Kaynanam yüzünden eşimle aram açılıyor

Melek Annes36

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2019
54
4
1
29
Merhaba arkadaşlar derdimi anlatabilecegim tek yer burası lütfen akıl verin iki seneyi geçkin evliyim eşimle birbirimizi seviyoruz hiç anlaşamadığımız mesele yok aramızda ama kaynanam yüzünden sürekli kavga ediyoruz ben beraber oturuyorum beni sürekli aşağılayan kötüleyen dirdir eden bi kaynanaya sahibim onun önünde asla konuşmam ama sustum olmadı salak dediler en son kaynanam yine 5 gün boyunca gel git azarlamaktan bıkmayınca anne yeter dedim ben sana ne kötülük ettim istemiyorsan ayır beni dedim ve çocuğumu alıp çıktım ayrıca sunuda eklim çeyizlerimi fazla bi evleri var oraya yerleştirdiler küçük kaynım için ve bende o eve gittim benim o evde hiç yetkim yok bana sorulmadan herşeyim elimden alınıyor eşimin onayiyla ve bunca şeylere hep sustum ama yine de sevilmedim neyse o eve gittim akşam eşim geldi yukarı gitmem için zorladı girmedim sayısı geldi eşime diyorki senin yerinde olsam bunu bırakırdım onuda geçtim annesi aradı benim senin gibi evlâdım yok benim için öldün dedi ,sen kârı oldun eşinin eşarbını tak diyor sana hakta yok dedi ve evimi bosaltin dedi neyse eşimin teyzesi geldi eşimi alıp annesine gittiler orda ne dediylerse eşim bana düşman oldu zorlan geri götürdü eve zaten kisitliydim tam kisti aramız çok soğuk kaynanam la görümcem beni yiyip bitirdiler ailem uzak bana farklı sehirdeler babam hastanede yatıyor çok hasta herkes basında perperisanlar bisey diyemiyorum bizim oralarda baba evine dirim gideceğine ölümüm gitse daha iyi bakarlar ne yapacam bilmiyorum çok caresizim çok

Bence eşini al konuş. Bunlar bizim eşyamız niye elin kızına gitsin de. Kardeşin dersen yine saldırır. Annesine de neden bizi ayır diyorsun ki. Birbirimizi seviyoruz, ayıramazsın de. Benim eşim anneme böyle hak tanısa rahatsız olurdum. Sizde biraz kendi başınıza karar alma var. O eve niye eşinizden habersiz gittiniz onu da anlamadım. Bu adamı karşı cepheye itiyorsunuz.

Anlamadım. Kim hangi evde kalıyor? Nereye çağırıyorlar?
Siz k.v ile yaşıyorsunuz. Kaynınınıza ayrılan eve sizin eşyalar yerleşti. Siz de k.v yi terkedip o eve gittiniz? K.v de de, o evden eşyalarını al çık git diyor. Doğru mu?

Bizi ayır derken. Evden ayır başka eve çıkalım anlamında demiş arkadaş canım

cnm yaşadığının 2 katını yaşadım baktim hep annesini dedigini yapıyor.... anne sözü tek dinliyor bende konuşmaya başladım cvp verdim an geldi kayinbabamin yanında bile konuştum karin bunu yapıyor noldu sonunda evim ayrıldı cok sukur mutluluğum (yeri geldiğinde karışır izin vermem,)

Keşke bunlarda o anlayış olsa eşimi bana karşı dolduruyorlar ellerinde gelse biraktirirlar bile çok denedim ayrılmak için ama olmadı eşim çabuk dolduruşa gelen bi insan ve ailesi için canını bile verir onun için ben en son kisiyim ailesinde

Çeyizlerin olduğu fazla evde niye siz yaşamıyordunuzki .
Ozaman kim hizmet edecek?
Benim eltimde kv ile birlikte (Ben yurtdisindayim), görümcemin evden bol biseyleri yok fakat bizde gidince tıklım tıkışız, hatta görümcemin eşinin giymediği gömlekleri bile benim dolabımda (adamın apartmanı var) , böyle tipler oğullarına eş değil kendilerine hizmetçi alıyorlar, bir nevi külkedisi

Evet suç eşimde ve oda beni suçlu buluyor yok annem ne derse sus geç diye sustum ne oldu adım salağa cıktı artı eşim annesinden ayrılmıyor çok bağımlı onlara
Siz ne derseniz annesi sussa olur mu? Olmaz. Saçma sapan konuşmalar. Taş mısınız?

Sürekli benle uğraşıyor kelimeleri çok acı yenilir yutulur gibi değil dayanamadım eşime msj çektim öbur eve gidiyorum diye çıktım gittim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…