• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanami istemiyorum

Pamukannesi cevabim size ben daha sotenin nasil kullanildigini anlamadigik icin su ust yorumlari silemedim. Amerika da yasiyorum ve bu dediginiz pek mumkun degil. Benim zoruma giden ilk geldigimde buraya bana yapilanlar ve hamileydim simdi de el pence divan duruyorlar ama icim sogumuyor. Bilmiyorum sanirim duygularimi ona ifade etmem lazim yaptigini unutamiyorun diye

Ne olmustu ki hamileliginiz sirasinda?

İşsiz ergenin tekisiniz insanları sinir etmek için açmissiniz.Fakat asıl problem bu değil farkinda bile degilsiniz.Buradakilere teyze diyip dalga geçiyorsunuz.Teyze olmak kötü bir şey değil ama siz çok komiksiniz gerçekten:)

😌Kaynanayla oturup ne dedikodu edilir varyaaaa. Kim bilir neler anlatır dizine vurup vurup ahh kızım ahhh yavrum diyerek. Kadını bulup derdini dinleyesim var. 🥲

Arkadaslar merhaba. Benim kaynanam aslinda bana karsi cok iyi. Neredeyse 2 yildir onlarla ayni sehirdeyim daha bir kere bile evime gelip cay bile icmediler. Cagirmadim hic ve sorun da yapmadilar. Kaynanam cocuguma da bakti bana da bakar yemegimi yapar yollar yani kisacasi elimi soguk sudan sicak suya sokmaz. Kocam zaten bana hic laf ettirmez. Kaynanamla sadece 1 kere cok buyuk tartistik onda da kocam agzinin payini verdi kaynanama. Ama ben yinede kaynanami istemiyorum. Esimin ailesiyle gorusmesini istemiyorum. Her haftasonu oradayiz. Istemiyorum gidip gelmek. Sizce ben ne yapmaliyim?
K.v deni 2 yıldır evine bile davet etmemişsin sorun etmemişler, sana karşı iyi olduğunu da savunmuşsun... eeeee neden bu kadını istemiyorsun, neden eşini ailesiyle arası bozuk olsun istiyorsun ki?
Mutsuz ailesiyle (anne baba kardeş bilmiyorum senin için ne ifade ediyor) görüşmeyen bir adam seni mutlu edebilir mi zannediyorsun???

Ne olmustu ki hamileliginiz sirasinda?
Kaynanam geliniyle cok problemliydi ve benim de uzak durmami istedi ama birden bire ben amerika ya gelince bi baktim bunlar gayet normal sonra kaynim ve gelinim bizimle ugrasmaya basladilar bende kaynanama gelininle ve oglunla ilgili hicbir sey duymak istemiyorum benden uzak durun dedim sonra esim beni savundu ama cok kotu bir tartisma cikti esim beni savununca sonra ben kendimi cektim cok uzun sure hic aramadim bu sefer eltim kaynanamla kavga etmis ve kaynanamdan ondan sonra pesimden ayrilmaz oldu simdi de ben istemiyorum

Arkadaslar merhaba. Benim kaynanam aslinda bana karsi cok iyi. Neredeyse 2 yildir onlarla ayni sehirdeyim daha bir kere bile evime gelip cay bile icmediler. Cagirmadim hic ve sorun da yapmadilar. Kaynanam cocuguma da bakti bana da bakar yemegimi yapar yollar yani kisacasi elimi soguk sudan sicak suya sokmaz. Kocam zaten bana hic laf ettirmez. Kaynanamla sadece 1 kere cok buyuk tartistik onda da kocam agzinin payini verdi kaynanama. Ama ben yinede kaynanami istemiyorum. Esimin ailesiyle gorusmesini istemiyorum. Her haftasonu oradayiz. Istemiyorum gidip gelmek. Sizce ben ne yapmaliyim?
Bence bi dua okuyun rabbim bana doğru yolu göster diyin. Zira bence çok yanlış bir yoldasınız. Kaynanam olmasın herhangi biri olsun 2 yıldır çocuğuma bakacak bana yemek yollayacak ama ben tenezzül edip bir çay içirmicem evime davet etmicem. Size iyilik yapan insanlara iyilikle yaklaşın. Bu devirde iyilik yapan biri bulmak öyle zor ki bulmuşken değer bilin baş üstünde taşıyın

