kaynanamın bizde yatma sevdası beni çıldırtıyor..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

canım bu ilk değilki eşimle defalarca konuştum sanki duvara anlatıyorum tamam haklısınız yanlış yaptığımı bende biliyorum ama psikolojimi bozdular ((

Şimdi burda sana söylencekleri yazayım. Ne kadar saygısızsın ne kadar terbiyesizsin ne olursa olsun onlar anası babası. Büyütmüşler bu yaşa getirmişler.. Burdaki klasik laflar bunlar. Ama kimse bilemz senin yaşadıklarını bu hale nasıl geldiğini. Benim şaşırdğm tek konu eşinin bu kdar sakin kalması. Allah sabır versin sana.

Bu ne ya? Çok ayıp yaptığınız, zoraki de olsa evde misafir. Laf sokulur ya da oturulur kibarca gelmelerinin istemediğiniz bile söylenir ama bas bas bağırılmaz ki.
Ben şinizin yerinde olsam sabredemezdim.
Yaşamayan bilmez deme sakın. Yaşadığımı anlatayım. Annem 35 yıldır kayınvalidesi ile anlaşamaz, şu anda babaannem de anneannem de bize gelmez. Annem ve baban birbirinin ailesiyle görüşmez. Ama 35 yılda bir kez bile yüzlerine karşı def edilmemişlerdir. Herkes kendi ailesine kibarca aksettirmiştir durumu.

yaptığınız gerçekten çok yanlış güzel bir dille uyarmadığınız için özellikle(önceden) siz burda kesinlikle suçlusunuz.....siz haklıyken haksız duruma düştünüz şuan farkındamısınız bilmiyorum kapıyı çarpmanız bile yeterliydi onlara cevab olmuşken siz gerçekten çok abartmışsınız ..düşününki o sizin ailenizdi böyle birşey onlara yapmasını eşinizin nasıl kabullenirdiniz bence eşinizi öpüp başınıza koyun ayrıca merak etmeyin bir süre rahat bırakırlar sizi bence de ayrılmayı düşünmeyin böyle eş zor bulunur.....ben eşinizin yerinde olsam ben sizden boşanırdım
ama burda şunuda farkettim sizin sinirleniriz gerçekten çok yıpranmış psikolojik olar çok kötü durumdasınız tabakları kırmalar falan kendinize zaman ayırın biraz rahat olmaya çalışın kendinizi belliki çok kasmışsınız ve biranda patlamışsınız her ne kadar haksızda olsanız bianlık patlama yapacak birşey yok bir süre görüşmezsiniz sonra bence birşey olmamış gibi davranın onlar yeteri kadar ders almışlardır bence...

kendinze dikkat edin ve en kısa zaman da uzmandan yardım alın biranda sinirlenip öyle tabak kırmalarda çok normal birşey değil bunu atlamayın

canım benim eşimle zaten şuan sorunum yok daha bu sabah hazırlan seni gezmeye götürücem sen çok bunalıyosun dedi hepsi biliyo neler çektiğimi eşimde bi melek değil ne yazıkki o biliyo bana neler yapıldığını sadece bana yapsa iyi eltimin yuvasını yıktı başka bi kız aldılar şimdide onu göndermeye çalışıyo ben böyle bi kadın görmedim saygısızlık yapmış olabilirim ama birazda yaptırana bağlı değilmi

O klasik laflar dediğiniz olması gerekenler.
Herkes kayınvalidesinden çekiyor. Ya da problemler yaşıyor. Seviyeyi mi düşüreceğiz? Herkes kalitesini belli eder.
Kimi susarak, hanımefendiliğiyle, kimi de saygısızca.
Ayrıca ne yaşanırsa yaşansın eşe tokat atmak ne demek?
Hem de ailesinin yanında. onların duyacağı şekilde.
Bu kadar çirkin olayların bahanesi gerekçesi olamaz.

seni bu raddeye getirenler de hatalı malesef,maynanada yanı şekilde onca olan şeyden sonra nasıl kalabildiler o evde üstelik kahvaltılarınıda yapıp gitmeleri ayrıca gurursuzluk.

Seni anliyorum canim onlara karsi cok dolmussun belli ki esinlede konusmussun olmamis keske en azindan hal ve hareketlerinle belli etseydin istemedigini yani bu sekilde yaparak biraz onlarin seviyesine düsmüssün sanki

canım madem böyle kötü niyetli hatta çirkef bir kayınvaliden var sen de oyunu kuralına göre oyna eşinden de memnunsun neden sizi huzursuz etmesine izin veresin??? sen güzellikle halletmeye bak bu işi böyle bağırarak en çok kendine zarar veririsin ki sanki bu sık sık gelip yatıya kalmalar falan sırf bu yüzden gibi...

allah razı olsun canım ben şuan 5 aylık hamileyim ve oğlumun ismini ferhat koyucam dedim eski sevgilinin felanmı ismi yoksa diyo kaynanam bana hemde eltimin yanında anlatacak olsam roman olur ne yapacağımı şaşırdım rabbim sana yaşatmasın ne sana ne kimsye kimse anlamıyo beni dışardan konuşması kolay yukarda rabbim görüyo herşeyi kınayanın başına versin bütün yaşadıklarımı dahada bişey demem

