Olması gerekenler tabi ama hayatta her zaman herkes olması gerektiği gibi mi davranıyor. A kişisi olması gerektiği gibi davransa bile B kişisi öyle yapamıyor insanı çıldırtıyor olabilir. Her İnsanın hanımefendiliğini bozabilecek durumlar yaşanabilir bence. Eşine tokat atması normal bişey sanırım o evde ki eşi çıkıp ailesine şakayla karışık söylüyo.
allah razı olsun canım ben şuan 5 aylık hamileyim ve oğlumun ismini ferhat koyucam dedim eski sevgilinin felanmı ismi yoksa diyo kaynanam bana hemde eltimin yanında anlatacak olsam roman olur ne yapacağımı şaşırdım rabbim sana yaşatmasın ne sana ne kimsye kimse anlamıyo beni dışardan konuşması kolay yukarda rabbim görüyo herşeyi kınayanın başına versin bütün yaşadıklarımı dahada bişey demem
canım ilk başlarda hep içime attım sesimi çıkarmadım el kapısı böyle olur diye bildim 19 yaşında tam verimli çağımda beni mahvettiler ben sadece onlara karşı öyle değilim kendimle bile yanlız kalınca döğüşüyorum saçlarımı yoluyorum bacaklarımı tırmalıyorum anlıycan ben sıyırıyorum
kızlar çok sıkıntıdayım nolur akıl verin yoksa biticek bu evlilik biz 1 yıllık evliyiz eşimin ailesi elinden gelse bizden hiç çıkmayacaklar her geldiklerinde yatıyolar evi altüst edip üstüme atıp gidiyolar kaynanam çok görgüsüz bi kadın gerçi eşim hariç hepsi öyle sanki kendi evleriymiş gibi davranıyolar kumanda hep onlarda bilgisayarım onlarda birde üstüne üstlük kaynanam bize gelince kardeşlerini kardeşlerinin karısını bacısını hep bize davet ediyo tabi hiç bana sormadan sürekli bana laf vurmalar artık dayanamıyorum 3 gün önce yine bize geldiler zaten meyilliler dilin ucundan eşime bizi eve bırak dedi kaynanam saat gecenin 12 si olmuş eşimde burda yatın yarın gidersiniz dedi bende kapıyı hızla çarpıp odama gittim tabi elime bişey geçse eşimin katili olucam eşimde hemen arkamdan geldi neden öyle yaptın diye bitti artık senden boşanmak istiyorum dedim sarılmaya kalktı güya gönlümü alıcak öyle bi tokat attımki sesi onlarada gitti içeri girmiş ortalığı yatıştıracak aklınca gelininiz beni hep böyle dövüyo diye suratım 5 karış yataklarını hazırladım yatak odama geldim kanepeye kendime yatak hazırladım karyolayıda eşime açtım odaya geldi buda ne ayrımı yatıcaz dedi evet dedim artık kocam değilsin beraber yatmayı düşünmüyosun umarım dedim eşim kolumdan tutup çekti deli deli konuşma ne boşanması boşanma felan yok dedi bende görürsün varmı yokmu dedim ozaman kendimi öldürürüm dedi isabet olur dedim o pislik ailenle bütün bağım kopmuş olur dedim biliyorum çok ağır konuştum ama sinir krizi geçirdim beni yumuşatmak için noldu canım sana ters bişey mi söylediler dedi işte patladığım an kapıyı açtımki sesim daha net gitsin diye bağırmaya başladım evleri yokmu defolup evlerine gitsinler bıraksınlar bizi yetr artık dayanamıyorum ne yapışkan insanlarmış görgüsüz yüzsüzler diye bi defa kal bile demedim şimdiye kadar hangi yüzle kalıyolar diye eşim beni sakinleştirmeye çalıştı onuda ittim banyoya girip bi duş aldım sonra eşimin iknasıyla beraber yattık sabah uyandım kahvaltılarını yapmış çekip gitmişler eşim neden öyle yaptın dedi sen benim ne kadar sinir olduğumu bile bile neden onlara kal dedin dedim tamam bidaha olmuycak dedi yemin ettirdim izin vermeyeceksin kendileri kalsa bile dedim peki dedi belki çok sert bi tepki verdim ama beni bu hale onlar getirdiler ben öyle sakin bi insandımki şimdi sinir hastası oldum geçen gün bulaşık yıkarken tabak tam temizlenmemiş diye bütün takımlarını dolaptan indirip hepsini paramparça ettim psikolojim allak bullak buraya yazdıklarım binde biri daha neler neler şimdi kızlar ne yapmamı öneriyorsunuz bu evlilik devam ederse birgün canıma kıyıcam gitsem eşim vazgeçmiyo almanyada abim ablam var hiç bişey söylemeden oraya kaçıp gitmek geçiyo aklımdan nolur bana akıl verin aslında eşimide çok seviyorum ama beni boşanmaya itiyolar
O evde herkes birbirine bişey yapıyor. Sevgidan çok saygı olmalı ilişkilerde. Bu evde "s"si yok saygının.
