Kaynanamın beni sürekli şikayet etmesi

Hediyelerini ayrıca aldım zaten çoktan, biliyorum hoşuna gidecek hediye falangörümcem bi gün annemin far paleti bitmiş bi türlü alamadı gibi bir şeyi söylemişti laf arasında, bende tabi gidip güzel güzel fotoğraf çektim ya kendime alacağım ama seninde ihtiyacım var mı gelirken sana getireyim gibilerinden sordum hemen mutlu oldu içine mi doğdu kızım ayyyy cok ihtiyacım var falan diyip başka şeyler de istemiştisonuçta hepimiz kadınız bir yerde, çok doğru onun dediği gibi yapsam bu sefer haklı çıkacak

Normalde samimiyet yanayim her zaman, ama siz daha yeni evlisiniz ve sansinizdan uzak oturuyorsunuz. Önemli olan evliliginizi saglamlastirmak ilk önce. Ego savasina girseniz huzurunuz daha ilk sene kacar

eşinize bişey ima etmeyin ve anneni ara sor demeye devam edin
bu politiklik oluyor burada öğrendim :)
günün sonunda eşiniz şöyle bir bakar annem hep böyle konuşurken eşim ne kadar iyi niyetli diyecektir

kv ye tabiki ima edin hatta bir muhabbette "eşimin telefonu hep bende whatsabı dolup taşıyor temizlemeyi unutuyor" vs gibi laflar edin
ve suratını izleyin :)

Görümcenin bi okul hayatı varmış ki sevgilisi filan da vardır meşgul ondan size fazla sarmıyor yoksa anasıyla aynı evde boşta olan bi kız olsa eyvah eyvah.
Bizimki de kendi bi koca bulana kadar mızmızlandı durdu benim kardeşlerime bile abim evlenince çok değişti mesafe girdi aramıza filan diyormuş.
Yeni evliyken kendime bi ayakkabı almıştım eve gelince gördü,abiiiiiiii bende istiyorum diye son ses içeri seslendi kocam da içerden kızım bizim senle kesemiz ayrı artık demişti bende orda bi eridim bittim
Mıymıntı koca buldu o ara sesi çıkmıyordu şimdi hamile gene kocama sardı ilgi bekliyor kendi kocasına nazlanamıyor heralde.
Kaynanan da bi tuhaf ne demek kardeşinden vazgeçemez niye vazgeçsin de yani demek istiyor ki oğlumun en kıymetlisi biziz sen evlenmiş de olsan o bizi önde tutar bize değer verir sel gider taş kalır el gider kardeş kalır demek istemiş kendince
Çok duyduk böyle lafları çeşitli versiyonlarını ama o öyle bişe değil evlenince her sorununu kimse duymadan eşinle çözüyorsun varı da yokluğu da eşinle çekiyorsun onlar kabullenmeseler de yabancı oluyorlar artık dışarıda kalmanın çırpınışları tüm bu laflar
Eşin ağızlarının payını veriyorsa hiç sorun yapma adama da bişey deme ben bunu gerçekleştiremiyprum malesef illa kavga anında söylüyorum kötü oluyo

Görümcen de aşırı çingene.
Nerden biliyormuş senin kenarda telefonun durduğunu belki sattın belki bi yakınına verdin nerelere göz dikmiş bak çok çirkin.
Benimki de böyleydi elimde güzel bi çanta görmesin hemen eksi püskü bi çanta alır gelir çantamı boşaltıp ona doldurmaya başlardı halasının cenazesine gittik çanta derdine düştü orda.

