- 3 Mayıs 2018
- 2.876
- 8.209
- 158
Ayniii benim kaynanami tarif ettiniz valla , ben sorunlu olduğunu düşünüyorum, birkere bağırdı söyledigim şey sen benim ann3m değilsin bende senin kızın değilim . Sen bana bağıramazsın! Üzerine 2ay gitmedim oğlu gitti ,ama benim avantajım eşim çok merhametli adil birisi doldurmayı çok denedi ama fayda etmedi . Sonuç uslandı bana karşı, ama diğerlerine aynı, resmen kaostan besleniyo kadın , kavga çıksın bağırış olsun sorun çıksın, ağlasın sızlasın yemin ediyorum mahallenin delisinden daha deliYa gerçekten kayannamı görseniz tek bana değil eltilerime de öyle bizim söylediğimiz bir lafı büyütüyo da büyütüyo. Anca oğulları ona kzııcak öyle biraz duruyo ama bu sefer de bize kinleniyo. Eşimle tatile çıktım bir suratlar bi suratlar israf ediyosunuz siz bilmem ne . Laf anlamıyo anlatamıyosun başa çıkılmıyo hrp onun isteidği olsun istiyo olmayınca da mahhalleyi ayağa kaldırır o derece bi kadın. Sabretmek istiyorum. Sadece
Gitme. Gelme. Bu şekilde davranmaya devam edersen sadece oğlunu görürsün artık de. Oğlunada benim bu konuda üzerime geleceksen defol git annenin evine de. Ezdirme kendini alışkanlık olur. Şimdi annesi ezerse sonra etrafındakiler ve eşine ezmeye başlar seni bu iş böyledirKaynanam çok sinirli biri. Bir hata yspim ya da onun istemediği bişi yapim hemen bağırıyo ve benden susmamı bekliyo. Cevap verince de eşimi dolduruyo. Eşim de benim cevap vermemi istemiyo. Ben susumca eşim beni savunuyo hatta annesine kızıyo. Ben sizden fikir almak istiyorum kendimi nasıl tutabilirim bu birincisi ikincisi nasıl tavır takınmalıyım bağırmasına. Sonra da sen kızım gibisin bağırırım diyo. Yaşım ilerledi böyle oldum diyo.
O zaman kısasa kısas yap. Bi cinnet halleder.Evet malesef konuşulmadı ben söylesem de ben sana kötü değilim dvin içinde yaşamakta huzu yok kabul etmeseydin diyip kestirip atıyo
Ne münasebet yahu? Evlenmişsin sonuçta benim annem bile şu yaştan sonra bana bağıramaz.Kaynanam çok sinirli biri. Bir hata yspim ya da onun istemediği bişi yapim hemen bağırıyo ve benden susmamı bekliyo. Cevap verince de eşimi dolduruyo. Eşim de benim cevap vermemi istemiyo. Ben susumca eşim beni savunuyo hatta annesine kızıyo. Ben sizden fikir almak istiyorum kendimi nasıl tutabilirim bu birincisi ikincisi nasıl tavır takınmalıyım bağırmasına. Sonra da sen kızım gibisin bağırırım diyo. Yaşım ilerledi böyle oldum diyo.
Baska odaya gecip müzik aç,esinle boş yere aran bozulmasınKaynanam çok sinirli biri. Bir hata yspim ya da onun istemediği bişi yapim hemen bağırıyo ve benden susmamı bekliyo. Cevap verince de eşimi dolduruyo. Eşim de benim cevap vermemi istemiyo. Ben susumca eşim beni savunuyo hatta annesine kızıyo. Ben sizden fikir almak istiyorum kendimi nasıl tutabilirim bu birincisi ikincisi nasıl tavır takınmalıyım bağırmasına. Sonra da sen kızım gibisin bağırırım diyo. Yaşım ilerledi böyle oldum diyo.
Kaynanam çok sinirli biri. Bir hata yspim ya da onun istemediği bişi yapim hemen bağırıyo ve benden susmamı bekliyo. Cevap verince de eşimi dolduruyo. Eşim de benim cevap vermemi istemiyo. Ben susumca eşim beni savunuyo hatta annesine kızıyo. Ben sizden fikir almak istiyorum kendimi nasıl tutabilirim bu birincisi ikincisi nasıl tavır takınmalıyım bağırmasına. Sonra da sen kızım gibisin bağırırım diyo. Yaşım ilerledi böyle oldum diyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?