Kaynanam yüzünden eşimle aram açılıyor

Elalem ne der i boş ver git annenin yanına eşine de bana eşyalarımın olduğu evi açmazsanız asla dönmem de biraz da seni onlara saydırsın ayrı kalınca almaya gelir gelmezse de seni ezdiren birisiyle ayrı olman daha iyi

Taş olsa çatlardı görümcem karşıma geçip ağzına sıçarım senin embesil diyor ve çıt diyemiyorum korkumdan onlardan korkmuyorum ailemden korkuyorum bırakırlar ailem bunu kaldıramaz
Ablacim diyorum, benden kucuksundur diye tahmin ediyorum, sana bu laflar edilirken seni çok seven eşin nerde..

Zaten zordasin üzmek istemem ama, eşinin sana saygı sevgi gosterdigi bir davranışını örnekler misin..

Anlattıkların seven bir adamı geçtim, yetişkin bir adamın yapacağı da davranışlar değil, bilesin...

Bu olayda ana sorun senin eşin canım. Basiretsiz bir adam ve karısına değer vermeyen bir adam. Benim eşim de aşırı derecede ailecidir ama görümcem bana küfür etse çok kötü şeyler olur o an. Kaldı ki susma neden susuyorsun, boşasın zaten evlilik hayatı yaşamıyorsunuz ki. Kendinize ait bir eviniz bir hayatınız bile yok. Gerekirse kadın sığınma evine gidin bu şekilde yaşanmaz.
Bu arada benim eşimin ailesi de çok şirrettir. Zamanında boşanma aşamasına geldik onlar yüzünden. Ama ben hepsinin hakkından geldim. Sustukça ezileceksin.

Yaşadığınız kesinlikle hayat değil.

Ancak sizde öğrenilmiş çaresizlik seziyorum. Yapabileceğiniz hiçbir şey olmadığına kendinizi inandırmışsınız.

Deneyebileceğiniz çok şey var. İlk olarak bir silkelenin. Bu yapılanları hak etmediğinizi, bunları kabul ederek yaşamayacağınıza önce kendinizi ikna edin derim.

benim esim öyleydi ya beni bosamaya kadar verdi kaç defa kardeşleri icin bende tmm dedim boşa başkasıyla evlenirim sende annenin koynunda yatarsın dedin 3 ay konuşmadım annem gule gittim köpek gibi pişman oldu simdi annesinin gerçek yüzünü gördü ama gen3 bisey demiyor ama banada karismiyorr

bencede güven kendine kendin icin dik dur ölümden baska şeylerin üstünde gelirsin ac kalmazsın

ah bacımm bacım. Benimde vardı aynı kaynanadan aynılarının daha fazlasını yaşattı bana hemde 3-4 ay aynı evde yaşadık neler etmedi bana cüzdanımdaki paramın kaybolmasımı yatak odamın karıştırılması mı hırsız yurduna konmam mı eşimin istediğim için aldığı kurabiyelerin saklanması mı yoksa en uzak akrabasına bile beni kötüleyip (şimdi evimi ayırdım) kapımı açtırmaması mı hangisini anlatayım.derdim çok inan evimi ayırdım sımdı sukur üstte ben altta o oturuyor sımdı de rahatım ama yine de uzak olmak bambaska bir duygu eşine ılımlı ol derdini anlat onu inandıracak delillerin olsun elinde yoksa annesi o da sonucta basta inanmayabiliyorlar bende 2 senelik evliyim diyorum ya tek ben değil kadının kendi akrabaları dahi görüşmüyo kendisiyle sorun gerçekten onda yani .Allah yardımcın olsun birde cocuğun varmıs onun için katlan demiyorum ama seviyorsan kocanda biraz lafına giden biriyse yada ikna edersen dua et sana hiçbişey yapamaz Allaha dua et

Bakın her şeye onu yapamam bu olmaz diyip duruyorsunuz neden konu açtınız madem? Eşiniz ve eş ailesi sizin bu çıkmazınızın farkında o yüzden bu kadar üstünüze gelme cesareti buluyorlar zaten. Karşınıza geçip hakaret edildiğinde sessiz kalmak ne demek siz kendinizi çok ezdiriyorsunuz oturduğunuz yerden eşim düzelsin kayınvalidem düzelsin diye beklerseniz daha çok beklersiniz. Dişli olun biraz ayrıca ne demek çocuğu vermezler muz cumhuriyeti mi burası? Hiçbir mahkeme yaşı küçük çocuğu anne bakmak istediği müddetçe babaya vermez. Boşa tehdit bunlar

Biz ayır derken evimizi ayır demek istiyor.

