- 24 Ocak 2021
- 13.001
- 29.862
- 548
Çocuguna yansıtmıyorsun ama eşine yansıtıyorsun.Bu arada cocuguma bakmayi o cok istedi ve ben bu sorunu cocuguma yansitamam. Cocuguma bakmasi ve sonrasindaki butun nezaketi kendince onun ozur dileme sekliydi. Ben affedemiyorum ama ha kotu davranmiyorum ona ama yaptigi sey aklima geldikce icim buz kesiliyor.
Datlum gıymatlum enerjini başkalarına ayır bosver sen buralarıÇocuguna yansıtmıyorsun ama eşine yansıtıyorsun.
Biraz empati eşin senin ailenle görüşmeni istemese ne düşünürsün.
Eşinizin ailesiyle görüşüp görüşmüycegine siz karar veremezsiniz
Her hafta sonu kayınvalidenize gidiyorsanız bu sizin tercihiniz birde gitmemeyi deneyin.
Belkide kayınvalidenizde sizi istemiyordur
Ayrica eltim yillarca cocuklarini kaynanama gostermedi kadin bunun acisini cok yasiyor vicdanen de torununu ondan koparamiyorum ve kaynanam benimle bu eltim icin kavga etmisti zaten en cok zoruma gidem de buBu arada cocuguma bakmayi o cok istedi ve ben bu sorunu cocuguma yansitamam. Cocuguma bakmasi ve sonrasindaki butun nezaketi kendince onun ozur dileme sekliydi. Ben affedemiyorum ama ha kotu davranmiyorum ona ama yaptigi sey aklima geldikce icim buz kesiliyor.
YaaaaDatlum gıymatlum enerjini başkalarına ayır bosver sen buralarıbende pişman oldum bilerek açılmış belli yorma kendini
Ahahahah yaniiii kenardan oku ama başka yerlerde cinslik yapanlar olur oralara gücün olsunYaaaaenerjimi kendime saklıyım o zaman
Ama bi kenarda linçleri okuyum
Cok istedi sadece kisa bi sureligine bakti ama eltim yillarca kendi cocuklarini gostermedi kaynanama vicdanen de koparamadim cocugumu bakmamasini istedigim imalarda da bulumdan ama israr etti cok fazla ve o donem okulum da vardi sonra aldim zaten. Cok pisman yaptigi seyler icin ama affedemiyorumKaynanamdan nefret ediyorum. 5 senelik evliyim elinden daha hiç bir şey yemedim yemem de. Çocuğuma asla baktırmam da. Eşim annesi tabiki gidecek. Madem sevmiyorsunuz neden çocuğunuza baktırıyorsunuz?
Hadi ya tühAyrica eltim yillarca cocuklarini kaynanama gostermedi kadin bunun acisini cok yasiyor vicdanen de torununu ondan koparamiyorum ve kaynanam benimle bu eltim icin kavga etmisti zaten en cok zoruma gidem de bu
Esime gitmek istemiyorum dedigimde sen bilirsin diyor karismiyor 1 2 kere gitmedim hemen beni sormuslar yani nasil desem cok ustume titriyorlar ama bu bazen ben de yuk oluyor ve esime de kiyamiyorumSiz gitmeyin, eşiniz gitsin. Eşinizin gitmesine de karışmazsınız herhâlde?
İnsanların sinirlerini test etmek için açtınız herhalde bu konuyu.Heee evet,öyle bu aradaEvet sanirim linc saati basladiben halbuki linc yemek kinanmak icin degil sorunumu cozmek akil almak icin yazmistim bana problem sende de doyebilirdiniz daha usluba uygun bir sekilde ama sunu bilin kinadiginizi yasamadan olmezsiniz
Sorununuz nedir, neden istemiyorsunuz bu kadar size iyi olmalarına rağmen anlamadım;ama eşinizle oturun konuşun, en azından her hafta gitmek istemediğinizi, onun annesiyle ve ailesiyle görüşmesi konusunu sorun etmediğinizi söyleyin. Siz de bence çocuğunuza bakan, size iyi davranan bir kadınla bağınızı tamamen koparmak yerine az sıklıkta gidip mesafe koyun. Sonuçta bir yerde ailesiniz, insan insana bir yerde muhtaç. Her ay bir kere gitseniz senede 12 kere görürsünüz. Tamamen mi görüşmemek istiyorsunuz?Esime gitmek istemiyorum dedigimde sen bilirsin diyor karismiyor 1 2 kere gitmedim hemen beni sormuslar yani nasil desem cok ustume titriyorlar ama bu bazen ben de yuk oluyor ve esime de kiyamiyorum
Yemin ederim tamamen sorularim icin acmistim ama linc ekibi konuyu nerelere getirdi ve suan acayip egleniyorum linc ekibiyleİnsanların sinirlerini test etmek için açtınız herhalde bu konuyu.Heee evet,öyle bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?