kaynanam

valla arkadaşım lütfen beni yanlış anlama ama keşke kayınvalidenle o polemiğe girmeseydin.o ne derse desin kulaklarını eşin için tıkıcaktın ve o evi terk edip gidecekti.ha şimdi ne oldu sen haklıyken haksız pozisyona düştün eğer sen ona el kaldırmasaydın eşinin gözünde tamamen annesi haksız sen haklı olucaktın.şimdi eşin sana diyebilir ne olursa olsun o senin büyüğün ve benim annem el kaldırmıyacaktın der haklı olarak . bilmiyorum benim düşüncelerim bunlar .sen kayınvalidenin tamamen kışkırtmalarıyla kayınvalideni haklı çıkardın. şimdi oğluna istediği herşeyi söyler ağzı durmaz

Son düzenleme:
ne insanlar var ya bu kadın resmen sizi çekememiş sonuçta sen çalışıyosun tabiki iş arkadaşların olacak onlarla görüşeceksin bence bi nevi iyi olmuş bi daha başınıza gelmez kadın nasıl olsa eşin senin tarafında

en iyi kaynana ölmüş kaynana

hepsi aynı sadece bazıların maskeleri uzun sürüyor çıkarmalarını!!lülülülülülü

arkadaşım ben olsam hiçte özür dilemezdim.eşinin yaptığıda affedilir gibi değil vay be annesinde kalmış demek.sen ondan özür dileyeceğine o senden dilesin.ben olsam o eşin bir daha yüzüne bakmam

eşim bu haftasonu geldi yapmasaydın ıyıydı ama oldu bir kere annemle ben kalmanızı bastan hıc ıstememiştim seni hiçbir zaman kabullenemedi boyle ayrılacagınız belliydi dedi bende yaptıgımdan cok piişman oldugumu soyledım biraz zaman gecsın ikimizinde kafası yerıne gelsın kaynanamdan ozur dileyecegğm..

ayy ne vıcık vıcık laçka bir ilişki bu böyle ya !

mesafeyi korumak lazım ama bazıları gelip sana yapısabilio ne yazıkkı..bekarsın henuz evlen daha iyi anlarsın beni..ama yine allah iyi insanlarla karsılastırsın hepimizi..ben eşimden yana cok sanslıyım..çogu insan da eşinden ceker..

mesafeyi korumak lazım ama bazıları gelip sana yapısabilio ne yazıkkı..bekarsın henuz evlen daha iyi anlarsın beni..ama yine allah iyi insanlarla karsılastırsın hepimizi..ben eşimden yana cok sanslıyım..çogu insan da eşinden ceker..

uzak dur o kadından özür filanda dileme bence.

jalesel arkadaşım seni anlıyorum çok iyi güzelimkardeşinle bile mesafeli olucaksın misafirliğe gittiğnde çok kalmıycaksın kimsede sende çok kalmıycak yeri gelince en yakınına bile bahane bulup gitmiyceksin bunlar tecrubelerim iyi niyetli düşünüp tartışma çıkacağına baştan mesafeli olunsun daha iyi eşin herşeyi senin üzerine yapabilir ve buna kimse kartışamaz kayınvalidende dahil eşin zaten yapıcakmış senin üzerine herhalde sende bunalmıştın kadının iyneleyici laflarından yoksa o cahil kadına uymasan daha iyiydi çünki eşin zaten senin yanında okendi kendine kudursun dursun ama sen baştan kadını eve almıycaktın bazı insanlar en yakınımız bile olsa içinde yaşadığımız ortamı rahatı görüp kısakanabilirler ve bunun sonu kötü boyutlara varabilir ben evimde buzdolabımı bile açtırmam insanın limanı evi olmalıdır ve evini eşini korumalı bir kadın bunu yapabilmeli erkekler çoğu zaman iyi niyetli düşünüp zarar gelebileceyini anlamazlar bu durumda kadın gözünü açık tutmalı
vallahi canım özür diesen kadın haklı gbi olacak ama asıl terbiyesizliği yapan o sen onun seviyesine düşmeyecektin hadi eşinin hatırı için özür diledin çok mesafeli ol ve kadını fazla yuvana yaklaştırma zarar görürsün söyliyim sana daha kötüsü olabilir dövüş olayı yaşanmasa daha iyi olurdu senin için kadın şimdi hem suçlu hem güçlü oldu

ne kaynanalar varmıs ya.....bence hiç özür dileme,özür dilemesi gereken birisi varsa o da kaynanan....sen niye özür diliyorsunki...senin damarına basmış sende tepki vermişsin..ya bunlar nasıl insan gelinlerde bir insan evladı neden böyle davranıyorlar..insan oğlumla mutlu olsun der yok bunlar herseye karısacaklar....örneğin ev konusu siz negüzel aranızda halletmişsiniz evin kimin üzerine yapılacagını.neden kaynanan buna karışıyor.çocuk bakna olayına da baya şaşırdım.paraylamı bakıyor birde torununa:uhm:
o parayı alırken hiç utanmıyormukikafamçokkarıştı....allah aşkına nasıl bir kadın bu böyle.canım sen baya bir sabırlıymıssın.