Biraktirirlar çocuğumu da elimden alırlar ve ailem asla ama asla bu durumu kabullenmezler doğuda böyle şeylere utançla bakarlar
Ben de doğuluyum. Evet hos karşılanmıyor ama abartma lütfen. Karşındaki insan görünümlü yaratıklar sana en fazla ne yapabilir? Öldürecekler desem zaten ölümü göze almışsın. İki dakika nefer alamazlarsa nefessiz kalıp ölebilecek aciz yaratıklar. Ne büyüttün gözünde bu kadar? Bu dünyaya Allah a kul olmaya geldik. Kimseye köle olmaya gelmedik.

Eşine de ki " benim Allahtan başka korkum yok. Ya bu duruma çözüm bulursun ya da ben yokum. "

Eşine ayrı eve çıkmak istediğini söyle. Bir şekilde ikna etmeye çalış. Sana kayın validen hangi hakla salak diyor hakaret ediyor. Ya bu insanlar ne vicdansız ne pislik!!! Canım senin o evden tamamen çıkman lazım bir şekilde.

Bosanirdim net. Ben ne sizde nede esinizde bir evlilik sürdürecek olgunluğu görmedim. Siz kendinizi ezdiriyorsunuz, elinizde olanları çalınmasına göz yumuyorsunuz. Bu normal mi sizce? Esiniz annesinin eteğinin ucunu bırakmamış hala. Sizi ezdiriyor. Baştan hata bu düzeni kabul etmekle yapmışsiniz. "Eşim çabuk dolduruşa geliyor" diye kendinizi avutmayin. Esiniz iyi biri değil. İnsallah hamile değilsiniz ve bir birey olmadan çocuk yapmazsınız. Sizin yanınızda biri hayatın baharını yaşaması lazım ken böyle insanların arasına düşmesi üzücü. Kızım olsaydınız sizi orda bırakmazdım

Biraz akıllı ol. Ölmek çözüm olsa herkes ölsün. Bırak değmez. En güzel şey umursamamak. Istediklerini söylesinler. Politik ol biraz. Eşine birebir kalınca mağduru oyna. Çünkü ancak bundan anlayacak biri gibi. Ezik sessiz durursan onlar için ezmesi kolay lokma haline gelirsin buna izin verme. Güçlü dur. Zor tahmin edebiliyorum. Ama gidecek bir kapın yokmuş gibi hareket edersen sahipsiz görürler daha da ezilirsin.

Kaynananız yüzünden eşinizle aranız açılmıyor.
Eşiniz adam gibi adam olsa, ayrı ev tutar, sizi annesine, kardeşine ezdirmez.
Olay kaynanada değil kocanızda biter.

Kusura bakmayın ama adam size değer verse sizin bu kadar ezilmenize müsaade etmez.

Adam umursamıyor demek ki normalde siz de iyi değilsiniz sizi ezdiriyor zaten ondan güç alıp böyle davranıyorlar size
Hayır onlar için herşey para ve kaynanam evde para getirene saygısı olan getirmey
ceksinler kimseyi düşünme kendini düşün gerçekten mutlu olmak istiyorsan ağırlığı koyman lazım böyle giderse ya deli oluşun yada hastalık çıkar sende bid3 çocuk varmi
Zaten bi deri bi kemik kaldım sağ kolum sinirden sürekli tutuluyor. Ağırlıgimi nasıl koyayım eşim beni tutmuyor vari yolu annesi sanki bide 8 aylik bi kızımız var

Canım bende de o kadar şey varki anlatamadığım bende iki seneyi geçkin evliyim ve beraber oturuyorum dışardan iyi gözüken insanlardı ama içine girdiğinde ailede para ve kinden başka sevgiden eser yok benim kaynanamda dostundan çok düşmanı var alti tane eltisi ve kayniyla kavgalı üç tane kardeşiyle kavgalı analiğiyla kavgalı sadece aynı onun gibi olan bi erkek kardeşi ve ablasiyla konuşuyor bi tek onlar var çevresinde kadın çok fena çocuklarını amcalarının üstüne salıyor demiyor vurup birbirini öldürürler ateşe körükle gider sürekli onun için dünyada ondan iyisi ötesi yok o ne dese emirleri uygulanmali yoksa ortalığı birbirine katar. Kayinbabam zamanında böyle rezil olduğu için çok dövmüş bırakmaya çalışmış ama olmamış ve şimdi de baş edemiyor adamı rezil kendisinide vezir yapmış kadın çocukları babalarına düşman gibi davranıyor kaynım kaç defa kayinbabami dövmeye dahi kalktı bu kadın yüzünden oturduğu yeri maf ediyor ya delirecem artık baş edemiyorum eşim de biraz saf yürekli onlar ne dese inanan bi tip hatta haklı olsam dahi yinede onları tutan bi insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…