Ya gerçekten kayannamı görseniz tek bana değil eltilerime de öyle bizim söylediğimiz bir lafı büyütüyo da büyütüyo. Anca oğulları ona kzııcak öyle biraz duruyo ama bu sefer de bize kinleniyo. Eşimle tatile çıktım bir suratlar bi suratlar israf ediyosunuz siz bilmem ne . Laf anlamıyo anlatamıyosun başa çıkılmıyo hrp onun isteidği olsun istiyo olmayınca da mahhalleyi ayağa kaldırır o derece bi kadın. Sabretmek istiyorum. SadeceSen ne sıfatla bana bağırıyorsun derdim. Benim annem falan da değilsin anam babam belli derdim. Salak mı ne.
Kendi kızına da bağırmaz ben bazen susuyorum bazen de patlıyorum sonra da bana cevap veriyo saygısız bu diyip eşime şikayetler eşime kendini acındırmalar ben bilmem kaç yaşındayım bana nasıl cevap verir demeler. Ne yapmalıyım sizce ona csvap verince eşimle aramda sorun oluyoBen olsam tutamam, ha şöyle birşey de var "dinsizin hakkından imansız gelir"
Bana 1 yapana 10 yaparım valla. Kızım gibisin diyerek bağırmak! Güzel kafası varmış.
Ya gerçekten kayannamı görseniz tek bana değil eltilerime de öyle bizim söylediğimiz bir lafı büyütüyo da büyütüyo. Anca oğulları ona kzııcak öyle biraz duruyo ama bu sefer de bize kinleniyo. Eşimle tatile çıktım bir suratlar bi suratlar israf ediyosunuz siz bilmem ne . Laf anlamıyo anlatamıyosun başa çıkılmıyo hrp onun isteidği olsun istiyo olmayınca da mahhalleyi ayağa kaldırır o derece bi kadın. Sabretmek istiyorum. Sadece
Sabredemedim de ben de bağırdım ona ama yok anlamıyo hiç bir şekildeAzıcık kendisine saygısı olan biri bu bağırmalara fazla sabredemez. Siz de sabredemeyeceksiniz.
hajahaha bu çok iyiymiş onun seviyesine düşmek istemiyorum hem ben cevap vermeyince daha çok sinirleniyo sankiAgzina tukur. Sonrada sen annem gibisin ben annemede boyle davraniyorum de.
Eşinizin tutumu yanlış bu konuda. Dolduruşa gelmemesi lazım. Yani bu konuda kv yapabileceğiniz birşey yok iş eşinizde bitiyor bence. Bağırsanız dedikodu edecek kendini acındıracak, sussanız tepenize çıkacak.Kendi kızına da bağırmaz ben bazen susuyorum bazen de patlıyorum sonra da bana cevap veriyo saygısız bu diyip eşime şikayetler eşime kendini acındırmalar ben bilmem kaç yaşındayım bana nasıl cevap verir demeler. Ne yapmalıyım sizce ona csvap verince eşimle aramda sorun oluyo
Doğru ama eşimi çok doluruşa getiriyo sonrasında ben de aklım sıra nabze göre şerbet veriyorumBir iki kere bağırmaya kalktı.
Cevabını aldı.
Yok kocam susunca yanımda oluyor falan filan demişssin. Başlarım öyle kocaya !
Şöyle eşim ne olursa olsun anneme cevap verme dinleme ortamdan çık odana gel diyo. Eşim hatta sen susunca daha çok sinirkeniyo diyo.Eşinizin tutumu yanlış bu konuda. Dolduruşa gelmemesi lazım. Yani bu konuda kv yapabileceğiniz birşey yok iş eşinizde bitiyor bence. Bağırsanız dedikodu edecek kendini acındıracak, sussanız tepenize çıkacak.
Agzina tukur. Sonrada sen annem gibisin ben annemede boyle davraniyorum de.
Valla mahalle ayaga kalkiyor diyorsunuz seviye filan kalmamis zaten. Ha bak bir de su yontem var. O bagirdikca gulun bagirdikca neselenin. En sonunda bittimi deyin ses edemez zaten. Hah bitti demek hadi gorusuruz deyip odaniza gidin muzik acin. Delirir. Bir ergen olarak annemi hep boyle delirtirdim zamaninda :)A
hajahaha bu çok iyiymiş onun seviyesine düşmek istemiyorum hem ben cevap vermeyince daha çok sinirleniyo sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?