- Konu Sahibi sarisekerim86
-
Kimse kimseyi sevmek zorunda değil.
Eşinin annesi diye kayınvalidenide sevmek zorunda değilsin.
Zaten sevilecek bi tarafıda yok.
Sevme boşver
ben senin yerinde olsam evi tekrar boyatırdım.. kendi evi mi ne demek onun istediği renge boyatmak bi de bi güzel ağzının payını verirdim..
madem hiçbişeye karışmıyo, parasını vermiyo (vermek zorunda değil de gerçi) sizin hiçbişeyinize karışmasın.
keşke balayına da gitmeseydiniz o ölümü çiğneyin dedi diye bişi olacak değil yaa.. aklıma itli köpekli kemikli bi atasözü geldi de yazmıım şimdi burada..
he bi de o kaynanayı acilen bi psikiyatriste götürün çünkü hasta resmen..
Laale ablam diyorsa bi bildiği vardır, katılıyorum.Neden?
Neden hep içinizden konuşuyorsunuz?
Açıkça söylesinize balayına gitmeme sebeplerinizi,evinizin boya renginin değişmesine kızdığınızı!
Siz susmaya devam ettikçe kadın doğru bildiği yolda ilerlemeye devam edicek,farkında değil misiniz?
ben senin yerinde olsam evi tekrar boyatırdım.. kendi evi mi ne demek onun istediği renge boyatmak bi de bi güzel ağzının payını verirdim..
madem hiçbişeye karışmıyo, parasını vermiyo (vermek zorunda değil de gerçi) sizin hiçbişeyinize karışmasın.
keşke balayına da gitmeseydiniz o ölümü çiğneyin dedi diye bişi olacak değil yaa.. aklıma itli köpekli kemikli bi atasözü geldi de yazmıım şimdi burada..
he bi de o kaynanayı acilen bi psikiyatriste götürün çünkü hasta resmen..
Neden?
Açıkça söylesinize balayına gitmeme sebeplerinizi,evinizin boya renginin değişmesine kızdığınızı!
Siz susmaya devam ettikçe kadın doğru bildiği yolda ilerlemeye devam edicek,farkında değil misiniz?
Neden?
evet canm vermek zorunda değil vermesin de ama karışmasında onu istiyorum bazıları vardır ben ödüyorum karışırım olur ya bizde hem vermiyo hem karışıyor sadece eşyda değil nişan alışverişinde takılarda , düğün alışverişine gidicez onda yine hiç bişeyde elini cebine atmıcak biz yapıcak bişeyde beklemiyorum zaten ama elinden gelse hepsini aileme yaptırtıcak şimdiye kadar hep kırgınlık olmasın düzelir diye bekledik ama sınıma dayandı artık pek susmuyorum
kesinlikle arkadasa katılıyrm insan bir kere evlenyr bu ne yüzsüzlük terbyesizlik herseyi söyleyip yaptırıp sonradan bilmiyorum ayaklarına yatmalar?
annesini azarlıyormuymuş :) iyi bari eşin senin arkanda olur değişmezse tabi. insan bi kere evleniyor içinde hiçbişeyin kalmasına izin verme. unutulmuyor çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?