Kaynanamın beni sürekli şikayet etmesi

Kaynana yanı adı üstünde kesınlıkle kızı gıbı sevemez ıclerınde hep fesatlık vardır. Buna sızde zamanla alısıcaksınız. Kilometrelerce öteye bıle karısmış kadın yazık degışmiyorlar. Siz de gidince çok muhattap olmayın ima da bulunun.

Bence hiç sallama. Klasik kayınvalide çünkü, amacı sizi birbirinize düşürmek. O mesajları bile sen okuda kocanla kavga et diye yazıyor olabilir. Ama görmüşme sıklığını azalt, kocana da anneni ara deme bir daha. Aramazsa aramasın senin sorunun değil bu.

Etme bulma dünyası işte, benimde bir kızım var yarın ondan çıkar bişeyler demiyorlar maalesef, benim görümcemin yaşı küçük üni okuyor biraz uzak böyle şeylerden ama kv aramalarda bastıra bastıra hep şey der benim oğlum kardeşine çok düşkündür yani çok aşırı hemde ondan asla vazgeçmez hayır demez diyor yav zaten kardeşine sahip çıkacak, yanında olacak ne güzel işte ama işte her ihtiyacında eşimi arayıp ben bunu alıcam da diyerek ondan istemeleri çok fazla oluyor, halbuki bi abisi daha var bekar geliri iyi ama onu hiç aramaz. Çünkü mesafesini çizmiş zamanında. Yüzleri bi benim eşime tutuyor. En son artık eşim annenle konuş anlaş senin sorumluluğun onda bişey eksik olursa ben destek çıkarım ama bende evliyim artık hesabım kitabım değişti sadece size çalışamam veya her dediğini öylece yapamam artık demişti bir kere bi anda ama yani içimin yağları nası eridi kalbim nasıl rahatlamıştı anlatamamçünkü artık herkesin evi yolu ayrı, onlardan ayrı düzende ve farklı dengede başka bir çekirdek aile kuruyorsun bunu asla idrak etmeyip seni görmezden gelerek hayatlarına devam ediyorlar. O yüzden birbirinizin gönlünü yapın, adamın yüzü evinde gülüyorsa bir yerde de makul mantıklı bir adamsa çizgisini çiziyor nasıl icap ediyorsa yoksa önünü kesemezsin

Ya zaten o seviyorum dese de bende annem gibi sevemem. Her telefonda annecim annecim diyerek anne dememi bekliyor ama yani sonuçta herkesin annesi kendisine tabiki saygılı olurum, güler yüzlü olurum ayrı. Ama değişmiyorlar işte dediğin doğru

Haklısın bu konuda bende bişey demeyi düşünmüyorum, zamanında çok söyledim zaten. Konuşma sürelerini vs de azaltacağım yaranılmıyor kimseye

Haklısın bu konuda bende bişey demeyi düşünmüyorum, zamanında çok söyledim zaten. Konuşma sürelerini vs de azaltacağım yaranılmıyor kimseye
. En son artık eşim annenle konuş anlaş senin sorumluluğun onda bişey eksik olursa ben destek çıkarım ama bende evliyim artık hesabım kitabım değişti sadece size çalışamam
Sana düşman olmasının sebebi bu işte. Eşinin maddi desteği azaltmasini senden biliyor. Karısı izin vermedigi için eskisi kadar göndermiyor diye düşünüyor. Aynı şeyi yaşadım. Eşim evlendikten sonra her istediklerinde para vermiyordu, kayınpeder benim hakkımda şey demiş, bizi hiç adam yerine koymuyor Halbuki en ufak bir saygısızlık yapmıyordum

Yani ne olsun istiyorlar anlamıyorum. Onlar nasıl kendi çocuklarını, geleceklerini düşündüyse zamanında bizimde şimdiden buna hazırlamamız gerekiyor kendimizi. Kaldı ki her şeyimizi kendimiz yaptık ve yapıyoruz. Hani ekmeğimizi alıp lokmayı ağzıma koysalar dicem ki tamam haklarıdır yaniölelim uğurlarına, oyuncak olalim istiyorlar

