Kadınları bir köleymiş görenlere anlam veremiyorum.
O ev onunda evi.
Evlilik , paylaşmak demek.
tatlım bu söylediklerinin hepsini yaptım seyrek görüşmeme izin vermiyolarki gelirken aramıyolar bile anahtarımız var kaynanamda açıp giriyolar kaç defa uygunsuz yakaladılar ama napsam kurtulamadım sonunda bana kafayı yedirdiler
Ayrıcaa bu ailede bi problemm olduğu kesin onca laflara karşı o gece gitmemişler ayrıca sabah bi güzel kahvaltı yapıp gitmişler çok tuhaff.
yazdıkların bana çok saçma geldi kusura bakma. çok büyük terbiyesizlik yapmışsın. eşinin yerinde ben olsam bende sana sağlam bi tokat indirirdim. ayyy çok sinir oldum. ya o insanlar ne yaparsa yapsınlar eşinin ailesi. sen ona tokat atıyosun ailesini evden kovuyosun afedersinde sen kimsin derler adama....
bu şekilde sadece itici olursun tepkini göster. ama bizim aileden gördüğümüz bi saygı vardır. BÜYÜKLERE SAYGI...
sen bu çizgiyi çok aşmıssın ayy sinir oldumm..
Canım sinirlerin çok yıpranmış.
özel hayatınız kısıtlanmış kaç zamandır.
sürekli sizdeler.Kendileri misafir oldugu halde kendi eviymiş gibi misafir ağırlıyor.
Bence haddini bildirmen en iyi olmuş.
Sus sus nereye kadar.
Eşin sana birşey demediğine göre seni haklı görüyor.
Ağır olmuş ama yapacak birşey yok artık.
Umarım birdaha gelmezler.
Ha ayrıca kovuldukları evdede kahvaltı yapabiliyorlar ona hayret ettim.
tatlım bu söylediklerinin hepsini yaptım seyrek görüşmeme izin vermiyolarki gelirken aramıyolar bile anahtarımız var kaynanamda açıp giriyolar kaç defa uygunsuz yakaladılar ama napsam kurtulamadım sonunda bana kafayı yedirdiler
yaşadıklarınızı da bi özet geçseydinizde bizde daha sağlıklı yorumlar yapabilseydik, keşke.
konunuzda anlattıklarınıza göre yorum yapacağım bu yüzden. bu nasıl bir tepkidir yahu? bu nasıl rencide etmektir? bu nasıl yerin dibine sokmaktır?
laf söylemenin de bi adabı olmalı bence, tabiri caizse böyle mahalle kadınları gibi olmamalı. pislikler, yüzsüzler, defolsunlar dediğiniz insanlar eşinizin annesi ve babası. tamam belki çok bunaldınız, sıkıldınız ama bunu ifade etme şekliniz çok yanlış, çok basitçe.
birde sinir krizi geçirdim demişsiniz, kriz geçirirken söylediğiniz lafları duysunlar diye kapıları açmayı akıl edebilmişsiniz, garip.
anlattıklarınıza göre verdiğiniz tepkilerle tamamen haksız duruma düşmüşsünüz.
ha birde eşinizin kıymetini bilin. biri benim anneme bunları söyleyecek, tokat atacak, birde üstüne boşanmakla tehdit edecek ben hala aynı yatakta yatmak için çabalayacağım... büyük konuşmak istemiyorum bu yüzden susuyorum.
aslında o kadar ayıpki yaptıkların ama normal değilsin bunu sende söylüyorsun o yüzden normal bir insanın hareketlerini senden beklemek haksızlık olur.. sadece şunu söylemek istiyorum burada yazan arkadaşlarıma. kadın kocasına tokat atmış ailesinin içinde. bunu yine aynı şekilde bir erkek yapsaydı karısına burada yer yerinden oynardı hemen boşa gitsin derdiniz.. şiddetin ve hakaretin bu türlüsünü neden mazur görüyorsunuz bu biir.
ikincisini ise konu sahibi arkadaşıma soruyorum eşinin ailesi haftanın beş günü sende kalıyormuş evet gerçekten kötü birşey. ama sende şunu demişsin almanyaya gidip ablamın abimin yanında kalmak istiyorum. pardon o zaman ablanın ya da abinin eşi sana aynı şeyi yapsalar yeter bıktım senin pislik ailenden hergün bizde bu kadın defolup gitsin deseler ne hissederdin acaba??
benim haklı olduğumu bütün akrabaları komşularıda biliyo çünkü kadının döğüşmediği komşu yok hepsi ne illet bi kadın ne cesaretle vermiş ailen seni diye beni kınamışlardı daha 4 aylık evliyken onlar hep öyleler hayatım beni eve sahip çıkartmıyolarki kendi evleri gibi görüyolar o yüzden utanmzlar
belki yazdıklarında haklısın ama merak etme ben ne ablama ne abime muhtaç değilim zaten evlerinde kalmam orada babamın adına bir sürü ev var ve isterse olmasın ben maddiyatı çok iyi olan bi insanım evimi alıp kendim yaşayacağım kadar ben kimseyi usandırmam kimseye yük olmam merak etme
keşke yaşadıklarınızıda anlatsaydınız böyle yazınca hepimiz sizi suçlu bildik ama kaynanız gerçekten şirret bi kadın ben lafımı geri alıyorum çokkkkk iyi yapmışsın en iyisini hatta...eşinle mutluluklar kararının arkasında dur görüşme bu kadınla gerçekten sadece birkaç yorumunu okudum ama diğer eltinin yuvasını yıkıp yeni kız aldıktan sonra onuda gördermeye çalışması sana burası oğlumun evi sanane demesi gerçekten
iyi yapmışsın
evinin anahtarını değiştir o kadın sen yokken gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?