kaynanama dayanamıyorum artıııkkkk!!!

o mesajı ben yazdım konu sahibi yazmadı ki :)

konu sahibinin başka sıkıntıları da olduğunu söyledi
yoksa sen yalnız değilmiydin lafına takmış olamaz yani
saçma olur

Son düzenleme:
sevgili arkadaslar hatta ablalar, cewap yazanlar görms gecrms kişiler anladığım kadaryla tekrar tşk ederim.ama anlayamadığınız birsey var bu konu yalnız olup olmama mevzusu değil veya ben soyle bi karakter değilim aman oğlunu aramasın etmesin değil yani benm de bi ailem var benmde arandığım zamanlar oluyor doğal olarak.ben ve eşim yeteri kadar ewlatlığımızı yapmamıza ragmen daha da daha da fazlası bekleniyor örneğin eşim 2 gün uğramasa laf oluyor sürekli imalar oluyor...demek istediğim ben su anne değilim bilmyrm bi gelin olarak görmek istediğim şeyleri anlatmya çalısyrm benm de annem kaynana ama daha yengeme bi laf söylediğini görmedim...bazı erkek anneleri neden boyle?burda bi ablam yazmıs ben istediğim zaman ararım falan tabi ki ararsınız ama siz bunu yapmadan önce artık oğlunuzun ayrı bi hayatı olduğunu bilmeniz gerekir...

benim kvmin söylediği laflar da size göre bsy olmayabilir ama bunu SÖYLEYİŞ TARZI işte orda sıkıntı oluyor.ben kendi ailemde görmediğim için bu tarz seyleri garibime gdiyor...eğer ki iyi gecinmek istiyosanız karsılıklı bsyler görmek gerekr ben yaptklarını asla inkar etmem Allah razı olsun,onun da benim gelinliğimden yana bi sıkıntsı yoktr eminim paylaşamama duygusunu siz anneler yenersiniz emin olun kaynana-gelin çatsması kalmayacaktr.ve rica ediyorum lütfen birinin sıkntı duyduğu birseyle ilgili büsbütün olumsuz yorumlar yapmayın konuyu gören kvler ya da adayları veya kv ile cok ii olanlar kötü yorum yazmayın sonucta kan davalık bi olay yok ortada:)celallenmesin kimse yani:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…