• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanami istemiyorum

Arkadaslar merhaba. Benim kaynanam aslinda bana karsi cok iyi. Neredeyse 2 yildir onlarla ayni sehirdeyim daha bir kere bile evime gelip cay bile icmediler. Cagirmadim hic ve sorun da yapmadilar. Kaynanam cocuguma da bakti bana da bakar yemegimi yapar yollar yani kisacasi elimi soguk sudan sicak suya sokmaz. Kocam zaten bana hic laf ettirmez. Kaynanamla sadece 1 kere cok buyuk tartistik onda da kocam agzinin payini verdi kaynanama. Ama ben yinede kaynanami istemiyorum. Esimin ailesiyle gorusmesini istemiyorum. Her haftasonu oradayiz. Istemiyorum gidip gelmek. Sizce ben ne yapmaliyim?
Benim böyle kaynanam olsa öpüp başıma koyar bi annem kadar da sever sayarım.. Evinize dahi gelmiyor. Rahatszliginizi abarttiginizi düşünüyorum ben açıkçası.

A

Anlamadiginiz sey su kadin torun diye oluyor belki arada torun olmasa bu kadar iyi olmayaxak cunku eltim 6 7 yil torun yuzu gostermemis onlara o yuzden mecburum cocugumu onlara birakmaya yada onlarla zaman gecirmesine izin vermeye!
Düzenli bakmak ile arada ziyarete gitmesi arasındaki farkı anlatayım mı?
Biz genç yaslarimizda küçücük çocuğun peşinde dolaninca pert oluyoruz. Siz kadını çocuk bakımı için kullaniyorsunuz.
Siz görüşmeyin, eşiniz çocukla haftasonu ziyarete gitsin.

Düzenli bakmak ile arada ziyarete gitmesi arasındaki farkı anlatayım mı?
Biz genç yaslarimizda küçücük çocuğun peşinde dolaninca pert oluyoruz. Siz kadını çocuk bakımı için kullaniyorsunuz.
Siz görüşmeyin, eşiniz çocukla haftasonu ziyarete gitsin.
Kadin sadece 6 ay 3 gun falan bakti ben zaten birakmadim. Onu bile kendisi istedi her gun aradi cocugu ne zaman getireceksiniz diye okulum vardi cunku cocugu birakip pesinden de ben gidiyordum dersler online di cunku. Simdi oyle birsey yok cocuk 1 yasinda ve cocuga ilk 6 ay haftada 2 3 gun bakti sadece. Simdi sadece hafta sonu belli saatlerde birakiyorum o da sadece cumartesi gunu.

Evet sanirim linc saati basladi😀 ben halbuki linc yemek kinanmak icin degil sorunumu cozmek akil almak icin yazmistim bana problem sende de doyebilirdiniz daha usluba uygun bir sekilde ama sunu bilin kinadiginizi yasamadan olmezsiniz
Sende annenle gorusme bir daha. Aileye sonradan gelen "bazi" gelinler gercekten evdeki huzuru bozuyor. Sevsende sevmesende mecbursun kaynana senim hayatinin bir parcasi

Kadin sadece 6 ay 3 gun falan bakti ben zaten birakmadim. Onu bile kendisi istedi her gun aradi cocugu ne zaman getireceksiniz diye okulum vardi cunku cocugu birakip pesinden de ben gidiyordum dersler online di cunku. Simdi oyle birsey yok cocuk 1 yasinda ve cocuga ilk 6 ay haftada 2 3 gun bakti sadece. Simdi sadece hafta sonu belli saatlerde birakiyorum o da sadece cumartesi gunu.
O zaman sorun ne? Her haftasonu sürekli gitmek mi? Gitme. Eşinle çocuğun 1-2 saat ziyaret edip donsunler.

İnşallah kaynanan görüşmez hatta yok sayar senin gibi gelini. Sen sevme okey de kocanın suçu ne ailesiyle arasına girmeye çalışıyorsun. Ayrıca konu kesin can sıkıntısına açılmış orası da ayrı.

Evet sanirim linc saati basladi😀 ben halbuki linc yemek kinanmak icin degil sorunumu cozmek akil almak icin yazmistim bana problem sende de doyebilirdiniz daha usluba uygun bir sekilde ama sunu bilin kinadiginizi yasamadan olmezsiniz
evet dediğin gibi sende kaynana olacaksın ona göre davran. eşine saygın varsa annesine de olacak. kendi ailen yaninda yoksa onlarla daha iyi iletişim kurmalısın.sen kv. kötü olursan bu eşine de yansıyacak ve de yansıtacak unutma.

