Kaynanam

Ancak bu konuda öyle birsey yokki. Senin kv'den kötü bakiyor diye her kv'de kötü bakmiyor. Ayrica burda sorumluluk yine görümcenede düsüyor. Senin gördüklerini oda görüyor, niye halen çoçugunu annesine birakiyor?

Benim kv'dem çoçuguma süper harika bakmiyor fakat bu örnekteki gibi çoçuk sürekli yaranlanmiyor da. Kizimi çok seviyor ama. Kiziminda babaanne sevgisine ihtiyaci oldugunu düsünüyorum. Ondan dolayi kizimi ya esim ile yolluyorum, yada en fazla 2-3 saat birakiyorum kv'deme.

kv ilk torun heves etmiş filan
bebeğiniz doğunca biraz büyüdükten sonra arada tabiki birkaç saat filan bırakmak isteyeceksiniz
çünkü sizinde buna ihtiyacınız olacak
ayrıca kv çalışıyormuş ne ara bakacak zaten
başka konularda kv torununa birşey almıyor filan diye konu açıyorlar
parası varsa alsın, kendi torunu sonuçta, sizde şimdiden dert etmeyin bunları

Tabiki bak sana son kısımda katılıyorum bebeğinin o sevgiye de ihtiyacı var . Konu sahibi gözlem yapacak ve kv ye bırakılıp bırakılmayacağına karar verecek . Ama kv sinin şöyle bir hatası var hani sen bir tane daha yap meselesi varya hormonları tavan yapmış bir kadına söylenmez bence diye düşünüyorum bazen esprisi bile insanı üzer bu konuda olduğu gibi . Birde bence eksiklikler var konu sahibi ortada yok . Benim görümce kendi de diyor annem çocuk bakamıyor diye . Ama bilmiyorum ya kadın sadece 5 dk markete gitmiş onu da annesine güvenip yapamayacaksa diyordum ki yapamayacak galiba

ben anlamıyorum bı tanede bende var.ıkıncıyı yap ben bakarım.
bakamayacağım çocuğu doğurmam ben zaten.yapmıyorumda ıkıncıyı
hemen bır sahıplenme anadan koparma çabası.

Anlayamadim, "bir tane daha yap" espirisi nedin insani üzer? Benim annem bana bunu hamileyken bile diyordu. Gülerek "yahu anne, önce bunu bir dogarayim" diyordum. Adi kv'de olunca niye af edersin her ota b** alingan olunuyor ki?

Elbette daima gözlem yapilir fakat insan az çok kestirebilir birinin iyi yada kötü bakacagina, çocuguna. Ki konu burda "benim kv'dem kötü bakiyor ve ona ragmen çoçuguma bakmak istiyor" degil ki. Kadin sadece heveslenmis. Bana biraktiginizda ben foto yollarim demis. Bunda ne var?

Ve bu arada araba kapisi vurarak bir çoçuk nasil alçiya aliniyor? Onu halen kafama yerlestiremedim. Yani araba kapisi ile en fazla parmak kisilabilir, morarabilir. Hadi diyelim parmak kirildi. Tüm kol nasil kirabilir?

Parmak değil eli kırılmış eli kapının arasında kalmış baş parmağı ile işaret parmağı arasındaki yer kırılmış dirsekten altını alçıya almışlar . Bir tane daha yap derken bunu bana ver sen kendine bir tane daha yap demeye çalışıyor güya espri ama işte herkes bir değil kadın alınmış . Burada konu sahibi alıngan ama kv de damarına basıyor bence

Benimki de “sen çalışırsın, 2 aylık olunca bize getiririz çocuğu(kendisi 5 saat uzaklıkta) burada bakarım.” diyor.

Çocuk olunca düzeni kurarsınız şimdiden üzmeyin kendinizi ve bebeğinizi.

Nereden biliyorsun o mana ile söyledigini? Bana o cümle sohbetin baska kisminda söylenmis ama konu sahibi kv'de düsmanligindan hepsini toparlayip konuya aldigi gibi geliyor.