Olması gerekenler tabi ama hayatta her zaman herkes olması gerektiği gibi mi davranıyor. A kişisi olması gerektiği gibi davransa bile B kişisi öyle yapamıyor insanı çıldırtıyor olabilir. Her İnsanın hanımefendiliğini bozabilecek durumlar yaşanabilir bence. Eşine tokat atması normal bişey sanırım o evde ki eşi çıkıp ailesine şakayla karışık söylüyo.

seni bu raddeye getirenler de hatalı malesef,maynanada yanı şekilde onca olan şeyden sonra nasıl kalabildiler o evde üstelik kahvaltılarınıda yapıp gitmeleri ayrıca gurursuzluk.

evett bence de şaka gibi yüzsüzlük resmen kalmışlar bide üzerine kahvaltı ... hemen o gece çekip giderdim ben olsam

bu kadar görgüsüz olununca ben verilen tepkiye kızamıyorum. herkesin dayanma sınırı var. eşini bir dene bakalım bir daha bu kadar olacağını sanmıyorum ben. yaparsın yaranamazsın yapmada bari boşa gitmesin

inan canım söyledim ağzı çok küfürlü bi kadın kaç günlük avrat oldunda ev sahipliği yapıyosun diyo oğlumun evi benimdir diyo beğenmiyosan s....tir git kapı orda dedi

sen dediğim gibi kendince haklısın ayrıca kaynanan seni bu noktaya çoktan getirmiş belli baksana ağzı da bozuk ayrıca senin tek hatan artık sinirlerini kontrol edememen yaptığın şey onların eline koz vermek çünkü inan 7 sülalelerine kadar anlatılır bu konu değiştirilerek hemde. bu da bir zaman sonra senin kulağına geldikçe farklı insanlardan konuşmalar seninde sinirlerin daha çok bozulur inanki. bi de anlamadığım şey ne kadar da yüzsüz insanlar gerçekten yani senin söylediklerini duydukları halde insanda gurur olur biraz kalkıp gider yani. bir de bence eşine bi daha tokat falan öyle şeyler yapma ona da yazık koskoca adam ve sırf sana kıyamadığı için birşey yapmamış anlaşılan kocanın kıymetini bil sabret alttan alttan işle kocanı sabrın sonu selamettir.

valla haddini bilmeyene bildireceksin insanlık edip susunca daha çok ezmeye çalışıyorlar iyi yapmışsın ağzına sağlık

Hadi kaynananız size çektirdi de onu o yüzden def ettiniz. Buradaki insanlar ne yaptı sizi eleştirmekten başka da bu kadar ağır bedduayı haketti? Bence bu olayın açıklığa kavuşması bakımından iyi bir gösterge.

Yaptığın doğru bir davranış değil, saygı ve terbiye sınırı fazlasıyla aşılmış ammaaa kimse de durduk yerde bu şekilde davranmaz mutlaka sebepleri vardır. Sende istemezdin elbette inanıyorum bu şekilde davranmayı senin bu hale gelmene de onlar sebep olmuş.

Bazı insanlar iyilikten anlamazlar sanırım senin kayınvalide de iyilikten anlamayan, oğlunun evini kendi evi gibi gören, gelini hizmetçi gibi gören tipik bir kaynana. Bu tip insanlara iyilik yaramayacağı gibi onlara onların anladığı dilden konuşmak gerek. Bence yaptığın doğru değil ama haketmişler ki yapmışsın onun için çok fazla takılma ve kafana takma. Zaten belli kadın rahat bir kadın evimde iş yapmayım gideyim gelinin evinde yiyeyim, içeyim, akrabalarımıda göreyim gelin hizmet etsin bize havasında.

Eşin bir melekmiş diyen arkadaşlara da şunu söylemek istiyorum, bence hiç bir erkek bu davranış karşısında bu kadar sakin kalamaz konu sahibinin eşi de anne-babasının eşine yaptığı hareketlerin farkında, eşinin ne kadar yorulduğunun ve bu durumdan ne kadar sıkıldığının farkında ve bunun ezikliğini yaşıyor ve onun için eşine karşı bu kadar sabırlı davranıyor. Tabi bu benim görüşüm.

Bunun için boşanmalara kalkıp da kayınvalidenin ekmeğine yağ sürme canım. Kal sağlıcakla.

Son düzenleme:

canım ilk başlarda hep içime attım sesimi çıkarmadım el kapısı böyle olur diye bildim 19 yaşında tam verimli çağımda beni mahvettiler ben sadece onlara karşı öyle değilim kendimle bile yanlız kalınca döğüşüyorum saçlarımı yoluyorum bacaklarımı tırmalıyorum anlıycan ben sıyırıyorum

eşinin biraz haketmiş bana kalırsa çünkü senin fikrine sayğı duyması gerekirdi siz ilk defa yapmadınız bu kavgayı daha öncede olmuş beliki neden bunu bile bile eşin seni zor durumda bırakıyor ki.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…