Kaynanami istemiyorum

Sana kimse kaynananı sev ısın demiyor ki her haftasonu gitmek istememeni de anlıyoruz
Ama eşimin görüşmesini istemiyorum demek fazla oluyor

Dediginiz sey dogru olan ama sanirim icimde kalan cok sey oldu soyleyemedigim ve bu sekilde yansiyor onlara da. Galiba kaynanami gercekten affetmem lazim yoksa beni de yoruyor bu mevzu

Ya arkadaslar ve pek sevgili linc ekibi ablalarim teyzelerim konu kisaca su benim kaynanam ben hamileyken ve yeni gelinken bana cok buyuk haksizlik yapti konu cok uzun diye yazmiyorum ve pisman hem de cok posman ve ben de affedemiyorum siz affedemediginiz biriyle her haftasonu yanyana gelmek ister misiniz ya hu ?

Ay kocam bana annenle görüşmeni istemiyorum dese, hatta annem ona elinden gelen yardımı yapmışken dese herhalde uykusunda boğazlardım. Hayırdır yani, haddinize mi? Madem affedemiyorsunuz çocuk baktırmasaydınız madem. Ne emmeye ne gömmeye diye kaba bi laf vardır tam sizin durumunuza uygun

Çocuğunuza bakıp hiçbir duygusal karşılık beklemeyen insana bakıcı diyoruz. Onlara da ödeme yapıyoruz
Eltim yillarca torunlarini gostermedi ve benim cocuguma cok duskun esim 2 erkek kardesler kadin hep kizinin cocuklarini sevmis babaannelik duygusunu yasayamamis. Cocugumu uzaklastirdigimi hissettigi an cok kotu oluyor. Iste anlayacaginiz bazi seyler oyle kolay kolay reddedilmiyor

Allahalla ya ne kadar zekice bir yorum ben bunu nasil dusunemedim
Teşekkür ederim zeki olduğumu biliyorum. Kimse ailesini eşi istedi diye bir kalemde silmez. Zira zorlarsanız kendinizi kapı önünde bulabilirsiniz. İyiliğiniz için yazılmış bir yorum.

Teşekkür ederim zeki olduğumu biliyorum. Kimse ailesini eşi istedi diye bir kalemde silmez. Zira zorlarsanız kendinizi kapı önünde bulabilirsiniz. İyiliğiniz için yazılmış bir yorum.
Zorlamiyorum yasadigim duygularimi icimde yasiyorum benim esimin annesiyle arasi hic iyi degil yeri geliyor ben ara bulucu oluyorum

Neyse arkadaslar kimse kimsenin ne yasadigini bilemez ve bu tarz platformlarda insanin kendini ifade etmesi daha zor oluyor. Ilk girisimdi sanirim son olacak. Herkese tesekkur ederim

konudan çok alakasız
Kız yasını küçüktmeye ne meraklısın hepimizi abla teyze nine yaptın sabahtan beri

konudan çok alakasız
Kız yasını küçüktmeye ne meraklısın hepimizi abla teyze nine yaptın sabahtan beri
Valla bi sey yazacaktım banlanmaktan korktum böyle bi konu yüzünden hiç değmez diye sildim agshafxhavzbxgahvaczHvzv

konudan çok alakasız
Ahaha napiyim ya herkes saldirdi dedim bunlar kesin teyze yas grubu teyze yas grubu lincine benziyor hepsi de

E siz dümdüz kötüsünüz?
Valla degilim kotu olsam bunu bu kadar acik ve net yazar miyim ya kadin bana iyi davrandigi halde sevmiyorum diyen biri nasil kotu olabilir kotu olsam kaynanam eve almaz beni wmin ol. Eltime neler etti neler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…