Canım yaaa çok fazla yüzgöz olmuşsun
__Ev konusuyla başlıyım sesin üzerine olmasada eşinin üzerine olsa bile sonuçta herşeyin yarısı senin hakkın ben bu tür şeylere hiç girmiyorum eşim mesela bana ısrar etmişti bu konuda ev araba yapalım üstüne bu konulara hiç girmem dünya malı dünyada kalıyor..__kaynanaların benim bulduğum kzıı almadın tavrı o zaten Allahın bir lutfu hepsi söylüyor bunu sırf sende olan bişi değil.. Söylesin sussun..
Ama ben şöyle düşünüyorum arkadaşım bu kadar yüz göz olmaya deymiyor çünki onlarla laf tartışma yapılmıyor hep üste çıkıyorlar cevap vermemek bence en iyisi konuşsun sussun...
Yaparlar yaparlar vallahi yapmadık derler..
Namusa söz etme konusuna gelince tamamen cahillik fesatlık ve kıskançlık...
Rabbim ıslah etsin sanada sabrını boL versin..
Konuya yapacak yorum yok, uzak dur arkadaşım ne diyeyim.. Kaynana-gelin arasında fiziksel kavgayı ilk defa duydum, artık düzelmez zaten aranız. Eşinle iyi olmaya bak, başka yapacak yok. Bu arada sen daha fazla dayak yemiş olsan ve ilk k.validen el kaldırmış olsa bile, eşin seni affetmez tabi, neticede "anneyi dövmüş" gibi oluyorsun belki onun gözünde.. Ama yaşadıkların çok çok zor, rabbim sabır versin.. Cahille uğraşması kolay değil. :gitme:
Ben bir de yukarıdaki mesajda kırmızı boyadığım kısımla ilgili yorum yapacağım.
Evet, evlilikte edinilen herşey ortak.. Ama ne zaman ortak, evli isen ve boşanırsan ortak..
Ya taraflardan biri ölürse?? Şeytanın aklına gelmez, ama bizim başımıza geldi.
Annem babasından kalan ve çalışarak kazandığı paralarla 2 ev, 1 arsa alıyor hayattayken. Babamın üstüne yapılıyor, o zamanlar gelenekler öyleydi malum..
Sonra annem vefat etti.. Mal mülk kimin üstüne babamın.. Babam yeniden evlendi, çocuğu da oldu.. Şuan üzerine kayıtlı hiç birşeyi yok, hepsini sattı. Yeni eşinin üstüne ev aldı. Annemin alınterinden bana ve ablama birşey kalmadı.. Kendi kokusu olsaydı yeterki yanımızda, biz zaten kuruşunu istemezdik. Ama anamızın kemikleri sızlıyordur öyle değil mi.. :gitme:
Bunu da düşünün. Allah korusun vefatınız halinde, eşiniz kendi üstüne olan herşeyi satma hakkına sahip.. Çok akıllı olun, evladınız için.. Beşer şaşar..:gitme: