- 23 Haziran 2024
- 55
- 19
- 3
- 26
- Konu Sahibi limmoncicegi55
-
Aslında çok haklısın ama sanırım yeni evli olunca yönetemiyorum duygu durumumu, ilginç şekilde acayip üzüldüm görünce normalde üzülmem banane derdim offff çok karmaşık ilişkilerAman ya ne önemi var ki?
Siz eşinizle iyi olduktan sonra çok da tınnn tın tın!
Gahahaa annemde böyle demiştiVay cadaloz vay
Kaynanan prof. düzeyde kaynana diyeyim sana
Direkt mesajları okuduğunu söyleme ama ima et
Bende kızı sevmesini beklemem zaten ama bu kadar ısrarlı aylardır devam eden şeyi görünce şok oldum, keşke görmeseydimBen bir kaynananın gelinini çok fazla seveceğine ve anne kız gibiyiz diyenlere çok inanmıyorum ama sizinki biraz abartmış gibi gözüküyor. Keşke okuyup moralinizi bozmasaydınız.
Ben artık mantık aramayı bırakıyorum zatenYüzünü göremediğin gelinin dedikodusunu nasıl yapıyorsun ya ?
Dolaylı yoldan bu konuşmalardan haberdar olduğunuzu belli edebilirsiniz. Bunu belli ettikten sonra ben olsam Surat asmak yerine bi güzel dalga u
utanacağını pek sanmıyorum yaDolaylı yoldan bu konuşmalardan haberdar olduğunuzu belli edebilirsiniz. Bunu belli ettikten sonra ben olsam Surat asmak yerine bi güzel dalga geçerdim o utansın
Bu açıdan düşününce mantıklı geliyor, ama çirkeflik yapıp adamı da soğutmaktan korkuyorumBence eşinizin bi ters yapması gerekiyor yoksa böyle adamı işleyip duracak suan size bisey demez ama bi sorun yaşarsanız adam dolmuş vaziyette gelebilir. birikiyor bilinç altında her ne kadar size suan belli etmese de kendı bile farkında olmasa da birgün patlar ama kime bilemem
Ben olsaydım direk söylerdim hayırdır anamın suratına kadar nie dedikodu mu yapıyorsun die. eşime de kızardım annen annemi eleştirirken sen nasıl beni aptal yerine koyup haftada 2 saat sohbet kurduruyorsun die . Bu benım düşüncem .
Ben kendımı kandırılmış hissederdim . Anneniz eşiniz hakkında 6 ay kötü konuşsa annenizle tatlı tatlı sohbet etmesini içiniz vicdanen kaldırır mıydı . Kocamın arkasından annem de olsa kötü konuşanı dinlemem .Bu açıdan düşününce mantıklı geliyor, ama çirkeflik yapıp adamı da soğutmaktan korkuyorum
Ben de bunu anlamıyorum. Kaynanasından çeşit çeşit çirkeflik görmüş kadınlar size ne annesini arıyor mu aramıyor mu? Kocalarınız size bunu yapıyor mu, annenizin hasta olduğunu bile bilmezler bırak ara demeyi. Kazık kadar adamların velisi olmayın. Ben siz olsam ziyarete gittiğimde kinci davranmam, görevmiş gibi yer içer gezer dönerim. Adam zaten sizi savunmuş, arkanızdan şikayet etmemiş. Durduk yere taraf seçmeye zorlamayın. Cahil görgüsüz kayınvalidelerin tek yapabildikleri oğulları üzerinde gücü olduğunu göstermek, kuyruğu dik tutmak. Ama döndükten sonra da eşinize, annenin benim hakkımdaki gerçek duygularını biliyorum hissediyorum, beni bir şeye zorlamadığın sürece karışmam etmem ama istemediğimi bir şeylere sakın beni mecbur etme derim. Telefonda gördüklerinizden bahsetmeyin. Ben kör sağır değilim, arada derede yakaladıklarım gördüklerim var diyin.Bende salak gibi eşime sürekli annen hasta sürekli ara sor belki benim yanımda dertleşemez bisey anlatmak ister sana aksatma anneni diye telkinlerde bulunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?