canım ya bu olaydan sonra eşin senin yanında değilde annesinin yanındamı kalıyor.pes yaniiiiii.....ben olsam özür dilemem..haklısın çünkü...hayır birde özür dilesen ne değişecekki...kaynanan düzelecekmi..bence sen özür dilediğin için artık dahada üzerine gidecek.....baksana eşinde annesinin yanında iyi güç almıstır simdi kaynanan....ayyyyyy kadını boğazlayasım geldi ha:oklava:

Canım yaaa çok fazla yüzgöz olmuşsun

__Ev konusuyla başlıyım sesin üzerine olmasada eşinin üzerine olsa bile sonuçta herşeyin yarısı senin hakkın ben bu tür şeylere hiç girmiyorum eşim mesela bana ısrar etmişti bu konuda ev araba yapalım üstüne bu konulara hiç girmem dünya malı dünyada kalıyor..__kaynanaların benim bulduğum kzıı almadın tavrı o zaten Allahın bir lutfu hepsi söylüyor bunu sırf sende olan bişi değil.. Söylesin sussun..

Ama ben şöyle düşünüyorum arkadaşım bu kadar yüz göz olmaya deymiyor çünki onlarla laf tartışma yapılmıyor hep üste çıkıyorlar cevap vermemek bence en iyisi konuşsun sussun...
Yaparlar yaparlar vallahi yapmadık derler..

Namusa söz etme konusuna gelince tamamen cahillik fesatlık ve kıskançlık...

Rabbim ıslah etsin sanada sabrını boL versin..

Konuya yapacak yorum yok, uzak dur arkadaşım ne diyeyim.. Kaynana-gelin arasında fiziksel kavgayı ilk defa duydum, artık düzelmez zaten aranız. Eşinle iyi olmaya bak, başka yapacak yok. Bu arada sen daha fazla dayak yemiş olsan ve ilk k.validen el kaldırmış olsa bile, eşin seni affetmez tabi, neticede "anneyi dövmüş" gibi oluyorsun belki onun gözünde.. Ama yaşadıkların çok çok zor, rabbim sabır versin.. Cahille uğraşması kolay değil. :gitme:

Ben bir de yukarıdaki mesajda kırmızı boyadığım kısımla ilgili yorum yapacağım.
Evet, evlilikte edinilen herşey ortak.. Ama ne zaman ortak, evli isen ve boşanırsan ortak..
Ya taraflardan biri ölürse?? Şeytanın aklına gelmez, ama bizim başımıza geldi.
Annem babasından kalan ve çalışarak kazandığı paralarla 2 ev, 1 arsa alıyor hayattayken. Babamın üstüne yapılıyor, o zamanlar gelenekler öyleydi malum..
Sonra annem vefat etti.. Mal mülk kimin üstüne babamın.. Babam yeniden evlendi, çocuğu da oldu.. Şuan üzerine kayıtlı hiç birşeyi yok, hepsini sattı. Yeni eşinin üstüne ev aldı. Annemin alınterinden bana ve ablama birşey kalmadı.. Kendi kokusu olsaydı yeterki yanımızda, biz zaten kuruşunu istemezdik. Ama anamızın kemikleri sızlıyordur öyle değil mi.. :gitme:
Bunu da düşünün. Allah korusun vefatınız halinde, eşiniz kendi üstüne olan herşeyi satma hakkına sahip.. Çok akıllı olun, evladınız için.. Beşer şaşar..:gitme:

Ne olursa olsun kadına fiziksel olarak saldırmakta çok haksızsın ve haklıyken haksız duruma düşmüşsün. Onun yaptığı kötü ama senin yaptığın daha da kötü. Hiçbirşey kadına fiziksel olarak saldırmanı haklı çıkaramaz. Bir daha görüşmezsin olur biter böyle ilkel vahşiliklere gerek yok.Bir de mühendis olduğunu yazmışsın hiç mi birşey öğrenmedin o kadar okumaktan.

Düşüncelerime tercuman olmuşsunuz, aynen katılıyorum.
Eğitimli bir insana hiç yakışmayan bir davranış, hele ki bir büyüğe bu şekilde davranmak...ne olursa olsun insan saygı çerçevesinde halletmenin yolunu aramalı.

eşim bu haftasonu geldi yapmasaydın ıyıydı ama oldu bir kere annemle ben kalmanızı bastan hıc ıstememiştim seni hiçbir zaman kabullenemedi boyle ayrılacagınız belliydi dedi bende yaptıgımdan cok piişman oldugumu soyledım biraz zaman gecsın ikimizinde kafası yerıne gelsın kaynanamdan ozur dileyecegğm..

Bence en doğrusunu yaparsın arkadaşım o senin büyüğün özrünü dilersin, bundan sonrada mesafeni koyar onun kışkırtmalarına gazlarına gelmezsin.

Biraz zamana bırak onunda yatışmasını bekle...
ama çok da uzatma bence yoksa evliliğinde etkilenecek baksana eşin tavır almaya başladı bile...

Back
X