kaynanamı sevmek istiyorum :(

sarisekerim86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2010
176
0
46
İstanbul
kızlar kaynanamı sevmek istiyorum ama yaptıklarından dolayı nefret etme derecesine geldim

Oğlunu çok kıskanıyor haftada bir gün bize akşamları oturmaya geliyor nişanlım ve aradan 1 saat geçince aramaya başlıyor geç kaldın nerdesin çabuk eve gel diye nişanlım bişey söyleyince direk hastaymış gibi yok başım ağrıyor yok şekerim çıktı diye triplere giriyor hadi onuda geçtim şurda 4 haftamız kaldı idare etmeye çalışıyorum ama sınırıma geldi resmi nikah geçen hafta kıyılmamış olsa yeter artık diyecektim. evin boyası yapılıcaktı biz renk seçtik kaynanama söyledik ikimizde çalışıyoruz başında duramıyoruz diye o ilgilendi gitmiş kendi istediği renge boyatmış evi , balayına gidicektik karşı çıktı biz gizliden gittik rezarvasyonlarımızı yaptık herşeyi ayarladık söyledik bişey demedi aradan 2 ay geçti gitmiceksiniz ölümü çiğnersiniz diye bir sürü tan tana yaşadık yine kötü olmayalım diye iptal ettik, eşyaları bazılarını kendileri seçtiler ve gereksiz gördükleri eşyaları (gümüşlük, tv ünitesi, yemek masası, çekyat) sonradan nişanlıma baskı yaparak aldırdım. eşya konusunda herşeye karıştı ama cebinden çıkartıp 1 lira bile vermedi herşeyi biz kendimiz ödicez. daha neler nelerrr varr siz olsaydınız böyle bir kaynanayı sevebilirmiydiniz ? ben sevmek istiyorum ama yapamıyorum onada belli etmiyorum nişanlım üzülmesin arada kalmasın diye ama içimden ona anne demek yanına gitmek dahi gelmiyor off offf

balayına gitmiceksiniz ölümü çiğnersiniz mi diyor?
bu nasıl bi mantık ya? :1shok:
Allahtan nişanlın senin istediklerini yapıyormuş.

iyi de o istemiyo diye siz neden balayınızdan vazgeçiyorsunuz ve nişanlın bu konuda annesine niye rest çekemiyo?
balayına gitmiceksiniz demek de ne demek?
çok mu kötü bişeymiş balayına gitmek?

aynen kızlar bana bişey söylemedi nişanlıma söylemiş bana söyledi ben şok oldum istersen yine gidelim dedi bende bu yükün altına ben giremem sana bırakıyorum dedim ve iptal ettik kadını bir hafta sonra aradım nasılsın felan diye izne ne zaman çıkıyorsun dedi düğünden sonra 1 hafta ayarlamıştım ama öncesindede kullanmam lazım dedim öncesinde kullanma hepsini sonra al dedi hepsini sonra alıp napıcam evde tek başıma dedim neden balayına gitmiyormusunuz ödemiştiniz paralarını dedi ödemiştik ama iptal ettik bilmiyormusunuz dedim hayır dedi durup dururken nerde çıktı felan dedi yuhhhh dedim içimden bu kadar olmaz çıktı işte bi yerden boşverin sonuç olarak gitmiyoruz dedim konuştu konuştu konuştuklarımızı sakın oğluma söyleme dedi sonra bana küsüyor azarlıyor dedi çok şaşırdım

kadın oğlu evleniyor diye resmen ağlıyor ve evlerimizin uzaklığı yürüme mesafesinde 15 dk (keşke daha uzak olsaydı )

annesini azarlıyormuymuş :) iyi bari eşin senin arkanda olur değişmezse tabi. insan bi kere evleniyor içinde hiçbişeyin kalmasına izin verme. unutulmuyor çünkü.

ay sinir oldum yine sabah sabah
yok onu alma gereksiz yok bunu alma gereksiz kendisimi yasicakmis evde bu dügün gecesi yaninizdada yatmak ister yada zirt birt gelir gider yine tlfla arar basim agiriyor bana biseyler oluyor diye.
bence nisanlin artik tavrini koymali yoksa bu kadin seni daha cok üzer güzelim
sevmeye calismakda cok haklisin ama

