• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanamdaki acayip haller

O zaman patavatsızlık yapın 😂 Ben bir kere bana söylediği bir şeyi yanlışlıkla bir akrabalarının yanında söyledim ondan sonra çok bişi anlatmıyor 😂 KV rahat ben rahat
Benim ki kendi patavatsız herkese herşeyini anlatır sonra da dır dır dır dır konuşur

Başkasının derdi bir diğerinin hayali olabiliyormuşya 🤣
Ayyy kahkaha attım vallahi öylr keşke beni görünce suratını sallasa da hiçbişey anlatmasa😂 sabahtan öğlene kdar görümcelerini anlatır. Öğlenden akşama kadar da mal mülk davsı

Ayyy kahkaha attım vallahi öylr keşke beni görünce suratını sallasa da hiçbişey anlatmasa😂 sabahtan öğlene kdar görümcelerini anlatır. Öğlenden akşama kadar da mal mülk davsı
Benimki hastanede markette yabancı tanıdık fark etmez, yaptığı konuşmaları sanki çok acayip çok farklı bir olaymış gibi anlatıyor. İlk başlarda çok yalnız bir kadın biraz da saf diye düşünmüştüm ama çoğunu sallıyormuş bir de eşine çocuklarına alt mesaj geçiyormuş aslında. Artık konuşurken başka tarafa bakıyorum, başka biriyle konuşuyorum ya da bir şeyle ilgileniyorum. Bundan da yakınıyormuş. Bir de bana kendi anlatıyor. Kendi dedikodumu bile dinledim düşün 🤦🏻

Gurbet gelini ve asker yareni tanımlamaları favorilerim 🙃

Kayınvalide haricinde bir şey yok mu hayatınızda? 4 yıldır bir arkadaş, çevre edinemediniz mi?
Kusura bakmayın ama kayınvalideyi bu kadar kafaya takmak, onun gözüne girmeye çalışmak hayatsızlıktan başka bir şey değil.
Kendinize meşgul ola ak başka şeyler bulun.

Son düzenleme:
Benimki hastanede markette yabancı tanıdık fark etmez, yaptığı konuşmaları sanki çok acayip çok farklı bir olaymış gibi anlatıyor. İlk başlarda çok yalnız bir kadın biraz da saf diye düşünmüştüm ama çoğunu sallıyormuş bir de eşine çocuklarına alt mesaj geçiyormuş aslında. Artık konuşurken başka tarafa bakıyorum, başka biriyle konuşuyorum ya da bir şeyle ilgileniyorum. Bundan da yakınıyormuş. Bir de bana kendi anlatıyor. Kendi dedikodumu bile dinledim düşün 🤦🏻
Ne hahahhhhha😂😂😂 kız ben başka tarafa da baktım ama hala anlatıyor. Telfon çaldı konuşuyorum telefonla, telefonla konuştuğumu gördüğü halde halaaa anltıyor o tam delürmelik başka odaya bile gittim hala anlatoyordu😂

Uzakta yılda bi iki kez görürüm onlarda da o kotayı fazlasıyla dolduruyor sağolsun😂

Gurbet gelini ve asker yareni tanımlamaları favorilerim 🙃

Kayınvalide haricinde bir şey yok mu hayatınızda? 4 yıldır bir arkadaş, çevre edinemediniz mi?
Kusura bakmayın ama kayınvalideyi bu kadar kafaya takmak, onun gözüne girmeye çalışmak hayatsızlıktan başka bir şey değil.
Kendinize meşgul ola ak başka şeyler bulun.
Ya aslında durum genelde öyle olmuyor, bazen bazı insanlar (misal ben) evlenip kök ailesinden uzak kimseyi tanımadığı bir şehire gidince eşin ailesinin de kendi kök ailesi gibi olabileceğini düşünüyor, yakınlık %100 aynı olamaz tabii ama aile olunabileceği düşünülüyor. Genele bakıldığında kız ailesi damatlara karşı yakın ve samimi oluyor ama erkek ailesi gelinlere karşı dış kapının mandalı gibi oluyor, hayatsızlık terimi yerinde olduğu kadar da biraz acı oluyor 😊

