Kaynanami istemiyorum

Evet sanirim linc saati basladi ben halbuki linc yemek kinanmak icin degil sorunumu cozmek akil almak icin yazmistim bana problem sende de doyebilirdiniz daha usluba uygun bir sekilde ama sunu bilin kinadiginizi yasamadan olmezsiniz
Kinandginizi dusunmek isteyen hayati yasamak isteyen o kadar cok kisi var ki

Ya ne bileyim insan kendini haklı çıkarmak için kayınvalidesini gömecek şeyler falan yazar. Konuyu öyle bir yazmış ki nolur beni linç edin der gibi. Tamam istediğin ilgiyi vercez konu sahibi
Ay yok be egoist bi sey hatta bambaşka tarif etmek istemediğim şeyler de var.

Tamam neyse arkadaslar su linc ekibi cok yoruldu size hayatta mutluluklar diliyorum. Benim gibi yinede gonlu isinmayan esinin ailesinin icinde kendini yalniz hisseden birileri varsa onlarla konusmak tercihim. Linc ekimbine gelin ve kaynanalariyla mutluluklar dilerim

Bence sen git bi psikoloğa görün.
Eşinde kendi yüzüne tükürsün.
Terbiyesizlikten başka birşey değil.

Boşan, kocanı kendinden kurtarmış olursun. Ayıp vallahi, sen şimdi yaptığı güzellikler için 'yapmasaydı, isteyen mi oldu' da dersin. Çözümün istememek değil. Çözüm hafta sonlarım bana kalsın istiyorum, hiç değilse her hafta gitmeyelim ya da bazen hafta içi çay içmeye uğrayalım demek. Kimseyi kırmayacak çözümler üretmeye çalışın.

boşanmalisin adama ve ailesine yazık. ne demek istemiyorum ya? çok rahatsizsan aileden, yurt çıkışlı anasız babasiz bi adam bulsaydın zavallı kadıncağız. kim ister sizin gibi gelini olmasını? sizde evlat büyütüyorsunuz yarın onun aldığı da sizi istemeyecek. bunu bilin

Başka emrin Gelin değil terminator mübarek , bu kaynana gelin olayını çok yanlış anlamışsın sen

Herkes kavga edebilir.Kadin sana iyi davranmış neden istemiyorsun.
Bilmiyorum sadece isinamiyorum. Ya gercekten kadin uzak durmam gereken birisi yada sans vermem lazim ona. Cok kalbimi kirdi. Kavga ettigimiz zaman cocuguma hamileydim. Ve cok ciddi haksizlik yapti telafi etmek icin cok ugrasti ama affedemiyorum.

Gercekten siz şakamisiniz .istemediginiz birine niye cocugunuza baktiriyorsunuz veee sizene pardon ama eşiniz niye gorüşmesin .hanfendi sizde bir annesiniz ne yaşatirsaniz onu yaşarsiniz .kadin seni soguk sudan sicak suya sokmuyormuş yemegini bile yapiyormuş ya yazik o kadina birde cocugunu elinden alicaksiniz .sizin yaptiginiza gattarlık denir vicdansizlik denir ayip ya

Uzgunum ama bosanamam kocam ve ailesi tarafindan cok seviliyorum

Vefasız yada kaostan beslenmiyor HER HAFTASONU kaynanasına GİTMEK İSTEMİYOR

O zaman kendi işlerini kendi görecek, cocuguna da bakacakti. Ben kaynanami 1-2 ayda bir bir kaç saat görürüm eşimle birlikte. Ama evime yemek yollamişligi yoktur. İstesem de yollamaz muhtemelen.
Ama bu böyledir yani. Hem işlerimi yaptırayım hem aylarca yüzüne bakmayayim diye bir dünya yok. Ben görmedim en azından.

Bu arada cocuguma bakmayi o cok istedi ve ben bu sorunu cocuguma yansitamam. Cocuguma bakmasi ve sonrasindaki butun nezaketi kendince onun ozur dileme sekliydi. Ben affedemiyorum ama ha kotu davranmiyorum ona ama yaptigi sey aklima geldikce icim buz kesiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…