- 5 Mayıs 2019
- 54
- 4
- 1
- 29
- Konu Sahibi Melek Annes36
-
Görücü usulü ile evlendim ev eşya hiç konuşulmadı aldık dediler evet aldılar ama bana vermediler kaynima saklıyorlar beraber olduğum için ihtiyacım yokmuş ve bunları hep eşim kabul ettiEvlenirken birlikte yaşayacağınızı ya da ne kadar süre birlikte kalacağınızı biliyor muydunuz kabul ettiniz mi bunu? Biliyor ve kabul ettiyseniz onlar da kendince bu kız kabul etti bize ve ailemize uygun diye düşünüyor. Size haksızsınız demiyorum ama onlar açısından böyle.
Kv nin eşyaları var diye çeyiz açılmadı galiba. Evi ayıramıyorsanız bile çeyizi açın. Biraz o toplasın eşyalarını. Biraz rahatı bozulsun. Başkasına çeyizi vermek de neymiş?
Sorun Kv den öte eşiniz...
Abilerimin eşleri bakarlar mi ne zamana kadar evlerinde durabilirim kiKardeş karısı dediğiniz şey ne?
Cnm benim omur boyu ya böyle cekeceksin yada ağırlığı koyup bana evine gideceksin sana bakmak zorundalar yemin ederimm babanin 3vinde daha mutlu olursun esin kiymetini anlasa yada gercekten seviyorsa evini ayirir yok ayri yapmaz zate sevmiyordurKeşke bunlarda o anlayış olsa eşimi bana karşı dolduruyorlar ellerinde gelse biraktirirlar bile çok denedim ayrılmak için ama olmadı eşim çabuk dolduruşa gelen bi insan ve ailesi için canını bile verir onun için ben en son kisiyim ailesinde
Ama zaten eşimin yanında da bana söyleniyorlar evin stres topu olmuşum canı sıkılan beni fircaliyor görmüyor mu sanki
Abilerimin eşleri bakarlar mi ne zamana kadar evlerinde durabilirim ki
Ne yapmam gerekir peki artık katlanamıyorum eşime bile aramızı buz koydular sanki eşim onlara köle olmuş benle konuşmuyor bile bu konularıNeden? Onlar çokmu kıymetliler senden?
Sen gencecik yaşında ömrünün baharında ölüp gidecen meydan onlara kalacak, bakta gör daha cenazen kalkmadan kimi oğlumuza alsak diye plan yaparlar . Değermi peki öyle insanlar için ? Hayır! Sen mutsuz olacağına onlar olsun, boşver takma herşeyi kafana, onlarıda okadar gözünde büyütürsen tepenede çıkarlar her istediklerini yaptırırlarda
Eşim kaybetme korkusu olan biri değil hiç umurunda olmaz ama ailem çok sıkıntı çekerler benim yüzümdenCnm benim omur boyu ya böyle cekeceksin yada ağırlığı koyup bana evine gideceksin sana bakmak zorundalar yemin ederimm babanin 3vinde daha mutlu olursun esin kiymetini anlasa yada gercekten seviyorsa evini ayirir yok ayri yapmaz zate sevmiyordur
Asla gelmez bi sildimi tam siler çok kötü huyu varEşiniz gelmez mi sizi almaya
daha dogrusu size deger vermedigini buyuzden gelmeyecegini icten ice biliyorsunuz.Asla gelmez bi sildimi tam siler çok kötü huyu var
Kardeşlerin de mi ailenle birlikte oturuyor? Sanırım çevrenizde normal karşılanıyor bu durum. Eğer öyleyse siz ve aileniz onay verdiyseniz eşinizin ikna olmasını beklemekten başka çare göremedim:/Abilerimin eşleri bakarlar mi ne zamana kadar evlerinde durabilirim ki
Eşine yapıyorsan eğer ailesini şikayet etmeyi bırakNe yapmam gerekir peki artık katlanamıyorum eşime bile aramızı buz koydular sanki eşim onlara köle olmuş benle konuşmuyor bile bu konuları
Ne diyelim.Göndermiyorlar doktorlar durumu kritik dedikleri halde herkes orda perişan olduda gidip gelmesem umurlarında olmaz eşim çocuğumu alir mahkemeyle benim bişeyim yok ama onun arkası güçlü ve ailem zaten perişan daha da maf edemem
Asla gelmez bi sildimi tam siler çok kötü huyu var
e biraksinlar iste. ailende arkndaymis alsinlar seni ordan. saygisizlik yapip yuzune kufur ediyorlar, bunun bi tik ustu fiziksel siddet.Taş olsa çatlardı görümcem karşıma geçip ağzına sıçarım senin embesil diyor ve çıt diyemiyorum korkumdan onlardan korkmuyorum ailemden korkuyorum bırakırlar ailem bunu kaldıramaz
Bu kadar tembel olmayın. Çocuğa anneniz baksın boşanın. Ölmek ne alaka?
Konu sahibesi bizi ayir derkenBence eşini al konuş. Bunlar bizim eşyamız niye elin kızına gitsin de. Kardeşin dersen yine saldırır. Annesine de neden bizi ayır diyorsun ki. Birbirimizi seviyoruz, ayıramazsın de. Benim eşim anneme böyle hak tanısa rahatsız olurdum. Sizde biraz kendi başınıza karar alma var. O eve niye eşinizden habersiz gittiniz onu da anlamadım. Bu adamı karşı cepheye itiyorsunuz.
Konu sahibesi bizi ayir derken ayrı eve çıkar demek istiyor benceBence eşini al konuş. Bunlar bizim eşyamız niye elin kızına gitsin de. Kardeşin dersen yine saldırır. Annesine de neden bizi ayır diyorsun ki. Birbirimizi seviyoruz, ayıramazsın de. Benim eşim anneme böyle hak tanısa rahatsız olurdum. Sizde biraz kendi başınıza karar alma var. O eve niye eşinizden habersiz gittiniz onu da anlamadım. Bu adamı karşı cepheye itiyorsunuz.
Konu sahibesi bizi ayir derken
Konu sahibesi bizi ayir derken ayrı eve çıkar demek istiyor bence
Erkeklerin ne yazık ki büyük bölümü evlenmeden önce kendilerini gizlemek noktasında tam bir uzman buna inanırım ama aile kesinlikle kendini belli eder yani açık verir.Ben anlamıyorum bu adamlar evlenmeden önce hiç mi kendini belli etmiyor ? Birkaç aydır yoğun şekilde bu sitedeyim sorunların çıkış noktası çok benzer. Evlenmeden önce peri masalı gibiyken herşey, erkeklerin karakterleri imzadan sonra keskin ve ani bir dönüşüm mü yaşıyor ? Yoksa siz evleneceğinizi kişiyi yeterince tanımıyor evlenmek için mi evleniyorsunuz ? Evlenmeden önce kayınvalidenizi ve görümcenizi hiç tanımadan mı evleniyorsunuz ? Ben bekar biriyim merak ediyorum gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?