Evet sanirim linc saati basladiben halbuki linc yemek kinanmak icin degil sorunumu cozmek akil almak icin yazmistim bana problem sende de doyebilirdiniz daha usluba uygun bir sekilde ama sunu bilin kinadiginizi yasamadan olmezsiniz
Gelmediler diye gönül koymuyor istemediği için evine davet etmiyor, e davet edilmediği için kv gelmiyor.Bunları dedikten sonra "kaynanamı istemiyorum" demenizi anlamadım.
Hem gelmediler diye gönül koyuyorsunuz, hem istemiyorum diyorsunuz.
Ya yeminle aynen.Kavga çıkarmak için için alılmış konu
Asla inanmadım
Kinandginizi dusunmek isteyen hayati yasamak isteyen o kadar cok kisi var kiEvet sanirim linc saati basladiben halbuki linc yemek kinanmak icin degil sorunumu cozmek akil almak icin yazmistim bana problem sende de doyebilirdiniz daha usluba uygun bir sekilde ama sunu bilin kinadiginizi yasamadan olmezsiniz
Ay yok be egoist bi sey hatta bambaşka tarif etmek istemediğim şeyler de var.Ya ne bileyim insan kendini haklı çıkarmak için kayınvalidesini gömecek şeyler falan yazar. Konuyu öyle bir yazmış ki nolur beni linç edin der gibi. Tamam istediğin ilgiyi vercez konu sahibi
Bence sen git bi psikoloğa görün.Arkadaslar merhaba. Benim kaynanam aslinda bana karsi cok iyi. Neredeyse 2 yildir onlarla ayni sehirdeyim daha bir kere bile evime gelip cay bile icmediler. Cagirmadim hic ve sorun da yapmadilar. Kaynanam cocuguma da bakti bana da bakar yemegimi yapar yollar yani kisacasi elimi soguk sudan sicak suya sokmaz. Kocam zaten bana hic laf ettirmez. Kaynanamla sadece 1 kere cok buyuk tartistik onda da kocam agzinin payini verdi kaynanama. Ama ben yinede kaynanami istemiyorum. Esimin ailesiyle gorusmesini istemiyorum. Her haftasonu oradayiz. Istemiyorum gidip gelmek. Sizce ben ne yapmaliyim?
Sukur biri cikti anlayan. Yani sirf cok iyi biri doye oraya gitmek zorunda miyim ben ?Vefasız yada kaostan beslenmiyor HER HAFTASONU kaynanasına GİTMEK İSTEMİYOR
Sukur biri cikti anlayan. Yani sirf cok iyi biri diye her haftasonu oraya gitmek zorunda miyim ben?
Ketçap mayonez?Esimin ailesiyle gorusmesini istemiyorum
Boşan, kocanı kendinden kurtarmış olursun. Ayıp vallahi, sen şimdi yaptığı güzellikler için 'yapmasaydı, isteyen mi oldu' da dersin. Çözümün istememek değil. Çözüm hafta sonlarım bana kalsın istiyorum, hiç değilse her hafta gitmeyelim ya da bazen hafta içi çay içmeye uğrayalım demek. Kimseyi kırmayacak çözümler üretmeye çalışın.Arkadaslar merhaba. Benim kaynanam aslinda bana karsi cok iyi. Neredeyse 2 yildir onlarla ayni sehirdeyim daha bir kere bile evime gelip cay bile icmediler. Cagirmadim hic ve sorun da yapmadilar. Kaynanam cocuguma da bakti bana da bakar yemegimi yapar yollar yani kisacasi elimi soguk sudan sicak suya sokmaz. Kocam zaten bana hic laf ettirmez. Kaynanamla sadece 1 kere cok buyuk tartistik onda da kocam agzinin payini verdi kaynanama. Ama ben yinede kaynanami istemiyorum. Esimin ailesiyle gorusmesini istemiyorum. Her haftasonu oradayiz. Istemiyorum gidip gelmek. Sizce ben ne yapmaliyim?
