Kaynanamın bağırması

Sen de bağır, sonra da “sen benim annem gibisin, bağırırım tabii, ben böyle değildim, son zamanlarda böyle oldum” diyerek sarıl! Kısasa kısas canım

İnsan ol, beni delirtme derdim
Zaten herkes hayatında bir sürü sorunla boğulıyor, bir de sen çıkma derdim ama cidden derdim.
Demediğiniz için konu açıyorsunuz.
Kaynana dediğin şey eşinin annesidir, senin annen değil.
Saygı gösterirse sende gösterirsin o kadar..

Ayniii benim kaynanami tarif ettiniz valla , ben sorunlu olduğunu düşünüyorum, birkere bağırdı söyledigim şey sen benim ann3m değilsin bende senin kızın değilim . Sen bana bağıramazsın! Üzerine 2ay gitmedim oğlu gitti ,ama benim avantajım eşim çok merhametli adil birisi doldurmayı çok denedi ama fayda etmedi . Sonuç uslandı bana karşı, ama diğerlerine aynı, resmen kaostan besleniyo kadın , kavga çıksın bağırış olsun sorun çıksın, ağlasın sızlasın yemin ediyorum mahallenin delisinden daha deli

Taviz verme sakın. Bana da zamanında bir kere sesini yükseltti telefonda. O gün buraya gelip konu açtım ve buradaki yorumların hepsinde taviz vermemem söylendi. Şimdi tepene çıkarırsan ilerde baş edemezsin dendi. Ben de o gün öfkemi belli etmek için mesafemi çizdim. Şimdi hiçbir şey eskisi gibi değil. Ne o yanaşıyor ne ben. Merhaba merhaba o kadar.

Muhtemelen geçen aylar içerisinde beni kendi akrabalarına kötülemiştir ama çok da fifi. En fazla düğünümüzde (Şuan hala nişanlıyım) el ayak uzatmaz yardım etmez onu da biz eşimle kendimiz hallederiz.

Kimsenin parasına puluna merhametine ihtiyacımız yok çok şükür.

Kısacası, sana saygı göstermiyorsa uzak dur. Gerekirse görüşme. Eşin başta kızacak ama sonra çok da umursamayacak onun için önemli olan sensin çünkü.

Gitme. Gelme. Bu şekilde davranmaya devam edersen sadece oğlunu görürsün artık de. Oğlunada benim bu konuda üzerime geleceksen defol git annenin evine de. Ezdirme kendini alışkanlık olur. Şimdi annesi ezerse sonra etrafındakiler ve eşine ezmeye başlar seni bu iş böyledir

Bende tutamamam kendimi. Bir derdin varsa konuşarak ta soyleyebilirsin derdim. Haddini bilsin. Ben gecinemezdim heralde Allah yardimcn olsun

Evli bi kadinsam yasim bu kadar buyukse bana anam bile bagiramaz kaldi ki bir baskasi bagiracak

Valla ben olsam kv yi bırak annem bile bağırsa tepkimi gösteririm.

Çocuk değilsiniz koskoca evli, barklı kadınsınız. Size bağırmaya hakkı yok, kaldı ki kendi kızına bağırmıyor demişsiniz. Madem o kadar sinirli kendini tutamıyor o zaman mantıken kızına da bağırması lazım. Yaşını falan bahane edip gelinleri ezme derdinde.

Eşinize gelince onun davranışı da çok yanlış. Empati yaptırmayı deneseniz işe yarar mı? Mesela iyi bir anında "hayatım annenin bu davranışı çok zoruma gidiyor. Benim annem sana sürekli bağırsa, çocuk gibi azarlarsa sen ne kadar sabredebilirsin?" vs deseniz.

Aslında en iyi çözüm görüşmeyi kesmek ama.

Sinir oldum bir tarafını mı kopartmışsında bağırıyormuş ki onun ne hakkı geçti sana bağırmaya

Eşiniz de tuhaf bence. Siz çocuk musunuz da susacaksınız? Bence hakkınızı kendiniz savunabilirsiniz. Eşiniz de uyarıp karıma bağırma, kızma diyebilir. Sizi ezmelerine izin veriyorsunuz bu şekilde.

Ne münasebet yahu? Evlenmişsin sonuçta benim annem bile şu yaştan sonra bana bağıramaz.
Kv de bana bağırdı hatta üstüme yürüdü bidaha evime giremez net.

Baska odaya gecip müzik aç,esinle boş yere aran bozulmasın

Cınnet anı oluyor maalesef.yuttum yuttum patlama noktası oluyor.ben bıle sasırdıö kendıme.ama her agzıma gelenı soyledım.kırdım gecırdım.ıyı rahatladım.
Sonuc mu kusen yıne o.sonra ben barıstım.uzatılacak bırsey degıldı.
Delılık anımı da gorduler.
Baya bır seneler durdurur ıns

Ya anlamıyorum annemizden babamızdan görmediğimiz şeyler kayınvalide nasıl yapar ki! Asla müsade etmezdim hayırdır ya alla alla sinir oldum.

bi daha eşinin yanında bağırdı mı? at kendini yere, kriz geçiriyor gibi, ağla oranı buranı yol, yeri yumrukla vs. sen deliysen ben daha deliyim hesabı. elbette eşin sakinleştirmeye çalışacaktır. krize girmiş gibi ağlamaya devam et. üstelerse de ben gitmek istiyorum bu evden, ben uzak olmak istiyorum şu an de, götür kocanı da.

illa entrika çevirtiyorlar insana ya. adam gibi durmuyorsa sen de böyle oyun yapacaksın.

Madem o kızı gibi gördüğü için bağırıyor sn de ver cevabını anneme de böyle karşılık veriyorum de.

Valla büyük diye bir yere kadar sabredilir sonra patlar insan hele belli bir yastan sonra kendi annen dahil kocanin bile afrasini tafrasini cekesin gelmiyor... O da biraz haddini bilsin her ne kadar kızım gibisin de dese sen asla onun kizi degilsin o da asla senin annen olmaz... Kendi annen sana bin laf sayar dakikasina unutursun sarilir opersin sen annene bin laf say annende dakikasina unutur... Ama kayınvalide ile bu durum olmuyor ne kadar iyi biri olursa olsun bu durum olusmuyor o sebeble iki tarafta belli sinirlar icinde olmali ve her iki. Tarafta aklina her geleni soylememeli... Cunku bu ilerleyen zamanda birikim yapar ve ortada ne saygi kalir ne sevgi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…