- 7 Haziran 2018
- 8.062
- 21.010
- 278
- Konu Sahibi Melek Annes36
-
Allah'tan esinle problemin yokmus he. Adam seni yok saydiriyo, ezdiriyo ama cok seviyo masallah.
Ablacim diyorum, benden kucuksundur diye tahmin ediyorum, sana bu laflar edilirken seni çok seven eşin nerde..Taş olsa çatlardı görümcem karşıma geçip ağzına sıçarım senin embesil diyor ve çıt diyemiyorum korkumdan onlardan korkmuyorum ailemden korkuyorum bırakırlar ailem bunu kaldıramaz
benim esim öyleydi ya beni bosamaya kadar verdi kaç defa kardeşleri icin bende tmm dedim boşa başkasıyla evlenirim sende annenin koynunda yatarsın dedin 3 ay konuşmadım annem gule gittim köpek gibi pişman oldu simdi annesinin gerçek yüzünü gördü ama gen3 bisey demiyor ama banada karismiyorrKeşke bunlarda o anlayış olsa eşimi bana karşı dolduruyorlar ellerinde gelse biraktirirlar bile çok denedim ayrılmak için ama olmadı eşim çabuk dolduruşa gelen bi insan ve ailesi için canını bile verir onun için ben en son kisiyim ailesinde
bencede güven kendine kendin icin dik dur ölümden baska şeylerin üstünde gelirsin ac kalmazsınSorun eşinizde. Diğerleri ikinci planda.
Onu yapamam, bunu edemem. Buraya neden konu açtınız?
Ben de doğuluyum, evlilik dışı hamile kalan tanıdığımız telli duvaklı evlendi geçen ay. Siz eziksiniz kimseye suç bulmayın.
Biz ayır derken evimizi ayır demek istiyor.Bence eşini al konuş. Bunlar bizim eşyamız niye elin kızına gitsin de. Kardeşin dersen yine saldırır. Annesine de neden bizi ayır diyorsun ki. Birbirimizi seviyoruz, ayıramazsın de. Benim eşim anneme böyle hak tanısa rahatsız olurdum. Sizde biraz kendi başınıza karar alma var. O eve niye eşinizden habersiz gittiniz onu da anlamadım. Bu adamı karşı cepheye itiyorsunuz.
Ben de doğuluyum. Evet hos karşılanmıyor ama abartma lütfen. Karşındaki insan görünümlü yaratıklar sana en fazla ne yapabilir? Öldürecekler desem zaten ölümü göze almışsın. İki dakika nefer alamazlarsa nefessiz kalıp ölebilecek aciz yaratıklar. Ne büyüttün gözünde bu kadar? Bu dünyaya Allah a kul olmaya geldik. Kimseye köle olmaya gelmedik.Biraktirirlar çocuğumu da elimden alırlar ve ailem asla ama asla bu durumu kabullenmezler doğuda böyle şeylere utançla bakarlar
Eşine ayrı eve çıkmak istediğini söyle. Bir şekilde ikna etmeye çalış. Sana kayın validen hangi hakla salak diyor hakaret ediyor. Ya bu insanlar ne vicdansız ne pislik!!! Canım senin o evden tamamen çıkman lazım bir şekilde.Merhaba arkadaşlar derdimi anlatabilecegim tek yer burası lütfen akıl verin iki seneyi geçkin evliyim eşimle birbirimizi seviyoruz hiç anlaşamadığımız mesele yok aramızda ama kaynanam yüzünden sürekli kavga ediyoruz ben beraber oturuyorum beni sürekli aşağılayan kötüleyen dirdir eden bi kaynanaya sahibim onun önünde asla konuşmam ama sustum olmadı salak dediler en son kaynanam yine 5 gün boyunca gel git azarlamaktan bıkmayınca anne yeter dedim ben sana ne kötülük ettim istemiyorsan ayır beni dedim ve çocuğumu alıp çıktım ayrıca sunuda eklim çeyizlerimi fazla bi evleri var oraya yerleştirdiler küçük kaynım için ve bende o eve gittim benim o evde hiç yetkim yok bana sorulmadan herşeyim elimden alınıyor eşimin onayiyla ve bunca şeylere hep sustum ama yine de sevilmedim neyse o eve gittim akşam eşim geldi yukarı gitmem için zorladı girmedim sayısı geldi eşime diyorki senin yerinde olsam bunu bırakırdım onuda geçtim annesi aradı benim senin gibi evlâdım yok benim için öldün