boşanmalisin adama ve ailesine yazık. ne demek istemiyorum ya? çok rahatsizsan aileden, yurt çıkışlı anasız babasiz bi adam bulsaydın zavallı kadıncağız. kim ister sizin gibi gelini olmasını? sizde evlat büyütüyorsunuz yarın onun aldığı da sizi istemeyecek. bunu bilinArkadaslar merhaba. Benim kaynanam aslinda bana karsi cok iyi. Neredeyse 2 yildir onlarla ayni sehirdeyim daha bir kere bile evime gelip cay bile icmediler. Cagirmadim hic ve sorun da yapmadilar. Kaynanam cocuguma da bakti bana da bakar yemegimi yapar yollar yani kisacasi elimi soguk sudan sicak suya sokmaz. Kocam zaten bana hic laf ettirmez. Kaynanamla sadece 1 kere cok buyuk tartistik onda da kocam agzinin payini verdi kaynanama. Ama ben yinede kaynanami istemiyorum. Esimin ailesiyle gorusmesini istemiyorum. Her haftasonu oradayiz. Istemiyorum gidip gelmek. Sizce ben ne yapmaliyim?
Başka emrinArkadaslar merhaba. Benim kaynanam aslinda bana karsi cok iyi. Neredeyse 2 yildir onlarla ayni sehirdeyim daha bir kere bile evime gelip cay bile icmediler. Cagirmadim hic ve sorun da yapmadilar. Kaynanam cocuguma da bakti bana da bakar yemegimi yapar yollar yani kisacasi elimi soguk sudan sicak suya sokmaz. Kocam zaten bana hic laf ettirmez. Kaynanamla sadece 1 kere cok buyuk tartistik onda da kocam agzinin payini verdi kaynanama. Ama ben yinede kaynanami istemiyorum. Esimin ailesiyle gorusmesini istemiyorum. Her haftasonu oradayiz. Istemiyorum gidip gelmek. Sizce ben ne yapmaliyim?
Bilmiyorum sadece isinamiyorum. Ya gercekten kadin uzak durmam gereken birisi yada sans vermem lazim ona. Cok kalbimi kirdi. Kavga ettigimiz zaman cocuguma hamileydim. Ve cok ciddi haksizlik yapti telafi etmek icin cok ugrasti ama affedemiyorum.Herkes kavga edebilir.Kadin sana iyi davranmış neden istemiyorsun.
Gercekten siz şakamisiniz .istemediginiz birine niye cocugunuza baktiriyorsunuz veee sizene pardon ama eşiniz niye gorüşmesin .hanfendi sizde bir annesiniz ne yaşatirsaniz onu yaşarsiniz .kadin seni soguk sudan sicak suya sokmuyormuş yemegini bile yapiyormuş ya yazik o kadina birde cocugunu elinden alicaksiniz .sizin yaptiginiza gattarlık denir vicdansizlik denir ayip yaArkadaslar merhaba. Benim kaynanam aslinda bana karsi cok iyi. Neredeyse 2 yildir onlarla ayni sehirdeyim daha bir kere bile evime gelip cay bile icmediler. Cagirmadim hic ve sorun da yapmadilar. Kaynanam cocuguma da bakti bana da bakar yemegimi yapar yollar yani kisacasi elimi soguk sudan sicak suya sokmaz. Kocam zaten bana hic laf ettirmez. Kaynanamla sadece 1 kere cok buyuk tartistik onda da kocam agzinin payini verdi kaynanama. Ama ben yinede kaynanami istemiyorum. Esimin ailesiyle gorusmesini istemiyorum. Her haftasonu oradayiz. Istemiyorum gidip gelmek. Sizce ben ne yapmaliyim?
Hayır istediği o değil, "kocam ailesiyle görüşsün istemiyorum" demiş. Kocası ağaçta yetişmiş çünkü.Vefasız yada kaostan beslenmiyor HER HAFTASONU kaynanasına GİTMEK İSTEMİYOR
Uzgunum ama bosanamam kocam ve ailesi tarafindan cok seviliyorumboşanmalisin adama ve ailesine yazık. ne demek istemiyorum ya? çok rahatsizsan aileden, yurt çıkışlı anasız babasiz bi adam bulsaydın zavallı kadıncağız. kim ister sizin gibi gelini olmasını? sizde evlat büyütüyorsunuz yarın onun aldığı da sizi istemeyecek. bunu bilin
Vefasız yada kaostan beslenmiyor HER HAFTASONU kaynanasına GİTMEK İSTEMİYOR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?