O kadar hoş değil ki, sesleri değişiyor bisey aldığımı duyunca cenaze de çanta düşünen insandan her sey beklenir, Allah hepimizi kötü insanlardan korusun iyilerle karşılaştırsın

Helal olsun eşine açıkça direkt yüzüne demiş o an ki hissi çok iyi biliyorum, yani yeni evlenmiş bi çiftte zaten zamanla maddi dengeler oturuyor yersiz yersiz her şeyi isterken nasıl yüzleri kızarmıyor anlamıyorum, her zaman derim ki kız kardeşinin ihtiyacı varsa ne olursa yap ama ihtiyaçsa yap, gençlerin hevesleri vs olduğunda boşa çok paralar döküyor aileler. Ki hep şey derim ailesinden vazgeçen insan yarın benden de vazgeçer, vefasızlık bçyle bişey sonuçta ama bazen öyle şeyler yapıyorlar ki aman uzak kalsınlar diyip nefret ediyorum yanisonradan böyle düşündüğüm için de kendime yakıştıramıyorum. Bende bi dönem dayanamayıp söylerdim her şeyi sonra baktım ki böyle olunca bi ben kötü oluyorum, nişanıydı düğünüydü neleri gördüm ama hani uzağa gidince kesilir sesleri diyordum yanılmışımama artık ne kadar iyi niyetli Güler yüzlü olduğumu özellijle kocamın gözüne sokuyorum bundan sonra bunu daha sık yapacağım. Çünkü emin ol sizin tartışmanız onların amacı, adamlar zaten kaostan kötülükten besleniyor ama kendi çocuklarının mutluluğunu bozduklarının farkında değiller. Kocana daha da önem göster ki evine iyice bağlansın, şimdi eşim şey diyor senin düzenine tertibine alıştım anneme gidince orası karmaşa gelecek diyor gibi gibi yanierkekler basit ama arka planda onlarda farkı görünce zaten o oyunlara düşmüyorlar. Sen keyfini bozma, sen tartışırken onlar evinde keyifle oturuyor ne zaman kavga etmek istesen bunu getir aklına

Kmlerce uzaktasınızEşinizle hiçbir sorununuz yoksa bence konusunu açmayın.Ne diye huzurunuzu bozacaksınız.Türkiyeye gelince bir kaç gün idare edin.Bi de neden adama anneni arıyor musun gibi şeyler söylüyorsunuz.Ne gerek var .İster arar ister aramaz.Anneci olmayan adamı zorla anacı yapacaksınız.Evinizin içinde ınlar hakkında konuşmak yerine kendinizle ilgili evinzile ilgili şeyler konuşun.Kaynananızın lafı bile geçmesin evinizde .2 saat konuşacak ne buluyorsunuz nasılsın ne yapıyorsunuz bitti gitti.Yavaştan sınırlarınızı çizmenizi öneririm.

Mesajları okuduğunu belli edersen bidaha okuyacak mesaj bulamazsın. Görmezden gel kocanla mutlu olup onu iyice çatlat

O kadar hoş değil ki, sesleri değişiyor bisey aldığımı duyunca cenaze de çanta düşünen insandan her sey beklenir, Allah hepimizi kötü insanlardan korusun iyilerle karşılaştırsın
Evet direkt bakışlar donuklaşır böyle bön bön bakarlar insanın suratına 1.yıl evlilik yıl dönümümüzde eşim su yolu set almıştı kaynanam suratıma bön bön bakıp sahte değil mi o ben sahte sanmıştım demişti Allah ıslah etsin hepsini ama kendi kızlarından da çıksın bi yandan

Öyle kendi evi düzeni olunca orda rahat edemeyecek bizde bir gün bile kalsak koşa koşa evimize atıyoruz kendimizi eşim bile orda rahat değil yani düşün.
Senin eşinde öyle olacak senin konforuna alışacak yapabilirsen böyle kalmaya devam et sorun etme dillendirme ne bk yerlerse yesinler ben o hataya çok düştüm çok büyük kavgalar ettik o şeytanlar yüzünden şimdi büyütmüyorum fazla lafımı söyleyip geçiyorum kavgaya tartışmaya dönüştürmüyorum

Bu sefer konuştuklarını silerler.

Bu kaynana olaylarında tek suçlu kocalar. Kocaların hött anne demeleri lazım ama diyemeyen çok. Kaynana kurumu aşırı toksik bir kurum. Ben rol yapamazdım ya yanında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…