kaynanamı sevmek istiyorum :(

evi tekrar boyatma fikri süper kaydirigubbakcemile2 alkisalkisalkis

Laale ablam diyorsa bi bildiği vardır, katılıyorum.

evet canm vermek zorunda değil vermesin de ama karışmasında onu istiyorum bazıları vardır ben ödüyorum karışırım olur ya bizde hem vermiyo hem karışıyor sadece eşyda değil nişan alışverişinde takılarda , düğün alışverişine gidicez onda yine hiç bişeyde elini cebine atmıcak biz yapıcak bişeyde beklemiyorum zaten ama elinden gelse hepsini aileme yaptırtıcak şimdiye kadar hep kırgınlık olmasın düzelir diye bekledik ama sınıma dayandı artık pek susmuyorum

canım bence hiç bu konulara girip tartışma ortamı yaratmasın.gereksiz yere muhatap olmasın.bunları ona oğlunun söylemesi gerekiyor.sen git demişsin eşime ama senin yüzünden gidemedik anne demesi lazım.benim kayınvalide de bu anlatılanın benzeri.biz balayındayken hastanelik olmuştu.ama eşim oralı olmadı çünkü hep aynı numara.şekerim var diye pat düşüp bayılır.ama ben hiiiiiç bişey söylemedim yüzüne.oda ben muhatap olmayınca yüzüme bişey söyleyemedi.ben yine de yaşlılığına cahilliğine verir hoşgörürüm ve hep belirtirim severimde.kendimi yıpratmam şunu niye yaptı diye.oğu düşünsün banane.çok üstüme gelirse gitmem uzun süre hatasını anlar geri çekilir rahat ederim.ama diyorumya hiç yüzyüze tartışmamız olmadı.severimde kendisini.çünkü kendine engel olamıyor kıskanç ve o yaştan sonra huy değiştiremeyeceğine göre

haklısın ama kalbi kırılmasın düzelir diye bekledik ama olmadı nişanlım konuşuyor ediyor ama bişey değişmiyor boyayı değiştirmeyi düşündüm ama olay çıkıcaktı eşyalarıda ona göre aldık artık yapıcak bişey yok

her dediğini yapsan da evlenince bir sorun çıkarır seni üzmek için.
o seni kızı olarak görmemiş ki anne olsun.
kendi egosu için herşeyi yapıyor.
insan biraz asil olur ya oğlunun oturacağı eve ne diye karışır ki...

ben çok ılımlı bir insan olmama rağmen ilerisinde sıkıntı yaşamaman için şimdiki taleplerini uygun şekilde izah et.

trib yaparsa,ben bir kez yaşayacağım içimde kalsın istemiyorum anne de.
evi de yeniden boyat bence de.
çok güzel ama bizim mobilyalar uymaz de,çok tezat bir renk değilse.

ayrıca 15 dklık mesafede yatmaya neden geliyor ve şimdiden bunu söylüyor çok tuhaf...

işte zaten ben de onu diyorum destek yerine köstek oluyo, gölge etmesin bari.. bence de susma artık, senin istediklerin olmadıktan sonra ne anlamı var.. ilerde içinde ukte olacak yoksa..

haklısınız ben susmaya devam ettikçe daha çok üstüme geliyorlar yapmak istediğim hayal ettiğim herşey içimde kaldı geçenhalı bakmaya gittik annemde vardı yanımızda beyendim halıyı güzel dedi kaynana fiyatını sordu ooo yaptı başka halı gösterdi 50 tl ucuzdu bu nasıl dedi bende sevmiyorum onları kullanışsızlar dedim yoo çok güzel felan dedi canım annemde bari bu istediği bişey olsun karışmayın dedi :) kadın tmm dedi aldık 2-3 sonra aradı beni annen neden öyle söyledi diye soruyor bende dedim hayal ettiğim yapmak istediğim şeylerden hiç bitanesi bile olmadı sizde başkasına bakın diyince annemde öyle söyledi dedim kendini savunmaya geçti hemen alıcaktım zaten zoruma gitti sözleri dedi :)))) çok üzüldüm dicektimmmmm

senin yapabileceğin fazla birşey yok
umarım evlendikten sonra eşin annesine gereken tepkiyi verir seni savunur
yoksa çok sorun yaşarsınız canım
umarım öyle olmaz diyeceğim ama bu kaynanayla zorakannehir
boşunada sevmeye çalışma canım sevgi saygı karşılıklıdır tek taraflı olmaz

kesinlikle nasıl biliyorsan öyle yap ona göre davranma nasıl alıştırırsan öyle gider bunu bilir bunu söylerim gerekirse kötü gelin ol ne demek ya balayını iptal ettirmek sakın öyle bir hata yapmayın artık siz bir ailesiniz kimse karışamaz

Nısanlın ne guzel senı kolluyormus ıste, kadını sevmek zorunda degılsın, ama saygılı olmalısın, herseyıne eyvallah demek zorunlulugunda yok. Kendı bıldıgınızı yapın sız yınede. Zorla sevmek olmuyorkı ....

annesini azarlıyormuymuş :) iyi bari eşin senin arkanda olur değişmezse tabi. insan bi kere evleniyor içinde hiçbişeyin kalmasına izin verme. unutulmuyor çünkü.

kesinlikle arkadasa katılıyrm insan bir kere evlenyr bu ne yüzsüzlük terbyesizlik herseyi söyleyip yaptırıp sonradan bilmiyorum ayaklarına yatmalar?
klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…