kaynanamı sevmek istiyorum :(

Hıc zorlama kendını.
Ben kayınvalıdemı gercekten annem gıbı sevmıstım.
Ama sımdı onların yasattıklarından oturu esımle ayrılmayı dahı dusunuyorum.
O nedenle kendını hıc zorlama,
mesafenı olabıldıgınce uzak tut, onun senın annen olmadıgını unutma.
Rol yapmak zorunda da hıssetme kendını.
Saygı duy, hepsı bu.

Tam bende Eleferanın dediğine benzer şeyler yazıcaktım.

Sevme, yorma kendini. Ama saygını da kaybetme. Herzaman senin yanında olan nişanlını kendinden soğutma.

Bende evlenen kadar kayınvalidemle çok sorun yaşadım ama en sonunda benim dediğim olurdu senin gibi. Ben isteklerimi direk eşime söylerdim. Kayınvalideme karşılık bile vermedim. Şimdi benim hakkımda olumsuz düşünen kayınvalidem bana daha olumlu davranıyor en azından.

amaaaaaaaaannnnnn sevme bırak kaç kişi var dünyada kaynanasını seven
sende sevme hem pekte sevilecek tarafı yokmuş anlattığın kadarıyla
oğlunu kıskanan tüpük kaynana profili:umursamaz:

öyle kaynananın neresi sevmek istiyorsun boşversene canım ya. şimdiden başlamış allah kolaylıklar versin sana. benimkide öyle yaptı yaptı düğünde kavga çıkarttı iftiralar attı. oww neler neler şimdi ben onu hiçmi hiç sevmiyorum eşiminde yüzüne söylüyorum bunu. sevmiyorum sevmeyeceğimde diyorum eşim gülüyor. bunca şeyden sonra sevmeni beklemem zaten diyo.

Neden sevmek istiyorsunuz ki.
İlla sevmek zorunda değilsiniz ki.
Eşinizin annesi, gereken saygıyı gösterin yeter, yok sayamazsınız.
Ama gereken sınırı koyabilirsiniz.
Kimse kimseyi sevmek için kendini zorlayacak hali yok.

sen sorun olacak diye sustukça kayınvaliden istediği herşeyi yapacak ve yaptıracak
cevabını ver ama gülerek sessiz sakin
benim kayınvalidemde bana gitmenizi istemiyorum yapmanızı istemiyorum ama oğluma söyleme sen benim sözümü dinlersin derdi dinledim iyi halt yedim mutsuz bir evlilik oldu bizimkisi
içime atmaktan kanser olacaktım nerdeyse
bu kulübe üye olduktan sonra
güzel güzel veriyorum cevabını
mesela niye balayına gitmiyosunuz dediğinde sen istememişsin anne o yüzden deseydin?? senden iyisi olmazdı
hatta şimdi bile balayı konusunu açsam kayınvaliden nişanlın sen üçünüz olduğunuz bi ortamda
eğer ki aaa kızım gidin neden gitmiyosunuz derse ki bence öyle diyecek sende dersin nişanlına
rezervasyonu ben yaptırıyorum o zaman diye
sen ana oğul kararları onlar versinler yada nişanlım bizim menfaatlerimizi korusun ikimiz adına cevap versin diye beklersen çok beklersin
kendimden biliyorum
susma içine atma güzel güzel söyle
kolay gelsin

kaynanani sevmek zorunda degilsin ki.kendi annen gibi.sadece saygi göster.ilk evlendiginde agzi baglaniyo hic bir sey diyemiyo.evde de esinle tadin tuzun kacmasin diye susuyosun.olan bize oluyo.sinir hastasi oluyoz. sonrasinda cok birikim oluyo.oydu suydu buydu derkene ömür geciyo. ona buna takilma.keyfine bak.

canım sakın ama sakın içine atma ben kayınvalideme gereken cevapları verdiğim halde yine de sıkıntımdan kanser oldum yapma kendine yazıktır

benimki de her şeye karışmaya kalktı ben eşimle konuştum seninkiler de benimkiler de karışmasın diye öyle yaptık yine de uğraştı karışmaya ben her seferinde böyle karar verdik oğlunuzla dedim

mesela o da parasını vermediği koltulara karışmaya kalktı biz kendimiz baktık mağaza sahibi arkadaştı sipariş verdik örnek kumaşı aldık kayınvalidelere geldik ona da göstedik bu renk olacak sipariş verdik diye iki gün sonra kayınvalide beni aradı çok heyecanlıyım senle koltuk seçeceğiz halı seçeceğiz diye ben de anne siparişi verdik ya o gün gördünüz rengini isterseniz örnek model mağazada gidip görelim dedim aa öyle mi dedi sustu

ağzımı açmasam siparişi iptal ettirecekti

sakın şimdiden başla hayır demeye ben asla saygısızlık etmem ters cevap vermem sesimi yükseltmem surat asmam ama çeşitli manevralarla kendi bildiğimi okurum sana da bunu tavsiye derim ayrıca evlenelim de bakarız deme evlenince değişti olur şimdiden başla istediğini yaptırmaya

ben olsam istediğimden başka renge boyanmış evi gider baştan boyatırdım mesela gerekirse ikinci borcu da göze alırdım kayınvalideme de boyacı rengi tutturamamış derdim çıkardım işin içinden

bile bile boyle evlilikler yapan insanlara kiziyorum...
balayina gitmenize bile karisiyor yani bu kadinin gelini olmaya nasil cesaret ettiniz?
cok ilginc...

Kadın ilk zamanlarda böyle değil di ben mesafeli duruyordum yüz göz olmayım diye gidip geliyoduk konuşuyoduk felan ama hep hazırlıklar başlayınca tarih yaklaşınca bu şekilde davranmaya başladı yada gerçek yüzünü göstermeye başladı ilk tanıdığımda bu şekilde olduğunu bilseydim bu evliliğe cesaret edemezdim herhalde ama bundan sonra karıştırmıcam çünkü çok doldum artık kaldıramıyorum

canım işin çok ama çok zor, tavır koysan da anlamaz böyleleri, sanırım şu an evlenmişsindir, ne oldu bir düzelme var mı? Ne durumdasınız?

bu kadını sevmek...hımmm
bunu geçtim bir ömür boyu katlanmak...
sanırım deveye hendek atlatmak daha kolay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…