Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
en iyi kaynana ölmüş kaynana
hepsi aynı sadece bazıların maskeleri uzun sürüyor çıkarmalarını!!lülülülülülü
ayy ne vıcık vıcık laçka bir ilişki bu böyle ya !
mesafeyi korumak lazım ama bazıları gelip sana yapısabilio ne yazıkkı..bekarsın henuz evlen daha iyi anlarsın beni..ama yine allah iyi insanlarla karsılastırsın hepimizi..ben eşimden yana cok sanslıyım..çogu insan da eşinden ceker..
Canım yaaa çok fazla yüzgöz olmuşsun
__Ev konusuyla başlıyım sesin üzerine olmasada eşinin üzerine olsa bile sonuçta herşeyin yarısı senin hakkın ben bu tür şeylere hiç girmiyorum eşim mesela bana ısrar etmişti bu konuda ev araba yapalım üstüne bu konulara hiç girmem dünya malı dünyada kalıyor..__kaynanaların benim bulduğum kzıı almadın tavrı o zaten Allahın bir lutfu hepsi söylüyor bunu sırf sende olan bişi değil.. Söylesin sussun..
Ama ben şöyle düşünüyorum arkadaşım bu kadar yüz göz olmaya deymiyor çünki onlarla laf tartışma yapılmıyor hep üste çıkıyorlar cevap vermemek bence en iyisi konuşsun sussun...
Yaparlar yaparlar vallahi yapmadık derler..
Namusa söz etme konusuna gelince tamamen cahillik fesatlık ve kıskançlık...
Rabbim ıslah etsin sanada sabrını boL versin..
Ne olursa olsun kadına fiziksel olarak saldırmakta çok haksızsın ve haklıyken haksız duruma düşmüşsün. Onun yaptığı kötü ama senin yaptığın daha da kötü. Hiçbirşey kadına fiziksel olarak saldırmanı haklı çıkaramaz. Bir daha görüşmezsin olur biter böyle ilkel vahşiliklere gerek yok.Bir de mühendis olduğunu yazmışsın hiç mi birşey öğrenmedin o kadar okumaktan.
eşim bu haftasonu geldi yapmasaydın ıyıydı ama oldu bir kere annemle ben kalmanızı bastan hıc ıstememiştim seni hiçbir zaman kabullenemedi boyle ayrılacagınız belliydi dedi bende yaptıgımdan cok piişman oldugumu soyledım biraz zaman gecsın ikimizinde kafası yerıne gelsın kaynanamdan ozur dileyecegğm..