Arkadaslar merhaba. Benim kaynanam aslinda bana karsi cok iyi. Neredeyse 2 yildir onlarla ayni sehirdeyim daha bir kere bile evime gelip cay bile icmediler. Cagirmadim hic ve sorun da yapmadilar. Kaynanam cocuguma da bakti bana da bakar yemegimi yapar yollar yani kisacasi elimi soguk sudan sicak suya sokmaz. Kocam zaten bana hic laf ettirmez. Kaynanamla sadece 1 kere cok buyuk tartistik onda da kocam agzinin payini verdi kaynanama. Ama ben yinede kaynanami istemiyorum. Esimin ailesiyle gorusmesini istemiyorum. Her haftasonu oradayiz. Istemiyorum gidip gelmek. Sizce ben ne yapmaliyim?
Off oda zaten sana çok meraklıydı ya

İşte böylesi aileyi birbirine katan yenge modeli belli. Aman uzak durun kadından ailesinden kafasını dinlesin. Çocuğunuzu da bırakmayın kimse sizin çocuğunuza bakmak zorunda değil. Arkasından bu kadar konuşup konuşup bu yaptıklarınız bildiğiniz terbiyesizlik. Yazık kadına üzüldüm.

şöyle bir kaynana ben bulamadım ahhh bize denk gelmedi...
benim kaynana görümceleri bir göreydin...o zaman anlardın öyle kaynananın kıymetini..
siz de yaşlanınca sizi de istemezler çocuklar da gelin damatlar da...
sizi rahatsız etmeyen kaynananın kıymetini bilin bence

İşte böylesi aileyi birbirine katan yenge modeli belli. Aman uzak durun kadından ailesinden kafasını dinlesin. Çocuğunuzu da bırakmayın kimse sizin çocuğunuza bakmak zorunda değil. Arkasından bu kadar konuşup konuşup bu yaptıklarınız bildiğiniz terbiyesizlik. Yazık kadına üzüldüm.
Sulaleyi birbirine katip instadan ilahi paylasan yengeler aklima geldi 🤣🤣 ama onlardan degilim 🩷

Kimse kaynanasina bayilmıyor kocam da görüsmesin demiyor.Benim eşim 2 günde bir is cikısı uğrar eve öyle gelir ne karısayım annesi sonucta doğurmus büyütmüş emek vermiş benim aram kötü diye atsin mı annesini valla ben de bir anneyim asla bir anneyi evladından edemem o kadar da değil.Evini esini ihmal etmiyorsa benim sınırlarım aşılmiyorsa sorun yok agzımi acmam yatılı kalmalı cok mıç mıçlı durumlara gelemiyorum sadece.Bu söylediginiz cok bencilce cocukken eşiniz hasta oldugunda basında annesi bekledi o uykusuz kaldı kimse değil

Bence adamı da anasını da salın..Ne demek eşiniz ailesiyle gorusmesin,ağaç kavugundan mi çıktı adam

Sevmedigin evine çağırmadım birine nasıl çocuğunu baktiriyorsun demekki cıkarcısın sen vallahi benim gelinim olsaydin evimde koymazdım yüzüne de bakmazdım ginede kaynanan iyimiş😡😡

Arkadaslar merhaba. Benim kaynanam aslinda bana karsi cok iyi. Neredeyse 2 yildir onlarla ayni sehirdeyim daha bir kere bile evime gelip cay bile icmediler. Cagirmadim hic ve sorun da yapmadilar. Kaynanam cocuguma da bakti bana da bakar yemegimi yapar yollar yani kisacasi elimi soguk sudan sicak suya sokmaz. Kocam zaten bana hic laf ettirmez. Kaynanamla sadece 1 kere cok buyuk tartistik onda da kocam agzinin payini verdi kaynanama. Ama ben yinede kaynanami istemiyorum. Esimin ailesiyle gorusmesini istemiyorum. Her haftasonu oradayiz. Istemiyorum gidip gelmek. Sizce ben ne yapmaliyi
Birkere kötü davranan gözden düşer değil mi ?

Back
X