Ne hahahhhhha😂😂😂 kız ben başka tarafa da baktım ama hala anlatıyor. Telfon çaldı konuşuyorum telefonla, telefonla konuştuğumu gördüğü halde halaaa anltıyor o tam delürmelik başka odaya bile gittim hala anlatoyordu😂
Yalnız ben buna benzer kabuslar görüyorum bazen. Rüyamda beni takip ediyor hala anlatıyor, gözlerini belerterek, yarım ve suratta asılı bir sırıtışla anlatıyor rüyamda çok fena. “Komşunun kızı olmuş, benimki heppp oğlan heep “ diye. Bunu yaşayan varmış, gerçekten Allah sabır versin. 😳

Yalnız ben buna benzer kabuslar görüyorum bazen. Rüyamda beni takip ediyor hala anlatıyor, gözlerini belerterek, yarım ve suratta asılı bir sırıtışla anlatıyor rüyamda çok fena. “Komşunun kızı olmuş, benimki heppp oğlan heep “ diye. Bunu yaşayan varmış, gerçekten Allah sabır versin. 😳
Yaaa beterin beteri var😂 Allahtan yılda 1-2 kere görüyorum yoksa canım kocamı sırf bu yüzden boşardım😂

Eşinle git eşinle gel iş falan da yapma . Deli mi ne bu modeli de ilk okuyorum kaynanaya yaranmak için iş mi yapılır evde sıkılıyorum die seni istemeyenın evi mi beklenir . Hiç bir mesgale bulamamışsın 4 senedir kendıne bari al eline telefonu Otur kadınlar kulubunde yorum yaz sıkılmazsın . Hamıleyken 9 ay yazdım , doğurdum elimde 3 çocuk ev iş eş aileler okul ödev o bu derken daha yazıyorum sıkılmıom da

LÜTFEN ALLAH RIZASI İCİN BU YAZİ KARSİNA CİKTİYSA OKU. BİR AKİL VERİN. kızlar benim için çok önemli olan bir konu ile geldim lütfen bana bu konu hakkında ne yapabileceğimi söyler misiniz. Kaynanam ben gelin geldiğimden beri beni kıskanırdı 4 senelik evliyim hala da kıskanıyor özellikle çevresindeki insanların beni ondan daha çok sevmesini istemiyor ben yinede her gün onun evine gidip gözüne girebilmek için elimden gelen herşeyi yapıyorum ona iyi olmaya çalışıyorum ama onun bana karşı içindeki hainliği gözlerinden okuyorum mesela her gün onun kapısını açmama rağmen aile sırları olsun akraba sırları olsun komşuya dahi anlatır yinede bana anlatmaz en ufak bir şeyleri bile benden gizlemeye çalışır yani binevi ailesinden dışlamaya çalışmak istiyor gibime geliyor benden tek istediği şey hürmet hizmet e yapıyorum da yaranamiyorum zaten eskiden de çok fazla aramız acikti aylarca konuşmadığımizda olmuştu bende gurbet geliniyim kaynanamlada evlerimiz karşı karşıya gitmeyince de bazen evde de canım sıkılıyor hani ailem yakin olsaydı yine aileme giderdim kafam dagilirdi. Bu konuda ki asıl derdim en en çok zoruma giden şey de benimle bir şeyleri paylaşmamasi en ufak bir konuyu dahi benden gizlemeye çalışması birde yetmiyormuş gibi üstüne elalemin gelinini benden daha çok sevip adam yerine koyması sizce ne yapmalıyım ne olur en mantıklı yapacağım şey ne olabilir bu konuda Eşime de danıştım eşimde boşver deyip duruyor sürekli takma çok takıyorsun deyip duruyor sonuçta ailesidir onun zoruna gitmez küfür dahi etseler ama ben gurbet gelini olduğum için mi yapıyor kaynanam bunları anlayamıyorum
İşle hizmetle kendini sevdirmeye kabullendirmeye çalışmak nedir ya
Bundan daha fazla değersizleştiremezsiniz kendinizi
Bana da sizin gibi davranan biri var sürekli beni övmeler aman sen dur ben yapayım demeler açıkçası hiç de hoşuma gitmiyor bir karakteri duruşu yok daha da soğuyorum göresim gelmiyor valla
Siz kendinizi paçavra etmişsiniz kendinize saygınız yokki elalem saygı duysun sempati beslesin
Bir duruşunuz yok grisiniz
…… yaparak gözüne girmeye çalışıyorum diyorsunuz da benim isteğim dışında gözüme birşey girerse çıkarır atarım batar yani anlıyor musunuz
Dünyanız kaynananızdan ibaret bu kadar boş yaşamayın bir meşgale bulun hatta sıkıntıdan patlayın gerekirse evinizde
Ha son olarak şunu da hatırlatayım bugün iş yapıp hizmet ederek peşinde koşarak yaranmaya kendinize yer edinmeye çalışıyorsunuz diyelim istediğiniz oldu peki yarın bunları yapamadığınız bir durumda kalırsanız ne olacak?
Sırf birinin karısısınız diye kimse sizi sevmek zorunda değil

