- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
- Konu Sahibi Melek Annes36
-
Çok merak ettim kaç yaşındasınızKeşke sadece bunlarla kalinsaydi
Taş olsa çatlardı görümcem karşıma geçip ağzına sıçarım senin embesil diyor ve çıt diyemiyorum korkumdan onlardan korkmuyorum ailemden korkuyorum bırakırlar ailem bunu kaldıramazSiz ne derseniz annesi sussa olur mu? Olmaz. Saçma sapan konuşmalar. Taş mısınız?
Aynen hizmetkarliktan başka birşey değil buOzaman kim hizmet edecek?
Benim eltimde kv ile birlikte (Ben yurtdisindayim), görümcemin evden bol biseyleri yok fakat bizde gidince tıklım tıkışız, hatta görümcemin eşinin giymediği gömlekleri bile benim dolabımda (adamın apartmanı var) , böyle tipler oğullarına eş değil kendilerine hizmetçi alıyorlar, bir nevi külkedisi
Kızım olmasa Allah korkum olmasa çoktan canıma kıyardımYaşıyor görünseniz de canlı sayılmazsınız çünkü "insan" yerine koyan yok.
22Çok merak ettim kaç yaşındasınız
Canım cana kıymak değilki kurtuluş. Saydır kendini biraz. Dik başlı olmaa ama dik dur. Ne yapabilirler ki en fazlaKızım olmasa Allah korkum olmasa çoktan canıma kıyardım
Sürekli benle uğraşıyor kelimeleri çok acı yenilir yutulur gibi değil dayanamadım eşime msj çektim öbur eve gidiyorum diye çıktım gittim
Allah korusun.Kızım olmasa Allah korkum olmasa çoktan canıma kıyardım
Bu kadar tembel olmayın. Çocuğa anneniz baksın boşanın. Ölmek ne alaka?Kızım olmasa Allah korkum olmasa çoktan canıma kıyardım
Biraktirirlar çocuğumu da elimden alırlar ve ailem asla ama asla bu durumu kabullenmezler doğuda böyle şeylere utançla bakarlarCanım cana kıymak değilki kurtuluş. Saydır kendini biraz. Dik başlı olmaa ama dik dur. Ne yapabilirler ki en fazla
Üfff ne biçim iş yaa. Allah insan evladına denk getirsin gerçekten herkesii.Biraktirirlar çocuğumu da elimden alırlar ve ailem asla ama asla bu durumu kabullenmezler doğuda böyle şeylere utançla bakarlar
Göndermiyorlar doktorlar durumu kritik dedikleri halde herkes orda perişan olduda gidip gelmesem umurlarında olmaz eşim çocuğumu alir mahkemeyle benim bişeyim yok ama onun arkası güçlü ve ailem zaten perişan daha da maf edememAllah korusun.
Babanız hastaymış onu ziyarete gidin ve dönmeyin.
Ailenize hasta babama bakmak için geldim deyin.
Eşinizin ve ailesinin yanına dönmeyin.
Ama zaten eşimin yanında da bana söyleniyorlar evin stres topu olmuşum canı sıkılan beni fircaliyor görmüyor mu sankiUğraşmak zorunda değilsiniz de ses kaydı filan mı alsanız acaba belki durumun ciddiyetini anlar.
Neden? Onlar çokmu kıymetliler senden?Kızım olmasa Allah korkum olmasa çoktan canıma kıyardım
Çocuğumu benden alırlar ve annemler durumları ortada orda daha beter hale gelirim kardeş karısı kabul etmez bizimkiler kabullenmezBu kadar tembel olmayın. Çocuğa anneniz baksın boşanın. Ölmek ne alaka?
Sen böyle yaparsan daha çok ezilirsin... Sakın ama sakın başka çocuk yapma.Göndermiyorlar doktorlar durumu kritik dedikleri halde herkes orda perişan olduda gidip gelmesem umurlarında olmaz eşim çocuğumu alir mahkemeyle benim bişeyim yok ama onun arkası güçlü ve ailem zaten perişan daha da maf edemem
Kardeş karısı dediğiniz şey ne?Çocuğumu benden alırlar ve annemler durumları ortada orda daha beter hale gelirim kardeş karısı kabul etmez bizimkiler kabullenmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?