- 16 Aralık 2019
- 21.380
- En iyi cevaplar
- 1
- 84.270
- 598
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dur deme şimdi öyle hem çirkin hem egriler hemd3 10 cmler gelir![]()
Onun kocasının hem uzun neyse öyledir yoksa kendinin altın kaplamalarAma bu ablamıza tam uydu bu banane
Can skntısından mı actınız konuyuArkadaslar merhaba. Benim kaynanam aslinda bana karsi cok iyi. Neredeyse 2 yildir onlarla ayni sehirdeyim daha bir kere bile evime gelip cay bile icmediler. Cagirmadim hic ve sorun da yapmadilar. Kaynanam cocuguma da bakti bana da bakar yemegimi yapar yollar yani kisacasi elimi soguk sudan sicak suya sokmaz. Kocam zaten bana hic laf ettirmez. Kaynanamla sadece 1 kere cok buyuk tartistik onda da kocam agzinin payini verdi kaynanama. Ama ben yinede kaynanami istemiyorum. Esimin ailesiyle gorusmesini istemiyorum. Her haftasonu oradayiz. Istemiyorum gidip gelmek. Sizce ben ne yapmaliyim?
Valla bi benimki bi halta yaramadı 8 senedir içine tükürdüğümOnun kocasının hem uzun neyse öyledir yoksa kendinin altın kaplamalar![]()
Aşkım dün bi konu açılmıştı bi psikopat yazmıştı ya sürekli deniyorum fake hesaplardan diye bu da o sorunlulardna uzulme bizimkiler olması gerektig8 gibiValla bi benimki bi halta yaramadı 8 senedir içine tükürdüğümşu kadar alakanın binde biri yeterdi . Ah be gülistan neler çektin be yavrum
![]()
Yav ben o kafası güzel hatuna rastlamadım da şimdi kaynanam kusursuz ama ben görüşmek istemiyorum kısmında anladım zatenAşkım dün bi konu açılmıştı bi psikopat yazmıştı ya sürekli deniyorum fake hesaplardan diye bu da o sorunlulardna uzulme bizimkiler olması gerektig8 gibi![]()
Ama seninkide cok sorunluymus be k yazsam kufretcen hahahahaYav ben o kafası güzel hatuna rastlamadım da şimdi kaynanam kusursuz ama ben görüşmek istemiyorum kısmında anladım zaten![]()
Kiralık katil?Arkadaslar merhaba. Benim kaynanam aslinda bana karsi cok iyi. Neredeyse 2 yildir onlarla ayni sehirdeyim daha bir kere bile evime gelip cay bile icmediler. Cagirmadim hic ve sorun da yapmadilar. Kaynanam cocuguma da bakti bana da bakar yemegimi yapar yollar yani kisacasi elimi soguk sudan sicak suya sokmaz. Kocam zaten bana hic laf ettirmez. Kaynanamla sadece 1 kere cok buyuk tartistik onda da kocam agzinin payini verdi kaynanama. Ama ben yinede kaynanami istemiyorum. Esimin ailesiyle gorusmesini istemiyorum. Her haftasonu oradayiz. Istemiyorum gidip gelmek. Sizce ben ne yapmaliyim?
Gelin kv müessesesi kadar şeytanı bol müessese yok.Arkadaslar merhaba. Benim kaynanam aslinda bana karsi cok iyi. Neredeyse 2 yildir onlarla ayni sehirdeyim daha bir kere bile evime gelip cay bile icmediler. Cagirmadim hic ve sorun da yapmadilar. Kaynanam cocuguma da bakti bana da bakar yemegimi yapar yollar yani kisacasi elimi soguk sudan sicak suya sokmaz. Kocam zaten bana hic laf ettirmez. Kaynanamla sadece 1 kere cok buyuk tartistik onda da kocam agzinin payini verdi kaynanama. Ama ben yinede kaynanami istemiyorum. Esimin ailesiyle gorusmesini istemiyorum. Her haftasonu oradayiz. Istemiyorum gidip gelmek. Sizce ben ne yapmaliyim?
Kesinlikle katiliyorum buna. Zaten onlarin arasini bozmak icin de ugrasmiyorum sadece anlayamadigim birsey var kendimde, kaynanami istemiyorum. Gonlum kabul etmiyor ve nedenini anlamiyorum. Ailem yanimda yok hep esimin ailesiyleyim bu yuzden mi bu duyguyu yasiyorum bilmiyorum.![]()
Ne alaka ya. Affedemediğim insanın kırılması umrumda olmaz. Size rahat batmış bence. İyi kafa dağıtmalar
Allah aşkına banlanma![]()
Duyarlı biri olmak kinci ve bencil biri olmamak için teyze olmak gerekmiyor ki kaldı ki ama olacağız birgün herkes gibi. Bu kincilik kendine zarar. Affetmek erdemdir ruhu özgürleştirir ve şifalandırır tavsiye ederim. Ayrıca kimse müneccim değil tabi ki linclenirsin ya doğru durust anlatıver ya da konu açmayıver birde dalga geçerek cevaplar veriyorsun çok itici.
Dur deme şimdi öyle hem çirkin hem egriler hemd3 10 cmler gelir![]()
Pamukannesi cevabim size ben daha sotenin nasil kullanildigini anlamadigik icin su ust yorumlari silemedim. Amerika da yasiyorum ve bu dediginiz pek mumkun degil. Benim zoruma giden ilk geldigimde buraya bana yapilanlar ve hamileydim simdi de el pence divan duruyorlar ama icim sogumuyor. Bilmiyorum sanirim duygularimi ona ifade etmem lazim yaptigini unutamiyorun diyeO olabilir. Yada bir kere yüz versem daha fazla istenir diye korkuyorsunuz. Bence kendinizi bosa doldurup iyi olan aile iliskilerinizi zedelemeyin. Size baski kurmak isteyen biri bunu her sekilde denerdi. Esinizde yaninizda. Yersiz korkulari pek önemsememek lazim. Ailenizi imkaniniz varsa daha sık görün hasret giderin.
Aslinda evet esim yanimda sanirim bu da benim nazarim deyip enerjimi buna harcamamaliyim. Sonucta yaptigindan pisman.O olabilir. Yada bir kere yüz versem daha fazla istenir diye korkuyorsunuz. Bence kendinizi bosa doldurup iyi olan aile iliskilerinizi zedelemeyin. Size baski kurmak isteyen biri bunu her sekilde denerdi. Esinizde yaninizda. Yersiz korkulari pek önemsememek lazim. Ailenizi imkaniniz varsa daha sık görün hasret giderin.
Abla altından misin ???Aslinda evet esim yanimda sanirim bu da benim nazarim deyip enerjimi buna harcamamaliyim. Sonucta yaptigindan pisman.
Ona benzer bir konu vardı. Eltisiyle yoluşup ardından karnıyarık yemeli ve kahve içmeli hshxhjsBöyle konunun pek tadı olmadı ya kaynanaya uçan tekme senaryosu falan beklerdim ı ıh pek eğlendirmedi![]()