Gurbet gelini, her şeyi bu kadar dert etmeyiniz. Kendi hayatınıza bakınız. Rahatsız oluyorsanız kapsını çalmayın bir süre. Bazen soruların içinde cevap gizlidir :d al ver dengesini bozmayın, ne kadar alıyorsanız o kadar verin.

Hiçbir şey yapmasaydın asıl o zaman çok da güzel yaranırdın. Yanına basit bir tatlı bile yapıp götürseydin senden değerlisi olmazdı. Bu devirde öyle saçını süpürge eden kişi her kime olursa olsun yaranamaz aksine o kişi bunu onun görevi olarak görür. Mesafeni koy yanına gitme gelme işlerine ara ver. Sadece eşinle beraber ziyaret edin. Sen soğuk durdukça neden eskisi gibi olmadığınızı sorgular ama yine böyle davranmaya devam edersen yine senden değersizi olmaz. Kendini sevdirmeye çalışmana da hiç gerek yok yani diyelim ki samimi oldunuz bunun hayatında ne gibi bir artısı olacak. Eşin bile boşver demiş. Otur evinde keyfine bak

Yanına gitmeyince canım sıkılıyor demişsin. O kadar hizmetini görüyorsun karşılığında umduğun sıcaklığı alamamışsın. Yanına gitmesen evinde emin ol daha konforlu olursun. Öyle umduğun gibi sıcak davranası olsaydı bunu zaten çoktan yapardı. Evde kendine farklı meşgaleler bul. Mesela bir diziye başlayabilirsin. Kendi evinde oturmak, onun yanına gidip işlerini yapmana rağmen sana soğuk davranmasına katlanmaktan çok daha kaliteli bir vakit geçirmeni sağlar.

Son düzenleme:
Napsin yarimmi kalsın sözü sen konuşup gelene kadar baska konuya geçecek😂

Benim kayınvalide oyleydi bi zamanlar gerçi konu biz olunca herşeyi sorar, şimdi kizlari tembihliyor bizim hakkımızda bisey anlatma diye ama benim gevşek ağızlı kocam bazen yılda bir görüşürüz ozman anlatır bir kac şey arada aradığında...annemler evi satıp şehir değiştirecekler bunuda eşimin kardeşi yetiştirmis dun arayıp onu soruyor ev satıldi mi diye bende ne oldu senmi alacaktin dedim 😂

Millet kaynanam her gün görüşmek istiyor, her şeyi bana anlatıyor, arkadaş olmaya çalışıyor, sınırlarımız kalmadı, sürekli bize sarıyor diye yakınır, siz de kaynanama her gün gidiyorum, bana anlatmıyor, arkadaş gibi olamadık diye yakınıyorsunuz.

Kaynana melek olsa kanadı çarpar diye boşa dememişler. Biz gelinler takacak, sorun edecek bir şey mutlaka buluyoruz.

Herşeyi yaptığın için asla yaranamazsın, hiçbişey yapma, yaranmaya çalışma biraz da o sana yaranmaya çalışsın. Çocuğun varsa al parka çık parkta herkes birbiriyle sohbet ediyo ordan kendine arkadaşlar bulursun, veya bi kursa yazıl el işi, dikiş nakış kurslarında da acayip güzel arkadaşlıklar yapılıyor veya bi işe gir o zmn hiç canın sıkılmaz. Senin kaynanaya ihtiyacın yok arkadaşa ihtiyacın var kendine arkadaş bul

Back
X