Kaynanami istemiyorum

Çocuguna yansıtmıyorsun ama eşine yansıtıyorsun.
Biraz empati eşin senin ailenle görüşmeni istemese ne düşünürsün.
Eşinizin ailesiyle görüşüp görüşmüycegine siz karar veremezsiniz
Her hafta sonu kayınvalidenize gidiyorsanız bu sizin tercihiniz birde gitmemeyi deneyin.
Belkide kayınvalidenizde sizi istemiyordur

Datlum gıymatlum enerjini başkalarına ayır bosver sen buraları bende pişman oldum bilerek açılmış belli yorma kendini

Ayrica eltim yillarca cocuklarini kaynanama gostermedi kadin bunun acisini cok yasiyor vicdanen de torununu ondan koparamiyorum ve kaynanam benimle bu eltim icin kavga etmisti zaten en cok zoruma gidem de bu

Kaynanamdan nefret ediyorum. 5 senelik evliyim elinden daha hiç bir şey yemedim yemem de. Çocuğuma asla baktırmam da. Eşim annesi tabiki gidecek. Madem sevmiyorsunuz neden çocuğunuza baktırıyorsunuz?

Kaynanamdan nefret ediyorum. 5 senelik evliyim elinden daha hiç bir şey yemedim yemem de. Çocuğuma asla baktırmam da. Eşim annesi tabiki gidecek. Madem sevmiyorsunuz neden çocuğunuza baktırıyorsunuz?
Cok istedi sadece kisa bi sureligine bakti ama eltim yillarca kendi cocuklarini gostermedi kaynanama vicdanen de koparamadim cocugumu bakmamasini istedigim imalarda da bulumdan ama israr etti cok fazla ve o donem okulum da vardi sonra aldim zaten. Cok pisman yaptigi seyler icin ama affedemiyorum

Siz gitmeyin, eşiniz gitsin. Eşinizin gitmesine de karışmazsınız herhâlde?
Esime gitmek istemiyorum dedigimde sen bilirsin diyor karismiyor 1 2 kere gitmedim hemen beni sormuslar yani nasil desem cok ustume titriyorlar ama bu bazen ben de yuk oluyor ve esime de kiyamiyorum

Ama siz baya kötüsünüz ya . Her işinizi yaptırıp sonra da hiç istemiyorum diyorsunuz bu kullanmak oluyor. Her hafta gitmek istemeyen çocuğuna baktirmasin kullanmasin o zaman

Umarım gelininize çok iyi davranırsınız, elini sıcak sudan soğuk suya sokmazsınız. Gelininiz de buna karşılık olarak oğlunuzu size yollamaz

Evet sanirim linc saati basladi ben halbuki linc yemek kinanmak icin degil sorunumu cozmek akil almak icin yazmistim bana problem sende de doyebilirdiniz daha usluba uygun bir sekilde ama sunu bilin kinadiginizi yasamadan olmezsiniz
İnsanların sinirlerini test etmek için açtınız herhalde bu konuyu.Heee evet,öyle bu arada.

Esime gitmek istemiyorum dedigimde sen bilirsin diyor karismiyor 1 2 kere gitmedim hemen beni sormuslar yani nasil desem cok ustume titriyorlar ama bu bazen ben de yuk oluyor ve esime de kiyamiyorum
Sorununuz nedir, neden istemiyorsunuz bu kadar size iyi olmalarına rağmen anlamadım;ama eşinizle oturun konuşun, en azından her hafta gitmek istemediğinizi, onun annesiyle ve ailesiyle görüşmesi konusunu sorun etmediğinizi söyleyin. Siz de bence çocuğunuza bakan, size iyi davranan bir kadınla bağınızı tamamen koparmak yerine az sıklıkta gidip mesafe koyun. Sonuçta bir yerde ailesiniz, insan insana bir yerde muhtaç. Her ay bir kere gitseniz senede 12 kere görürsünüz. Tamamen mi görüşmemek istiyorsunuz?

İnsanların sinirlerini test etmek için açtınız herhalde bu konuyu.Heee evet,öyle bu arada.
Yemin ederim tamamen sorularim icin acmistim ama linc ekibi konuyu nerelere getirdi ve suan acayip egleniyorum linc ekibiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…