dedi ,sen kârı oldun eşinin eşarbını tak diyor sana hakta yok dedi ve evimi bosaltin dedi neyse eşimin teyzesi geldi eşimi alıp annesine gittiler orda ne dediylerse eşim bana düşman oldu zorlan geri götürdü eve zaten kisitliydim tam kisti aramız çok soğuk kaynanam la görümcem beni yiyip bitirdilerailem uzak bana farklı sehirdeler babam hastanede yatıyor çok hasta herkes basında perperisanlar bisey diyemiyorum bizim oralarda baba evine dirim gideceğine ölümüm gitse daha iyi bakarlar ne yapacam bilmiyorum çok caresizim çok
ceksinler kimseyi düşünme kendini düşün gerçekten mutlu olmak istiyorsan ağırlığı koyman lazım böyle giderse ya deli oluşun yada hastalık çıkar sende bid3 çocuk varmiEşim kaybetme korkusu olan biri değil hiç umurunda olmaz ama ailem çok sıkıntı çekerler benim yüzümden
Hayır onlar için herşey para ve kaynanam evde para getirene saygısı olan getirmeyAdam umursamıyor demek ki normalde siz de iyi değilsiniz sizi ezdiriyor zaten ondan güç alıp böyle davranıyorlar size
Zaten bi deri bi kemik kaldım sağ kolum sinirden sürekli tutuluyor. Ağırlıgimi nasıl koyayım eşim beni tutmuyor vari yolu annesi sanki bide 8 aylik bi kızımız varceksinler kimseyi düşünme kendini düşün gerçekten mutlu olmak istiyorsan ağırlığı koyman lazım böyle giderse ya deli oluşun yada hastalık çıkar sende bid3 çocuk varmi
Canım bende de o kadar şey varki anlatamadığım bende iki seneyi geçkin evliyim ve beraber oturuyorum dışardan iyi gözüken insanlardı ama içine girdiğinde ailede para ve kinden başka sevgiden eser yok benim kaynanamda dostundan çok düşmanı var alti tane eltisi ve kayniyla kavgalı üç tane kardeşiyle kavgalı analiğiyla kavgalı sadece aynı onun gibi olan bi erkek kardeşi ve ablasiyla konuşuyor bi tek onlar var çevresinde kadın çok fena çocuklarını amcalarının üstüne salıyor demiyor vurup birbirini öldürürler ateşe körükle gider sürekli onun için dünyada ondan iyisi ötesi yok o ne dese emirleri uygulanmali yoksa ortalığı birbirine katar. Kayinbabam zamanında böyle rezil olduğu için çok dövmüş bırakmaya çalışmış ama olmamış ve şimdi de baş edemiyor adamı rezil kendisinide vezir yapmış kadın çocukları babalarına düşman gibi davranıyor kaynım kaç defa kayinbabami dövmeye dahi kalktı bu kadın yüzünden oturduğu yeri maf ediyor ya delirecem artık baş edemiyorum eşim de biraz saf yürekli onlar ne dese inanan bi tip hatta haklı olsam dahi yinede onları tutan bi insanah bacımm bacım. Benimde vardı aynı kaynanadan aynılarının daha fazlasını yaşattı bana hemde 3-4 ay aynı evde yaşadık neler etmedi bana cüzdanımdaki paramın kaybolmasımı yatak odamın karıştırılması mı hırsız yurduna konmam mı eşimin istediğim için aldığı kurabiyelerin saklanması mı yoksa en uzak akrabasına bile beni kötüleyip (şimdi evimi ayırdım) kapımı açtırmaması mı hangisini anlatayım.derdim çok inan evimi ayırdım sımdı sukur üstte ben altta o oturuyor sımdı de rahatım ama yine de uzak olmak bambaska bir duygu eşine ılımlı ol derdini anlat onu inandıracak delillerin olsun elinde yoksa annesi o da sonucta basta inanmayabiliyorlar bende 2 senelik evliyim diyorum ya tek ben değil kadının kendi akrabaları dahi görüşmüyo kendisiyle sorun gerçekten onda yani .Allah yardımcın olsun birde cocuğun varmıs onun için katlan demiyorum ama seviyorsan kocanda biraz lafına giden biriyse yada ikna edersen dua et sana hiçbişey yapamaz Allaha dua et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?