yapıyorsunuz da
O karnınızdaki minicik evlatta sizle birlikte hırpalanıyor yoruluyor strese giriyor onun hakkına giriyorsunuz buna hakkınız yok biraz da evladınızı düşünün oturup onunla ilgilenin milletin işi gücü derdi hizmeti bitmez hizmetçiliğe çok mu heveslisiniz
Yap mı yo rum
Bu kadar basit
Allah yardımcın olsun bu devirde böyle vicdansizlar da var işte, evinde tüp bile yok demek. Kadını üst kata mahkum etmişler belki senin canın bisey istedi, cekindin kaynanadan yapamadin yazik degil mi 9 ay hamileligi vardi bu işin, şimdi bebeğin de küçük artık sende bi aile olmussun evin yolun ayrı olsun. Kocana tatli tatli soylemeye çalış derdini güzelce anlat, yok eger ailesinden ayiriyormus gibi anlamaya devam ediyorsa restini çek, yoruldum usandım küçücük çocukla sürekli eziliyorum yazık degil mi de durumunu anlasin. Nefret ediyorum böyle bencil insanlardan ya nefret, elin ayağın tuttuktan sonra napacan gelini bilmem neyi, herkes evinde rahat etsin, uyuz bunlar ya
Allah yardımcımız olsun en güzel zamanlarımızı bizden çaldılar gidecem artıkcik su evden ne olur. suan cik. uyimaya gidiyorum de. al bebegini git evine yayil yataga yatarken kaldirmak isterse de dinlenicem agrim var de yolla.lutfen bak ben de zamaninda cok yapmis biri olarak dinle. artik yapmiyorum.
annelerimiz bizi nasil.yetistirdiyse hizmetci ruhu olusmus icimize. oldur onu cidden.
Kendi anahtarının varsa Üstüne kapının anahtarı acamazlar bak..Gitmeyince anahtarı var benim eve geliyor beni yukarı çıkarıyor
Kendi anahtarının varsa Üstüne kapının anahtarı acamazlar bak..
su an esim de mutfaga giriyor kv gelnce sifra hazirliyor bana birakmiyor herseyi. esin adam olacak ilk once. adam etmeye basla bugunden. gozunu ac. karisinin degerini goster eger seviyorsan.Allah yardımcımız olsun en güzel zamanlarımızı bizden çaldılar gidecem artık
Sende gücendir bari neden bişey diyemiyorsun anne elin ayağın tutuyor ben yorgunum yapamam de bunu söylemek çok kolay kocana derlerse herşey ben mi yapıcam hizmetçi mı aldılar deÖyle diyorum zaten bana vaktinde gel yemeği hazırla ne yiyecez diyor sonra işini yaparsın diyor
Göremez kızım kızım der ama o lafına inanma. Kendi kızı varken o ayriKv ne sinir oldum gelinleri kizlari gibi gormezler sonra bana anne de tabi tabi
+1 süpermiş:)Anne-babaya hizmetçi
Bir de kendisine ücretsiz seks...
Bir de bedavadan çocuk sahibi olup ücretsiz bakıcı
Pardon, ücretsiz değil, karın tokluğuna...
Nasıl seviyorsun adamı?Eşim bana abartıyorsun diyor idare et diyor eşimi sevdiğim için katlandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?