Yani hani harçlık vs yolluyor zaten öğrenci olduğu için, ama istediği şey ucuz bisey değil telefonu bozukmuş android kullanamazmış iPhone bilmem kaç onun işine çok yararmış. Biz Almanya’da vs yaşasak neyse dicem ama İsveç’te yaşıyoruz fiyatlar TL’ye vurunca Türkiye’den pahalıya veya aynıya geliyor hani bide kayıt ücreti ödeyecek akıl mantık işi mi bu şimdi android alalim annen yollasin parasını dediğinde kavga edip defalarca telefonu suratına kapadı kocamın, ben onu mu diyorum diye diye şimdi gitmemiz yaklaştı yine bi telefon mevzuu, hani bu kızın telefon ihtiyacı bi senedir var alınsa şimdiye borcu taksidi bitmişti bide benim eski iPhone 11imde olurmuş öyle demiş görümcem, eşimde saflıkla sorunca sence uygun olur mu diye tabiki hayır dedimben işe girince almıştım hayatımda kendime aldığım ilk sıfır iyi telefon hatırası var diye bahane uydurdum. Yoksa malında değilim telefon evde duruyor. Ama bana sormadan danışmadan Versin eski telefonunu işte bana demişgün geçmiyor ki daha neler göreceğiz biz

Aman kocan uğraşsın dursun anasını idare etmeye çalışsın sen ne canını sıkcan. Baksana kocan biliyor annesinin huyunu demek ki etkilenmiyor söylediklerinden sana da hiç çaktırmamış böyle gitsin. Tatile gittiğinde de eşinin çok iyi olduğundan ev işleri konusunda çok iyi olduğundan falan bahset biraz daha kıskansın

Temel ihtiyaçlarınızı karşılayın gerisini onlara yollayın istiyorlar

Bence bir ima da bulunma sadece ona göre mesafeni koy mesafeyi esin hissederse boyle böyle msjlari tesadüf eseri okudum ve kırıldığını söylersin bu kadar. Burdaki arkadaşlar devamlı ima et ima et diyip duruyor sanki ima etsen bisey değişecek aksine kaynana anlayacak ogluna daha fazla yüklenecek ( hatta sen gidip konustuklarimizi karinami anlatiyorsun diye bile yukselebilir bana gelmis atiyorum mutfakta boyle böyle seyler söylüyor uzuldum vs ) belki şuan da eşin seni savunmuş olabilir ama herkesin bir sabri vardır
Not: Ben direk yüzüne söylüyorum kvnin değişen birsey yok kaçıyor:)
Gurur murur yuz kızarma yok

"Tabi siz sizin tarafınızdan bana emanet edilen oğlunuza her bakımdan yetersiz gördüğünüz bir kadının kadınlık etmesine şiddetle karşısınız ama" diye bir imada bulun
Hahahahahaahahahaha ay bunları yazarken hiç bu kadar eğleneceğimi düşünmemiştim tek nefeste söylemeyi nasip etsin hahahssjsjsjs

Aman nazar değmesinzaten öyle yapacağım ne olursa olsundoğru söylüyorsun bu durum onu zorlarsa benimle iletişime geçer bi çözüm buluruz illaki

Ya evet dün bi gazla kendimi ima yapacağım falan diye gaza getirdim en güzel cevap mutluluk olur diye düşünüyorum. Çok doğru bu seferde öyle baskılayabilir, yok anam yok ne gururu ne utanmasi. Bu cesaretleri beni hayrete düşürüyor

Allah aşkına böyle moralinizi bozduğunuzda aynı apartman da yaşayanlar gelsin aklınıza.
Hayal dahi edemiyorum ben şuan, şu yazdıklarımı yüzüme yüzüme yapsa deliririm durmam diyorum ama o işler öyle kolay olmuyor işte evlilik zor iş, insan idare ederken kendinden oluyor. Allah kimsenin ağzının tadını bunlarla bozmasın insallah

YErinizde olsam mesajlari gördügümü belli etmem. Uzaktasiniz sükür, ordayken hediye alip gidin. Ay anneeeee su bu gülücükler atin. Esinizin yaninda iyi davranin idare edin. Özel hicbirseyinizi anlatmayin. Oy toplayacak kadar güler yüzlü, ama gerekli kadar da özelinizi koruyarak. Esinizi de ara sira övün. Siz öyle davransaniz döndükten sonra esikize kötülemeye calissa bile esiniz ciddiye almaz, cünkü kendisi iyi davrandiginiza sahit olmus olucak. Buz dolabi gibi gitseniz anneyi hakli cikartirsiniz. Böyle kv deye düz taktik islemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…