Benim annemde "bir tane daha yap" dediginde hani fazla çoçuk yap, kardesleri olsun diye söylemisti. Kv'de bence o mana ile söyledi.

Damarina basilacak bir durum yok.

Ve olay bana halan tuhaf geliyor, yani kiriktan bahs ediyoruz. O kadar kolay degil. Bunu basarabilen kv'de yada anneanneye asla çoçugumu artik 1 dakika bile birakmazdim. Hani çoçuk düser eder, elbette bir yerine bilmeyerek zarar gelebilir. Ancak arabadan çikarken bir yerleri kirilmasi normal degil.

Bilemiyorum ister bırakır ister bırakmaz annesi o ben yorum yapmıyorum doğal olarak . Ama sonuçta el kırık ve alçılı resmini gördük. 3 yaşında zaten kemikler yeterince narin bizim gibi değil olan olmuş yapacak birşey yok artık . Cümlenin gelişiminden anlaşılıyor bence o anlamda söylediği bu tamamen benim düşüncem ifade etmeye çalıştım bilemiyoruz insanları tam tanımadığımız için tabiki

Konu sahibi demiş ki bak çocuk benimle gelir kv de demişki sen bir tane daha yaparsın bu cümleden anladım işte dönüp yeniden okudum . Üste başka üyede yazmıştı aynı şeyi

Konu sahibi demiş ki bak çocuk benimle gelir kv de demişki sen bir tane daha yaparsın bu cümleden anladım işte dönüp yeniden okudum . Üste başka üyede yazmıştı aynı şeyi

Iste bence kv'de o cümlenin üzerine söylemedi onu. Yoksa tepki çok tuhaf. Konu sahibi diyor ki "bir çoçugun yeri annesinin yanindadir" ve kv'desi diyor ki "bir tane daha yap", eh ikiside çoçuk, ikiside yeri annesinin yaninda degil mi?

Yani saçma. Sende kendin kv'de ile sorunlar yasadigini için hemen konu sahibini hakli, kv'deyi haksiz buluyorsun.

Bence yüzde 50 50 iler konu sahibi de hatalı

Vah vah densiz kaynanaya bak sen, mama sandalyesine heves etmiş, bende olunca size resim atarım demiş. Derhal kesin ilişkiyi. Bunu nasıl soyler.

Yaa kimse kimsenin çocuğunu almaz vallahi kim böyle büyük bir derdi çeksin kadın ununu elemiş emeğini asmış duvara. Heves etmiş almak istemiş siz gezerken fotosunu atarım demiş ne var bunda aynısını anneniz dese çok mutlu olursunuz.

Alinma tugce ama ekonomi topiginde bile hemen hergun bir doz kayinvalide cekistiren birisin
Kayinvalide kendisi mi dedi eline kapiyi kapattigini? Kadin sana kofte, manti hazirlayip koymustu. Ona bile bir dunya laf ettin ki isteseydiniz erimeden getirmenin bir yolunu bulabilirdiniz. Ve her seferinde kendi anneni araya katıp ovme gereksinimi duyuyorsun.
Benim annem de kardesime geldiginde heves edip bir suru sevdigi seylerden hazirlar. Eger gelinimiz senin gibi dusunuyorsa cok cok uzulurum. Ve derim ki, madem annemi, bizi begenmiyordun neden oglumuzu aldin. Allah bagislasin, Senin de oglun olacak, sen de kayinvalide olacaksin. Sana tavsiyem, biraz ilerisi icin guzel anilar biriktir. Ileriye birikim olur.

Yazdıkların tabiki senin fikrin benim hissettiklerim çok başka . O yüzden yorum yapmayacağım

Ilk torun ya illaki oluyo canım sınır etmek degilmi herşeyi yaparlar hiç aldırış etme bi bebeğin ilk önce babanne anane değil anne ye ihtiyacı var çok istiyosa bi tane daha yapsın onunla dursun

ne haddineymiş torununa mama sandalyesi almak. Aynen çemkir böyle ki yüz bulamasın,bulamasın ki senin ihtiyacın olduğunda da o kapıları sana kapatsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…