Kaynanam yüzünden eşimle aram açılıyor

Ben bunlardan korkmuyorum ben ailemd3n cekiniyorum daha önce ablam çok kötü sebepler yüzünden boşanmak zorunda kaldı ve daha bi sene olmadı baba evinde işitmedigi söz kalmadı üzüntüden artık bayılıp duruyordu sürekli şimdi aynı şey benim başıma gelse iki bacı olarak neler neler derler babam hasta yatıyor annem yaşlı yani oraya asla gidemem tek çarem eşimi ikna etmem oda ne denediysem başarısız oldum nasıl yapacam bilmiyorum

tutmasını istiyorsan ondan vazgececeksin

allah icin bu kaynanalarda kadın degilmi karşıladı kadını eziyor benim kaynanada oyle kayınbaba sever beni yeminederim ki beni sevdiği gun kaynanam deli oluyor kıskacından

Madem ablanız da boşanmış, sizde ayrılıp ablanızla beraber bir eve çıkın, iş bulup çalışın

Başka şansınız yok, siz de biraz karşı geleceksiniz. Sizi yemelerine izin vermeyip , siz ne derlerse cevabı yapıştıracaksınız.

Bende öyleydim. Ama kurtulacam boşanma davası açıcam. Çekemeyecem daha fazla.

Kusura bakmasınlar ama en büyük kabahat seni 20 yaşında görücü usulü evlendiren ananda babanda
Bir zahmet az rahatları bozulsun

Valla biz nasıl annemizin babamızın huyunu biliyoruz eşinde emin ol biliyordur canım kendini ezdirme derim.Allah yardımcın olsun aynı aynı bütün anlattığın özellikler benimkinde de mevcut kocasının parasını kendi yiyor gösteriş için bilezik şu bu yapıyor adamcagızın gömlek yakaları ayrılmış bunu bildiği halde bir gömlek bir bişey almıyor adama cocuğa haşlık verir gibi haşlık veriyor yetmez gibi benım eşimden istiyor utanmadan para bekar kaynım var zaten onu çekip yiyor tamam anne evet ama bizde anne olucaz benım olum yuva kurucak yada kurduğunda ben maasım evim olduğu halde evli oğlum para verirse iyi vermezse gözlerinden kanlar aksın inş diye beddua eden biri asla yapmam büyük konuşmayayım ama cahil işi bunlar ve ettiği bedduayı yaşadı Allah şahit gözlerinden kan geldi burnu knadı tampon yapınca olurmus gözden gelirmiş kan o gün bugündür beddua etmeyi kesti şükür ama öyle beddua ederken ezan okunuyordu çok ağladım Rabbime yalvarmıştım o günü asla unutmıycam . Kaderimiz aynıymış kardesim ama şükür eşim arkamda duruyor annesinin ne olduğunu biliyor da ezdirmiyor benı senden de ricam eşine anlatmaya çalış ikna etmeye çalış derim yine yaz konuşalım özel mesaj atmayı bilmiyorum bilsem dertleşiriz seninle inan benımde buna çok ihtiyacım var birde tedavi görüyorum cocuk tedavisi iki hafta sonra belli olacak dua eder misin bana Allah rızası için kardesim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…