Kaynanam yüzünden eşimle aram açılıyor

Aynen hizmetkarliktan başka birşey değil bu

Kızım olmasa Allah korkum olmasa çoktan canıma kıyardım
Allah korusun.
Babanız hastaymış onu ziyarete gidin ve dönmeyin.
Ailenize hasta babama bakmak için geldim deyin.
Eşinizin ve ailesinin yanına dönmeyin.

Allah korusun.
Babanız hastaymış onu ziyarete gidin ve dönmeyin.
Ailenize hasta babama bakmak için geldim deyin.
Eşinizin ve ailesinin yanına dönmeyin.
Göndermiyorlar doktorlar durumu kritik dedikleri halde herkes orda perişan olduda gidip gelmesem umurlarında olmaz eşim çocuğumu alir mahkemeyle benim bişeyim yok ama onun arkası güçlü ve ailem zaten perişan daha da maf edemem

Evlenirken birlikte yaşayacağınızı ya da ne kadar süre birlikte kalacağınızı biliyor muydunuz kabul ettiniz mi bunu? Biliyor ve kabul ettiyseniz onlar da kendince bu kız kabul etti bize ve ailemize uygun diye düşünüyor. Size haksızsınız demiyorum ama onlar açısından böyle.
Kv nin eşyaları var diye çeyiz açılmadı galiba. Evi ayıramıyorsanız bile çeyizi açın. Biraz o toplasın eşyalarını. Biraz rahatı bozulsun. Başkasına çeyizi vermek de neymiş?
Sorun Kv den öte eşiniz...

Kızım olmasa Allah korkum olmasa çoktan canıma kıyardım
Neden? Onlar çokmu kıymetliler senden?
Sen gencecik yaşında ömrünün baharında ölüp gidecen meydan onlara kalacak, bakta gör daha cenazen kalkmadan kimi oğlumuza alsak diye plan yaparlar . Değermi peki öyle insanlar için ? Hayır! Sen mutsuz olacağına onlar olsun, boşver takma herşeyi kafana, onlarıda okadar gözünde büyütürsen tepenede çıkarlar her istediklerini yaptırırlarda

Sen böyle yaparsan daha çok ezilirsin... Sakın ama sakın başka çocuk yapma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…