- 6 Temmuz 2018
- 185
- 55
- 18
- 30
- Konu Sahibi Karadenizliyasmin
-
Çalışmıyorum kendi çalışıyor parasına güveniyorBen anlamadım ki? Çalışıyor musununuz,çocuğa gündüzleri mi bakacak?
yoksa tamamen bende kalsın mı dedi? ayrıca kayınvalideniz çok mu zengin para derken?
Tabi ki anne sevgisinin yeri çok ayrı,onun yerini hiç birşey tutamaz. Belki ilk torun diye heves ediyordur. ? Ki bana öyle geldi..
Çalışmıyorum kendi çalışıyor parasına güveniyor
Çalışıyormuş zaten arada bakmasının ne sakıncası var ki. Sizde hafta sonu bikaç saat verirsiniz eşinizle zaman geçirirsiniz.Kaynanam daha hamileyim doğmadan çocuk icin plan yapıyor ailenin ilk torunu akşam aradii beni bir yerde mama sandalyesi görmüş bana diyor ki siz evinize gidince yada gezmeye size resim atarım yani çocuk orda kalacak ben evimde çocuğum acaba ne durumda diye düşüncem bende dedim ki çocukta benle gelir diyoki sen bi tane daha yaparsın dedim yapmam biz ona çok iyi bakarız sizle durmazki zaten falan filan çocuğu hiçbir para anne sevgisinden mahrum edemez.
Bence Gelin hamile kalinca kaynanada hamile kalmali o zaman böyle sorunlar olmaz
Aynen öyle bide cocugu annelerinden kiskanmalari yok mu bi sahiplenmeler sanki sanirsin o dogurduKendini anne ile babannelık arasında karıştırıyorlar yazık ya çok üzülüyorum
Siz gezin diye kadın hayal kuruyo ama size yaranamıyor.Kaynanam daha hamileyim doğmadan çocuk icin plan yapıyor ailenin ilk torunu akşam aradii beni bir yerde mama sandalyesi görmüş bana diyor ki siz evinize gidince yada gezmeye size resim atarım yani çocuk orda kalacak ben evimde çocuğum acaba ne durumda diye düşüncem bende dedim ki çocukta benle gelir diyoki sen bi tane daha yaparsın dedim yapmam biz ona çok iyi bakarız sizle durmazki zaten falan filan çocuğu hiçbir para anne sevgisinden mahrum edemez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?