Kv m var ,ileride de Kv adayıyım, ben de kv mi sevmiyorum ama benim kv m ne çocuğuma baktı ne de bana yemek yaptı üzerine bir de habire yemeğe davet ettirirdi kendini 15 günde 1 muhakkak.o yetmez iki gorumcemi aileleri ile birlikte yemeğe almam için baskı yapardı.O da yetmez bütün arkadaşlarını evime doldurur ,arkadaşları da ona gidince benden pasta ve hizmet beklerdi. O kadar cok laf sokardi ve mudahale ederdi ki hayatimiza ,onsuz bir günümüz geçmezdi..ama ben hic bir zaman eşimden ve cocugumdan onunla görüşmemelerini beklemedim ,istemedim..bu böyle 15 yıl sürdü...Taa ki biz başka şehire tasinana kadar.Sizin gibi kv m olsa değil sevmek,başımın üzerinde taşırdım 😔

Bence bi dua okuyun rabbim bana doğru yolu göster diyin. Zira bence çok yanlış bir yoldasınız. Kaynanam olmasın herhangi biri olsun 2 yıldır çocuğuma bakacak bana yemek yollayacak ama ben tenezzül edip bir çay içirmicem evime davet etmicem. Size iyilik yapan insanlara iyilikle yaklaşın. Bu devirde iyilik yapan biri bulmak öyle zor ki bulmuşken değer bilin baş üstünde taşıyın
Ben cok sorguladim bu durumu acaba eltime cok mu kotu davrandi o yuzden mi aralari cok bozuk bide ustune benle tartisti ne yapmak istiyor diye herseyi cok sorguladim. Halbuki eltimden uzak durmami isteyen o iken benimle onun icin kavga etti cok igrenc seyler yasandi. Simdi cok iyi ama ben o donem hamileydim yediremiyorum affedemiyorum yaptigi iyilikler gozume gelmiyor cunku haksizlik yapti

Ben de yazdım üstte evet,böyle kv m olsa baş üstünde taşırdım.Konu sahibi gercek kv görmemiş bence .

Bu hayatın kanunu mu bu yüce rabbim neden birinden biri sorunlu olmak zorunda ki 🤭🤭🤭 gelin iyi olur kaynana cadolozluk yapar kaynana iyi olur gelin istemez tövbe yarabbim bacım sen iyi misin hakikaten iyimisin sana bukadar iyilik etmiş kadıncağız yediriyor içiriyor bana bakar evladıma bakar diyorsun derrin ne ? Ne hakla kocanın görüşmesini istemiyorsun üstüne üstlük size bukadar hoşgörülü davranan bir kayınvalide var ortada ...

linç yemek için konu açtın zaar sen bi papatya çayı falan iç birdaha düsün bu söylediklerini

Sana biraz rahat batmış herhalde? Sen gitmek istemiyorsan gitmezsin. Eşinin annesi tabiki gidecek.. bir tartışmadan bu denli tepki gösterdiyseniz herhalde çok çok çok büyük bir problemdi. İki senedir bir kere bile nasıl cagirmaz insan onu da anlamış değilim. O kadar çocuğuna bakmış yemek yollamış hiç onların hakkı yok mu? Esin bu tavırlarından dolayıp soğuyup sana tavır aldığında anneci koca mi diyeceksin..

Kesinlikle katiliyorum buna. Zaten onlarin arasini bozmak icin de ugrasmiyorum sadece anlayamadigim birsey var kendimde, kaynanami istemiyorum. Gonlum kabul etmiyor ve nedenini anlamiyorum. Ailem yanimda yok hep esimin ailesiyleyim bu yuzden mi bu duyguyu yasiyorum bilmiyorum.☹️
Ay ben kendi aileme de gitmek istemiyorum. Ama ailemle alakası yok, gezmeyi, bir yerlere gitmeyi sevmediğimden. Hafta içi zaten çalışıyoruz. Hafta sonu da evde sakince vakit geçirmek istiyorum. Eşim de her hafta sonu aileme gitmek istiyor. Onunki uzakta. Sorun kayınvalide değil de belki zorunluluk gibi gitmek istemiyor olabilir misin? Ya da sık görüşmek istemiyorsundur. Evde eşinle vakit geçirmek istiyorsundur. Ya da yıldızlarınız barışmamıştır. Enerjiniz tutmuyordur. Görev haline gelen gidip gelmeleri hiç sevmiyorum.