kadın resmen hasta ya, kusura bakma ama nişanlında bariz anakuzusu, siz bu kadının her türlü kaprisinide geri adım atar sürekli kendinizden ödün verirseniz işiniz var.
unutmayın artık yetişkin bi çiftsiniz, anne babanın NORMAL istekleri tabii ki yapılır, gönlü kırılmaz ama çocukca saçma sapan kaprislerinde geri adım atarsanız ne siz ne de o yetişkin olduğunuzun artık ayrı bir hayatınızıın olduğunun farkına varamazsınız
ayrıca kaynananı sevmek zorunda değilsin, yok illa sevecem diye kendini zorlama, ama saygı duymalısın tabii ki o ayrı konu
çok çok çok çok kolay gelsin diyorum sana

aramızda sorun olmasın annem gibi olsun istiyorum ama yaptıkları yüzünden içimde damla sevgi yok

nişanlımla konuştum evlendikten sonra bu şekilde olucaksa olmaz ben yapamam dayanamam dedim evlenincede yaparsa ben uyarıcam yine yapıyorsa daha sert uyarıcam baktık olmuyor biraz daha uzağa taşınırız dedi inanın içimden aramak gelmiyor yaptıkları bunlarla sınırlı değil oğlunun yattığı yatağı şuan bize vermek istiyor balkonumuz geniş baya oraya koyarsınız oturursunuz biz gelince orda yatarız diyo bende istemiyorum eski eşya gerek yok balkon zaten ferah olsun masa koyucam diyorum bu sefer sen bizim gelip sizde kalmamızı istemiyorsun o yüzden bunu almıyorsun diyo anlatamıyorum koltuklarım yatak oluyor çekyatım yatak oluyor rahatlarda onlar var gereksiz eşya kalabalık oluyor diyorum. En son bişey dememişti şimdi oğluna baskı yapıyormuş alıcaksınız diye alalım 1 ay sonra atalım çok laf ediyor dedi asıl alırsak laf büyük olucak atıcaksa kendisi atsın dedim ama bu kadın ben yokken götürüp eve bırakır beklerim :)

nişanlımda maalesef biraz ana kuzusu ama annesi çok fena bişey söylemeye kalkınca şeker çıktı tansiyon çıktı sinüzitim azdı diye yerlere atıyo kendini o garibimde gerçek sanıyo

ohooo laf ediyo bunu yapalım, şekeri çıkar gezmeye gitmeyelim, migreni tuttu başında duralım, bunların sonu gelmez canım
uyarmakta doğru değil bence, tamam bakarız diceksin, oyalıcaksın, tamam yada olmaz diye net bişey söylemiceksin, ama yapmayacaksın ne istiyorsanız onu yapacaksınız o da zamanla anlayacaktır ama uyarı ters teper bence

ben senin yerinde olsam evi tekrar boyatırdım.. kendi evi mi ne demek onun istediği renge boyatmak bi de bi güzel ağzının payını verirdim..
madem hiçbişeye karışmıyo, parasını vermiyo (vermek zorunda değil de gerçi) sizin hiçbişeyinize karışmasın.
keşke balayına da gitmeseydiniz o ölümü çiğneyin dedi diye bişi olacak değil yaa.. aklıma itli köpekli kemikli bi atasözü geldi de yazmıım şimdi burada..
he bi de o kaynanayı acilen bi psikiyatriste götürün çünkü hasta resmen..

nişanlımda maalesef biraz ana kuzusu ama annesi çok fena bişey söylemeye kalkınca şeker çıktı tansiyon çıktı sinüzitim azdı diye yerlere atıyo kendini o garibimde gerçek sanıyo

biraz mı
kaydirigubbakcemile3 nişanlın prim veriyo bence bu kaprislere umursamasa kadında ya ben boşa hasta numarası yapıyorum kimse sallamıyo ki dicek, böylece sağlığına kavuşmuş olcakkaydirigubbakcemile3

ne şekeri tansiyonu yaaa yalan hepsi, psikolojik hasta olduğun öyle yapıyo yemeyin sakın yaa.. sinüzit de öyle sinirlenince alevlenen bi hastalık değil ayrıca :)

Kimse kimseyi sevmek zorunda değil.
Eşinin annesi diye kayınvalidenide sevmek zorunda değilsin.
Zaten sevilecek bi tarafıda yok.
Sevme boşver

ne şekeri tansiyonu yaaa yalan hepsi, psikolojik hasta olduğun öyle yapıyo yemeyin sakın yaa.. sinüzit de öyle sinirlenince alevlenen bi hastalık değil ayrıca :)

bak balayına gittiniz sümüğüm aktı sizin yüzünüzden
:roflol::roflol:

Neden?
Neden hep içinizden konuşuyorsunuz?
Açıkça söylesinize balayına gitmeme sebeplerinizi,evinizin boya renginin değişmesine kızdığınızı!
Siz susmaya devam ettikçe kadın doğru bildiği yolda ilerlemeye devam edicek,farkında değil misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…