kaynanama dayanamıyorum artıııkkkk!!!

sahteinsanlar

ÖMRÜAZRAM
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2013
126
3
38
arkadaslar lütfen yardım bıktım artık sürekli laf sokulmasından sakin bi yapım var karsılık verip de yüz göz olmak istemiyorum ama illallah dedirtti artık içime atıyorum hep sıkldım çok lütfen yardım ne yapmalıyım?

Sorun ne bilmiyorum ama sende ona sert tavrini göstermezsen hep böyle ezilirsin.
Esinle konus onuda kendi tarafina cekmeye calis
Laf sokuyorsa cevap vermesini bileceksin bilmezsen böyle devam eder

ne lafı sokuyor mesela ?
ne üzerinden açılıyor konu?

mesela bugün kızının ağrısı için eşimi arıyor eşim de yemekte yani görünüp gelicek iş gereği 1 saat beni de gecerken alıcaktı eşim neyse gttik hastaneye yanlarına orda gelms diyor ki sen yalnız değil miydin?muhtemelen eşime telde sordu sanki yalan söylüyomus gbi ben aradım grmcemi kv açtı soruyorum ne olduğunu eşimi söylüyor haberim yoktu benim yemekten diyo daha cok anlatılacak şeyi var ben anlıyorum onun konusmasından imalarını laf sokmalarını milleti eleştrp duruyor sanki kendi cok iyiymiş gbi kızının kv dahil

Sorun ne bilmiyorum ama sende ona sert tavrini göstermezsen hep böyle ezilirsin.
Esinle konus onuda kendi tarafina cekmeye calis
Laf sokuyorsa cevap vermesini bileceksin bilmezsen böyle devam eder

doğru söylüyosunuz en basından beri sanki boyle çekemiyor gbi sacmasapan hallere giriyor hele hele ewlendkten snra daha da bi değişti fırsat versem herseyime karısacak bana da kızına yaptklrını yaptrtmak istiyor herseyden haberi olsun hep ona gdelim çıkmayalım ordan hep bi acındrma halleri ....cewap veremediğim için sanırım boyle yapıyor içime atıyrm hep onun yaptgnı ona yapmak lazım

Bakın yardımcı olayım istiyorum ama anlatımınızdaki cümlelerin başı var sonu yok hiç bir şey anlamıyorum yazdıklarınızdan, imla hataları cabası dolayısıyla hiç bir anlam çıkaramadım. Yazdıktan sonra ne yazdığınızı bir okumanızı tavsiye ederim.
Bu durumda tek söyleyebileceğim görmezden gelmeniz. En güzel ceza ve intikam değersizleştirmedir. Ciddiye alındığını sizin moralinizi bozma potansiyeli olduğunu fark ettikçe devam edecektir. Hiç kulak asmayın bırakın laf soksun içindeki zehri akıtsın keskin sirke küpüne zarar...
Sevgilerimle...

2 kez okudum anlamadım arkadasım.çok karışık yazdın.tek anladıgım eşin işten hastaneye geçerken seni de almış.KV de yalancı durumuna sokmuş,nerdeydin ,kimleydin diye?Eviniz ayrı mı?Eşin öğle yemeklerinde geliyor sanırım...

Bu durumda laf dolaylı olarak sokuluyor sen ne dersen de uzaaar gider.Eşin fark etmeli ve set çekmeli böyle ghesap kitaba çekilmeye

Bu kadar kadın yazıp çiziyo KV deyle mücadeleyi kazananı görmedim.

Bir yazar demişti ki gelin-kaynana çekişmesinde yıllar yıllar sonra galip belli olur.Yaşı gereği önce ölürse kaynana gelin hükmen galip sayılır.

Yanniii neymiş faydasızmış...İstersen cevap ver hayatını cehennem ayarına al...İstersen ezdirmeye devam et.Onlar kafaya koyduysa burnundan gelir ...Akıllı davran,açıktan saldırma,her şeyi gözünde büyütüp olmayan şeyleri dert etme,olan dertleri eşinle paylaş orta yolu beraber bul.Annesine had bildirirsen eşin senden uzaklaşabilir.Burası çok çeşitli örneklerle dolu.Benden bu kadar.

yok cnm ben sinirden hızlı yazarken anlatamamısım.ben eşimle ztn dısardaydım eşim iş gereği yemeğe gdip görünckti ordan donuste de beni aldı oyalandım ben çarsıda.ordan birlikte hastaneye yanlarına gttik.annesiyle muhtemelen telde konusurken yalnız olup olmadığı konusuldu ki kv direkt yalnız gitmemiş miydin demeye başladı.eşim de aslında farknda anlıyrm tawırlarndan ama bsy demiyor.zaten dese de pek değişceğini zannetmyrm.

bunun sorun neresinde.oğluyla konuştuğunda yalnız olduğunu düşünmüştür.siz de gidince bunu sormuştur.

