kaynanamın bizde yatma sevdası beni çıldırtıyor..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

O evde herkes birbirine bişey yapıyor. Sevgidan çok saygı olmalı ilişkilerde. Bu evde "s"si yok saygının.
Yazık o aileye gelecek olan bebeğe.
Böyle devam ederse şahit olacaklarına...

kınayan kınadığını yaşamadan ölmez zaten hadis ile sabit... sen beddua etmeseydin böyle keşke...

Bu şekilde hamilelik geçer mi.
Yazık değil mi karnınızdaki bebeğinize. Kimse acımıyorsa siz acıyın.
Sorun gittikçe büyüyecek

Ne sende suç var ne de kayınvalidende..
tek suç eşinin...
Öncelikle sana bu yaptıklarını yapma yüzü verdiği için suçlu..
iki kiasıl olay bu aradaki dengeyi sağlayamadıgı için suçlu..
Hem hiç kimse benim aileme böyle konuşamaz diyip seni susturacak kudrette olabilmeli , hemde ailesini bu kadar yüz göz edecek kadar kalmalarına müsama göstermemeliydi.. Çok güzel bi şekilde dengeyi koruyabilirdi.....

Ayrıcaa bu ailede bi problemm olduğu kesin onca laflara karşı o gece gitmemişler ayrıca sabah bi güzel kahvaltı yapıp gitmişler çok tuhaff.

Canım sinirlerin çok yıpranmış.

özel hayatınız kısıtlanmış kaç zamandır.

sürekli sizdeler.Kendileri misafir oldugu halde kendi eviymiş gibi misafir ağırlıyor.

Bence haddini bildirmen en iyi olmuş.

Sus sus nereye kadar.

Eşin sana birşey demediğine göre seni haklı görüyor.

Ağır olmuş ama yapacak birşey yok artık.

Umarım birdaha gelmezler.

Ha ayrıca kovuldukları evdede kahvaltı yapabiliyorlar ona hayret ettim.

sen kimin evinden kimi kovuyorsun?? umarım senin eşinde bi daha senin annenle babanı eve almaz.
ben en azından öyle yapardım
daha doğrusu yapmama bile gerek kalmazdı çünkü seni çoktan boşardım

bu arada bence asıl görgüsüz sensin

Son düzenleme:
O evde herkes birbirine bişey yapıyor. Sevgidan çok saygı olmalı ilişkilerde. Bu evde "s"si yok saygının.
Yazık o aileye gelecek olan bebeğe.
Böyle devam ederse şahit olacaklarına...

çok doğru hep olan çocuklara oluyor zaten. sanırım buda küçük yaşta yapılmış yanlış evlilik vakasıı.
ayrıca bu hafta kk da cinnet geçiren gelinler haftası galiba...

herşey bi yana bide bebek bekliyormuşsun... bence ilk işin o yavru için acilen bi psikoloğa gitmek olsun...

kaynananın arsız bir kadın olduğu belli söylediklerinden yaptıklarından bunu anlamak mümkün ama sen böyle bağırarak eşine tokat atarak yatak ayırarak onlarla savaşamazsın canım.eşin sakin biriymiş seni anlıyor bu açıdan çok şanslısın.bence en kısa zamanda sakinleşmeye çalış daha mantıklı ve soğukkanlı tepkiler ver hatta psikiyatra gidip bir uzman desteği al canım.eşinle iyiysen kimse için yuvanı bozma

yok canım ne kızması aşırı tepki verdiğimi bende biliyorum ama beni bu hale onlar getirdi haftanın 4 5 günü bizde yatıyolar evleri var olmasa anlıycam bide gelip kalıyosun ozaman iyi davran bana ben düşmanınmıyım senin

canım, kayınvaliden anlattığın kadarıyla beter bir kadın. Allah ıslah etsin. ama senin yaptığın da çok yanlış. yolu bu değil. sen aynı resti kocana çekersin gene, belki daha da ağırını ama başbaşayken yaparsın... onlar içerideyken olmaz öyle. ben eşime senin yaptığını yapsam daha benim yüzüme bakmaz o da benim aileme o şekilde yapamaz.... yapma bir daha sakın bak sonra çok kötü sana döner güzelim. eşin sonra alakasız bir tatrışmada bunu yüzüne vurur. benim bile ağrıma gitti yaptığın. çektiğini sen bilirsin. ne kadar canına tak ettirmişlerdir eminim ama gene de bu olmaz. onlar gider. alırsın kocanı karşına "böyleyken böyle... git güzellikle söyle ailene. kalın falan da deme" dersin. gene mi yaptı "bir daha yaparsan onlar evimizdeyken sesli söylerim" dersin....

bu hareketten sonra normal bir insan daha o eve adımını atmaz. hatta gece kalkar gider. onlar da biraz rahatlar belli.

