- 23 Haziran 2024
- 55
- 19
- 3
- 26
- Konu Sahibi limmoncicegi55
Kızlar merhaba, biz yaklaşık 6 aydır yurt dışında yaşıyoruz ve aynı zamanda 7 aylıkta evliyiz. bugün Türkiye’ye uçak bileti alırken kocamın telefonuna onay kodu gönderdim bu sırada kocam uyuyordu. Neyse ben işlemleri hallettim, arka planda uygulamaları kapayıp telefonu şarja geri takacaktım ki whatsapp arka planında kayınvalidem ve kocamın mesajları ilişti gözüme dayanamadım okudum. Yani o kadar sistematik şekilde uzakta olmamıza rağmen beni şikayet edip kötülemiş ki resmen başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Yok işte aynı anası gibi, buzdolabı gibi soğuk, aramıyor sormuyor veya sürekli mutlu musun kavga ediyor musunuz diye sorup durmuş. Yani biz zaten yeni evliyiz ve yabancı bi ülkeye alışmaya çalışıyoruz, haftada bir mutlaka 2 saat konuşuyoruz. Veya eşim eve gelirken aradıysa eve girerken bana verir telefonu laflarız 10dk da olsa. Nişanda ve düğünde yaptığı çirkefliklere rağmen eşim üzülmesin laf olmasın zaten yuvam uzakta olacak diye duymazlıktan geldim ama eşim yorgunum dese bile ısrarla kavga mı ettiniz dırdır mı ediyor diye ısrarla sorup durmuş. Eşim ise yapıcı davranıp tatlı dille benim zaten aradığımı ama onun hiç aramadığını benim kendimi burada yalnız hissedebileceğimi bocalayabileceğimi ve asıl annesinin daha çok arayıp sorması gerektiğini yazmış. Ve ilginç olan bazı yerlerde yazdığı mesajları silmiş kaynanam tarafından silinmiş
yani cidden sinirlerim bozuldu. Bende salak gibi eşime sürekli annen hasta sürekli ara sor belki benim yanımda dertleşemez bisey anlatmak ister sana aksatma anneni diye telkinlerde bulunuyorum. Şimdi Türkiye’ye ziyarete gideceğiz bunları bilirken nasıl güler yüz hoş sohbet olabilirim aynı evde yanyana vakit geçirebilirim bilmiyorum.