Anladım şimdi müdahaleci bir tip ıcık cıcık o bilsin o yönetsin istiyor
asıl sorun laf sokmak degil
kontrol etmek istiyor
edemeyecince bıdı bıdı...eşin farkındaysa illa ki patlar bir yerde
sen olmassın tekken tersler
bırak cevap verme
istenilen bu zaten seni oraya çekicek hayatına bildigin gibi devam et gereksiz detayları paylaşma
çok bilgi akışı saglama
yüz göz olma saygını da bozma
bu modeller böyle ---napıcan çekicen mecbıurrrr
valla herkeste var bi dene :)) canın sag olsun...

aman arkadaşım ınsanın yuzune hakaret edıyorlar dınlemıyorsa döv dıye oğullarına akıl verıyorlar buna rağmen geçinen çiftler var sende kv dem ağzını açsada canımı sıksam dıye düşünüyorsun herhalde

eğerki evlerınız uzaksa eşin herkesın ne olduğunu bılıyor ve sana adeletli davranıyorsa kafana takıp kendını kınlendırme

bunun sorun neresinde.oğluyla konuştuğunda yalnız olduğunu düşünmüştür.siz de gidince bunu sormuştur.

işte sorun tam da burda aslında:)ortada bi durum varken insan bunu niye sorsun ki?senn kızın hasta sncta.eşim yalnız mı değil mi neden soruyor ki tamam hadi ona sordun bnm yanmda niye laf soyluyosun.arkadasım genelde zaten hep eşim yalnızken arar sorar eşimi.eşimn servise bndiği saati kollar tam o sırada arar,eşim kv ordan serwise biniyor geleceği saatte cıkar konusur sabah akşam farketmez yani.ben çalısırken cok rahattı şimdi bi süreliğine ewdeym oğluna hasret kaldı:)goren hiç gtmiyoruz zanneder.

aynen doğru tespit:)kızını yeterince yönetiyor istiyor ki bana da aynı seyi yapsın ama ben fırsat vermiyorum versem demek ki neler yapıcak...aynen canımız sağ olsun napalım katlanıcaz bi şeklde

evimiz 15 dk uzak ailelere ordan bile yetiyor:)ben kafama cok takıyorum amaaannn salla gtsini öğrenmem lazım

Ya aynı evde otursaydınız
Bence yat kalk haline şükret arkadaşım
Zira şu anlattıklarında ben pek bir dert edilecek şey göremedim
Boş yere ağrıtıyorsun o güzel başını boş :26:
Bu konu önemsiz de eğer cidden seni sinir eden birşey derse kayınvaliden sana karşı mutlaka alttan alttan cevabını ver.
Kendini bozmadan çizgini taşırmadan ama

allah bağışlarsa 19 ve 23 yaşında 2 oğlum var.nasip olur da evlenirlerse ben de oğullarımı eşlerinin yanında aramayacağım.çünkü burada onlarca konu okudum.kaynanam bizi rahat bırakmıyor olmadık saatte arıyor diye.o nedenle oğullarım için en müsait saatleri seçeceğim aramak için.gelinler de istediğini düşünebilir,hiç farketmez

Bu kadar kadın yazıp çiziyo KV deyle mücadeleyi kazananı görmedim.

=) Allah'ın izniyle "ben" diyebilirim... Açık ara hemde...

Karakterinizin kaldırmayacağı tepkiler vermeyin lütfen.. Mesela laf söyleyeceğim deyip ilişkinizi daha da çıkmaza sokabilirsiniz.. Eşinizi bir analiz edin bakalım. Arada annesinden şikayet ediyor mu? Bunaldığı zamanlar oluyor mu? Yoksa yalnızca sizi mi hedef alıyor kayınvalidenin hareketleri.. Kayınvalidenin modeli önemli çünkü... Benim için değil, çözüm için...

Ayrıca bir kaç yazıp çizme ile Kayınvalide sorunlarına buradan çözüm bulunmaz...
Bilmek lazım;
Kaç yıllık evlisiniz? Kayınvalide ile ilişkileriniz ve yüz göz olma dereceleriniz ne düzeydeydi ve şu an ne durumda? Kayınvalidenin çocuklarla ilişkisi nasıl... (kendi çocukları)... Aile yapıları nasıl?
Eşinizin zayıf noktası nedir? En çok ne yaparsanız size merhamet duyar? (Sessizce üzüldüğünüzde, katılarak ağladığınızda?)
Eşinizin karakterini tam anlamıyla çözdünüz mü?...
vs. vs.

"Ben de laf söyleyeceğim o halde" deyip fevri ve çok basit bir karar almak, hazırlanmamak.... Bu savaşı toyluğunuzla kaybetmenize sebep olacaktır...

Bunlar çok sarmal şekilde birbirine bağlı sorular ve çözüm adımları.. Liste biraz daha uzar başlangıç için... Ama sürekli görüyor musunuz? Değecek mi iyi kızın kötü kız olmasına? Arada görüyorsanız biraz sabır en güzeli... Ama evliliğinizi tehdit ediyorsa hareketleri, eşinizi de etkiliyorsa size karşı... o zaman değer...

aha benim kaynanam :) ama benimki fırsat versende vermesende karışıyor her gün evlerine gidelim istiyor gitmediğimiz günler sabah akşam arayıp ne yaptığımızı rapor edelim istiyor istediği gibi davranmadığımızda büyüyen olaylar gitmediğimiz günler hastayım yalnızım tripleri vs. vs. ve inan istediklerini yapınca bile memnun olmuyorlar problemlerler değişiyor artık ne yapacağımı şaşırdım evlendiğim ilk günden beri hep kavga huzursuzluk mutsuzluk psikolojim bozuldu valla saçma sapan şeylere bile ağlayıp duruyorum bi de ailemlede aynı şehirde değiliz hepten kafayı yemek üzereyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…