Ben cok sorguladim bu durumu acaba eltime cok mu kotu davrandi o yuzden mi aralari cok bozuk bide ustune benle tartisti ne yapmak istiyor diye herseyi cok sorguladim. Halbuki eltimden uzak durmami isteyen o iken benimle onun icin kavga etti cok igrenc seyler yasandi. Simdi cok iyi ama ben o donem hamileydim yediremiyorum affedemiyorum yaptigi iyilikler gozume gelmiyor cunku haksizlik yapti
Benim eski kv vakti zamanında neler yaptı canım bu anlattıkların devede kulak. Eski koca evlenmeden buna 5-6 tane tam altın vermiş saklaması için ileride evlenirken düğün kurarken senden alcam sen sakla demiş. Bizim eski kv sen al bu altınları gizlice eski eşin abisine ver. Neden? Eski eltim çok harcama yapmış kendi ailesine baya bi hediye almış açılmış onu kapatması için. Benim eski kocanın haberi yok. Duydu şok oldu bir daha konuşmadı anasıyla. Bir keresinde de eski koca ameliyat oldu annesi bırak bir çorba yapmayı arayıp geçmiş olsun oğlum demedi. Ben doğum yaptığımda bile aramızda hiç bir sorun yokken aramadı. Benim düğünümde eski eltime bilezik taktı kıskanmasın diye. Benim eski kocamı bariz ayırt ederdi abisi kadar sevmezdi. Eski kocam da sildi anasını hiç görüşmüyordu en son . Yani senin yaşadıkların ne ki bence şükretmeyi öğren

Dürüstçe yazmış. Bakın benim kv sirrettir, görüşmüyorum. Ben kendi durumumdan bağımsız yorumlayacagim. Bu kv problemlerinin hepsinin başında bir adamla evlenip otomatik olarak onun ailesiyle sürekli görüşme zorunluğu olduğunu düşünüyorum. Bu aslında çok saçma. Herkes kendi ailesi ile görüşse, özel günlerde beraber ziyaret edilse sorun kalmaz. İyi ya da kötü ben kendim samimi olmayı sevmediğim insanlarla niye rutin olarak düzenli görüşüyorum ki. Yani melek bile olsalar görüşme zorunluluğunun olmamalı.
Sizin haksiz bulduğum yer ise hem görüşmeyim hem çocuğuma baksın. O kadının da bir hayatı var. Ve sırf size iyilik olsun diye bu yaşında çocuk peşinde koşturuyor.
Üstüne üstelik bir de eşim gitmesin diyorsunuz. Ben kvdeden nefret eden bir insan olarak bir kere eşime gitme demedim. Beni karistirma sen git dedim. Sizinki hem ikiyüzlülük hem de vicdansizlik. O yüzden linç yiyorsunuz.

Ay ben kendi aileme de gitmek istemiyorum. Ama ailemle alakası yok, gezmeyi, bir yerlere gitmeyi sevmediğimden. Hafta içi zaten çalışıyoruz. Hafta sonu da evde sakince vakit geçirmek istiyorum. Eşim de her hafta sonu aileme gitmek istiyor. Onunki uzakta. Sorun kayınvalide değil de belki zorunluluk gibi gitmek istemiyor olabilir misin? Ya da sık görüşmek istemiyorsundur. Evde eşinle vakit geçirmek istiyorsundur. Ya da yıldızlarınız barışmamıştır. Enerjiniz tutmuyordur. Görev haline gelen gidip gelmeleri hiç sevmiyorum.
Evet ben de nefret ediyorum o yuzden artik cocugu birakip cikiyorum sadece cunku torunlarini cok gormek istiyorlar

A
Dürüstçe yazmış. Bakın benim kv sirrettir, görüşmüyorum. Ben kendi durumumdan bağımsız yorumlayacagim. Bu kv problemlerinin hepsinin başında bir adamla evlenip otomatik olarak onun ailesiyle sürekli görüşme zorunluğu olduğunu düşünüyorum. Bu aslında çok saçma. Herkes kendi ailesi ile görüşse, özel günlerde beraber ziyaret edilse sorun kalmaz. İyi ya da kötü ben kendim samimi olmayı sevmediğim insanlarla niye rutin olarak düzenli görüşüyorum ki. Yani melek bile olsalar görüşme zorunluluğunun olmamalı.
Sizin haksiz bulduğum yer ise hem görüşmeyim hem çocuğuma baksın. O kadının da bir hayatı var. Ve sırf size iyilik olsun diye bu yaşında çocuk peşinde koşturuyor.
Üstüne üstelik bir de eşim gitmesin diyorsunuz. Ben kvdeden nefret eden bir insan olarak bir kere eşime gitme demedim. Beni karistirma sen git dedim. Sizinki hem ikiyüzlülük hem de vicdansizlik. O yüzden linç yiyorsunuz.
Anlamadiginiz sey su kadin torun diye oluyor belki arada torun olmasa bu kadar iyi olmayaxak cunku eltim 6 7 yil torun yuzu gostermemis onlara o yuzden mecburum cocugumu onlara birakmaya yada onlarla zaman gecirmesine izin vermeye!

Cocugumu sevmedigim birine birakmaya bende merakli degilim ama benim cocugum onun da torunu !

Back
X