Yazık o aileye gelecek olan bebeğe.
Böyle devam ederse şahit olacaklarına...
canım tamam bazen sinir bozucu olabiliyo ailelerin bu tutumu ama bu boşanılacak tokatlar atıp yatak ayıracak bi konu değil kiii... biraz sakin olmanı tavsiye ederim ben ce eşinden de özür dile biraz beraberce dinlenip kafanızı toplayın aşılmicak bi problem değil... Ayrıca eşin de çok sakin soğuk kanlı davranmış... şimdi ben kendimi onun yerine koyuyorum da benim ailem benim evimde o saatte gidecek olsa ben de istemesem bile nezaketen söylerdim kalın diye burda suç eşinin ailesinde ki sürekli yaptıklarını söylüyorsun... Kızma ama ben de aşırı tepkiler verdiğini düşünüyorum...
kaynananın arsız bir kadın olduğu belli söylediklerinden yaptıklarından bunu anlamak mümkün ama sen böyle bağırarak eşine tokat atarak yatak ayırarak onlarla savaşamazsın canım.eşin sakin biriymiş seni anlıyor bu açıdan çok şanslısın.bence en kısa zamanda sakinleşmeye çalış daha mantıklı ve soğukkanlı tepkiler ver hatta psikiyatra gidip bir uzman desteği al canım.eşinle iyiysen kimse için yuvanı bozma
çok doğru hep olan çocuklara oluyor zaten. sanırım buda küçük yaşta yapılmış yanlış evlilik vakasıı.
ayrıca bu hafta kk da cinnet geçiren gelinler haftası galiba...
sen kimin evinden kimi kovuyorsun?? umarım senin eşinde bi daha senin annenle babanı eve almaz.
ben en azından öyle yapardım
daha doğrusu yapmama bile gerek kalmazdı çünkü seni çoktan boşardım
bu arada bence asıl görgüsüz sensin
canım, kayınvaliden anlattığın kadarıyla beter bir kadın. Allah ıslah etsin. ama senin yaptığın da çok yanlış. yolu bu değil. sen aynı resti kocana çekersin gene, belki daha da ağırını ama başbaşayken yaparsın... onlar içerideyken olmaz öyle. ben eşime senin yaptığını yapsam daha benim yüzüme bakmaz o da benim aileme o şekilde yapamaz.... yapma bir daha sakın bak sonra çok kötü sana döner güzelim. eşin sonra alakasız bir tatrışmada bunu yüzüne vurur. benim bile ağrıma gitti yaptığın. çektiğini sen bilirsin. ne kadar canına tak ettirmişlerdir eminim ama gene de bu olmaz. onlar gider. alırsın kocanı karşına "böyleyken böyle... git güzellikle söyle ailene. kalın falan da deme" dersin. gene mi yaptı "bir daha yaparsan onlar evimizdeyken sesli söylerim" dersin....
bu hareketten sonra normal bir insan daha o eve adımını atmaz. hatta gece kalkar gider. onlar da biraz rahatlar belli.
Allah sana sabır versin. Kendini ezdirme ama bu şekilde de davranma. başa çıkamıyorsan seyrek görüşürsün.
tatlım bu söylediklerinin hepsini yaptım seyrek görüşmeme izin vermiyolarki gelirken aramıyolar bile anahtarımız var kaynanamda açıp giriyolar kaç defa uygunsuz yakaladılar ama napsam kurtulamadım sonunda bana kafayı yedirdiler
Bu yaşanan olayda herkes birbirine layık olmuş bence. Gelinini adam yerine koymayan bir k.valide, eşinin ailesine kapıları çarpan bir gelin, eşinin ailesine pislik diyen bir gelin, ailesine ailesinin duyacağı şekilde pislik diyen bir eşe olağan davranan bir evlat/eş, kendilerine pislik diyen, kapıları çarpan, küfürler eden bir gelinin evinde kalan bir aile... Mümkün değil bu kadar saygısız bir ilişkiler ağı daha kurulabilsin. Benim eşim aileme ne kadar kötü olsalar dahi onların duyacağı şekilde pislik diyecek, ben de onla aynı odayı bırakın aynı evde yaşamaya devam edeceğim. Ortada saygı yok, sevgi yok. Bir tabak yüzünden bütün takımı kırdığınızdan bahsetmişsiniz. Almanya'ya kaçacağınıza önce bir uzmanla görüşün bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?