Allah sana sabır versin. Kendini ezdirme ama bu şekilde de davranma. başa çıkamıyorsan seyrek görüşürsün.

evet canım öyle ne yazıkki ben o yaptıklarıma allahım şahittir isteyerek yapmadım bi psikoloğa bende görünmeyi istiyorum ama eşim kabul etmiyo sen deli değilsin bundan sonra seni bütün sorunlardan uzak tutarım iyi olursun diyo napıcağımı şaşırdım

Kadınları bir köleymiş görenlere anlam veremiyorum.

O ev onunda evi.

Evlilik , paylaşmak demek.

Bu yaşanan olayda herkes birbirine layık olmuş bence. Gelinini adam yerine koymayan bir k.valide, eşinin ailesine kapıları çarpan bir gelin, eşinin ailesine pislik diyen bir gelin, ailesine ailesinin duyacağı şekilde pislik diyen bir eşe olağan davranan bir evlat/eş, kendilerine pislik diyen, kapıları çarpan, küfürler eden bir gelinin evinde kalan bir aile... Mümkün değil bu kadar saygısız bir ilişkiler ağı daha kurulabilsin. Benim eşim aileme ne kadar kötü olsalar dahi onların duyacağı şekilde pislik diyecek, ben de onla aynı odayı bırakın aynı evde yaşamaya devam edeceğim. Ortada saygı yok, sevgi yok. Bir tabak yüzünden bütün takımı kırdığınızdan bahsetmişsiniz. Almanya'ya kaçacağınıza önce bir uzmanla görüşün bence.

tatlım bu söylediklerinin hepsini yaptım seyrek görüşmeme izin vermiyolarki gelirken aramıyolar bile anahtarımız var kaynanamda açıp giriyolar kaç defa uygunsuz yakaladılar ama napsam kurtulamadım sonunda bana kafayı yedirdiler

Bişey sorucam cnm bu olaydan sonra eşinizle yada kayınvalidenizle bi konuşma geçmedimi aranızda yani. normal şartlarda gelip sen bunları bana nasıl dersin demesi gerekmezmi kayınvalidenin?

yaşadıklarınızı da bi özet geçseydinizde bizde daha sağlıklı yorumlar yapabilseydik, keşke.

konunuzda anlattıklarınıza göre yorum yapacağım bu yüzden. bu nasıl bir tepkidir yahu? bu nasıl rencide etmektir? bu nasıl yerin dibine sokmaktır?

laf söylemenin de bi adabı olmalı bence, tabiri caizse böyle mahalle kadınları gibi olmamalı. pislikler, yüzsüzler, defolsunlar dediğiniz insanlar eşinizin annesi ve babası. tamam belki çok bunaldınız, sıkıldınız ama bunu ifade etme şekliniz çok yanlış, çok basitçe.

birde sinir krizi geçirdim demişsiniz, kriz geçirirken söylediğiniz lafları duysunlar diye kapıları açmayı akıl edebilmişsiniz, garip.

anlattıklarınıza göre verdiğiniz tepkilerle tamamen haksız duruma düşmüşsünüz.

ha birde eşinizin kıymetini bilin. biri benim anneme bunları söyleyecek, tokat atacak, birde üstüne boşanmakla tehdit edecek ben hala aynı yatakta yatmak için çabalayacağım... büyük konuşmak istemiyorum bu yüzden susuyorum.

[COLOR="#FF0000"[COLOR="#000000"]]beğen butonunun gözünü seveyimmm
[/COLOR][/COLOR]

Almanya'ya kaçacağınıza önce bir uzmanla görüşün bence.

sizin iyiliğiniz için konu sahibi arkadaşım dikkate al bu öneriyi bak bide yavrun olcak nasipse

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…