- 5 Mayıs 2019
- 54
- 4
- 1
- 29
- Konu Sahibi Melek Annes36
-
Bizi ayır derken. Evden ayır başka eve çıkalım anlamında demiş arkadaş canımBence eşini al konuş. Bunlar bizim eşyamız niye elin kızına gitsin de. Kardeşin dersen yine saldırır. Annesine de neden bizi ayır diyorsun ki. Birbirimizi seviyoruz, ayıramazsın de. Benim eşim anneme böyle hak tanısa rahatsız olurdum. Sizde biraz kendi başınıza karar alma var. O eve niye eşinizden habersiz gittiniz onu da anlamadım. Bu adamı karşı cepheye itiyorsunuz.
Bizi ayır derken. Evden ayır başka eve çıkalım anlamında demiş arkadaş canım
Kadin ayırmıyor evimizi eşim annesine çok bağlı ve oda ona herşeyi yaptırıyor niye ayirsin kiÇeyizlerin olduğu fazla evde niye siz yaşamıyordunuzki .
Eşiniz ayırsın evini. K.v de de suç yok. Suç eşinizde.Kadin ayırmıyor evimizi eşim annesine çok bağlı ve oda ona herşeyi yaptırıyor niye ayirsin ki
Keşke bunlarda o anlayış olsa eşimi bana karşı dolduruyorlar ellerinde gelse biraktirirlar bile çok denedim ayrılmak için ama olmadı eşim çabuk dolduruşa gelen bi insan ve ailesi için canını bile verir onun için ben en son kisiyim ailesindecnm yaşadığının 2 katını yaşadım baktim hep annesini dedigini yapıyor.... anne sözü tek dinliyor bende konuşmaya başladım cvp verdim an geldi kayinbabamin yanında bile konuştum karin bunu yapıyor noldu sonunda evim ayrıldı cok sukur mutluluğum (yeri geldiğinde karışır izin vermem,)
Evet suç eşimde ve oda beni suçlu buluyor yok annem ne derse sus geç diye sustum ne oldu adım salağa cıktı artı eşim annesinden ayrılmıyor çok bağımlı onlaraEşiniz ayırsın evini. K.v de de suç yok. Suç eşinizde.
Güya öyle işte belki sevgisi bile yalandirAllah'tan esinle problemin yokmus he. Adam seni yok saydiriyo, ezdiriyo ama cok seviyo masallah.
Ozaman kim hizmet edecek?Çeyizlerin olduğu fazla evde niye siz yaşamıyordunuzki .
Keşke sadece bunlarla kalinsaydiFazla bi ev var. Orda sizin eşyalarınız var. Ve kaynınız için saklanıyor. Siz kayınvalide ile aynı evde yaşıyorsunuz!! Ben doğru mu anladım ??
Siz ne derseniz annesi sussa olur mu? Olmaz. Saçma sapan konuşmalar. Taş mısınız?Evet suç eşimde ve oda beni suçlu buluyor yok annem ne derse sus geç diye sustum ne oldu adım salağa cıktı artı eşim annesinden ayrılmıyor çok bağımlı onlara
Ev vermiyorlar çeyiz vermiyorlar nasıl kalayım kadın ayırmıyor biziÇeyizlerin olduğu fazla evde niye siz yaşamıyordunuzki .
Sürekli benle uğraşıyor kelimeleri çok acı yenilir yutulur gibi değil dayanamadım eşime msj çektim öbur eve gidiyorum diye çıktım gittimBence eşini al konuş. Bunlar bizim eşyamız niye elin kızına gitsin de. Kardeşin dersen yine saldırır. Annesine de neden bizi ayır diyorsun ki. Birbirimizi seviyoruz, ayıramazsın de. Benim eşim anneme böyle hak tanısa rahatsız olurdum. Sizde biraz kendi başınıza karar alma var. O eve niye eşinizden habersiz gittiniz onu da anlamadım. Bu adamı karşı cepheye itiyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?