kaynanamın bizde yatma sevdası beni çıldırtıyor..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kadınları bir köleymiş görenlere anlam veremiyorum.

O ev onunda evi.

Evlilik , paylaşmak demek.

sadece ona aitmi?? eşi kölemi onun?

kadınlara ayrımcılık yapılmasın derken erkeklere ayrımcılık yapılıyor ama

tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş

Ayrıcaa bu ailede bi problemm olduğu kesin onca laflara karşı o gece gitmemişler ayrıca sabah bi güzel kahvaltı yapıp gitmişler çok tuhaff.

zaten gitmeyeceklerini biliyodum artık iyice tanıyorum onları bidefa benim hiç bizaman lafımı hesaba almadılarki ozamanda alsınlar

bence senin bi psikologa gitmen gerekiyor anlattıkların sağlıklı bi ruh halinden çıkmış
olamaz

aslında o kadar ayıpki yaptıkların ama normal değilsin bunu sende söylüyorsun o yüzden normal bir insanın hareketlerini senden beklemek haksızlık olur.. sadece şunu söylemek istiyorum burada yazan arkadaşlarıma. kadın kocasına tokat atmış ailesinin içinde. bunu yine aynı şekilde bir erkek yapsaydı karısına burada yer yerinden oynardı hemen boşa gitsin derdiniz.. şiddetin ve hakaretin bu türlüsünü neden mazur görüyorsunuz bu biir.

ikincisini ise konu sahibi arkadaşıma soruyorum eşinin ailesi haftanın beş günü sende kalıyormuş evet gerçekten kötü birşey. ama sende şunu demişsin almanyaya gidip ablamın abimin yanında kalmak istiyorum. pardon o zaman ablanın ya da abinin eşi sana aynı şeyi yapsalar yeter bıktım senin pislik ailenden hergün bizde bu kadın defolup gitsin deseler ne hissederdin acaba??

al bendende o kadarr
ayy allah o adama sabir versinn senin anann baban gelsee oyle yapmazssin ama
insanliktan cikmissin sen kocaya el kaldirmak haaaa rabbimm affetttt
bes karis suratmis bi agizlarina etmedigin kalmiss
ayy sinirlerim alt ust olduuuu
dusman basinaa.................

benim haklı olduğumu bütün akrabaları komşularıda biliyo çünkü kadının döğüşmediği komşu yok hepsi ne illet bi kadın ne cesaretle vermiş ailen seni diye beni kınamışlardı daha 4 aylık evliyken onlar hep öyleler hayatım beni eve sahip çıkartmıyolarki kendi evleri gibi görüyolar o yüzden utanmzlar

canım zaten belli nasıl insanlar oldukları. ama gene de bu yaptığın yanlış. hem çirkin hem de çözeceğine iyice bulandırır sorununuz.

ne işi var anahtarın onlarda? hadi diyelim aman bir şey olur diye var, ne hakla girer evine habersiz. benim eşim ya da ben bile önce zili çalarız sonra açarız anahtarla. bunu senin eşin konuşacak açık açık. senin eşin açıkça diyecek haftada 2 gün.. ya da 1 neyse... gelin. ben eşim ile mutluyum, seviyorum ama bu hareketleriniz bizim huzurumuzu kaçırıyor... diyecek... gene mi anlamıyorlar. taşınırsınız, kapı kilidini değiştirirsiniz, bir sürü şey var yapılacak...

ama senin eşin hem onları hem seni idare ediyor demek ki. sana o tavrın sonrası kızmaması da ilginç. demek ki ailesine uyarıda bulunmamış. bu böyle olmaz. herkesi ailesinin çizgilerini net şekilde ikiniz belirteceksiniz. ama aslaa aslaa hakaret etme. sana küfür mü etti, kalk git ordan bu ayıba gelemem de, kavga etme.

o lafları ne durumda kalırsan kal asla etme bir daha. haklıyken haksız olursun.

benim esim ben bunlarin birini yapsamm kolumdan tuttugu gibi kapinin onune koyarr
haklida tokat ne demek yahuuu aklim almiyo haallaaaaaaaa

keşke yaşadıklarınızıda anlatsaydınız böyle yazınca hepimiz sizi suçlu bildik ama kaynanız gerçekten şirret bi kadın ben lafımı geri alıyorum çokkkkk iyi yapmışsın en iyisini hatta...eşinle mutluluklar kararının arkasında dur görüşme bu kadınla gerçekten sadece birkaç yorumunu okudum ama diğer eltinin yuvasını yıkıp yeni kız aldıktan sonra onuda gördermeye çalışması sana burası oğlumun evi sanane demesi gerçekten

iyi yapmışsın

evinin anahtarını değiştir o kadın sen yokken gelir

Son düzenleme:

belki yazdıklarında haklısın ama merak etme ben ne ablama ne abime muhtaç değilim zaten evlerinde kalmam orada babamın adına bir sürü ev var ve isterse olmasın ben maddiyatı çok iyi olan bi insanım evimi alıp kendim yaşayacağım kadar ben kimseyi usandırmam kimseye yük olmam merak etme

bu noktaya kolay gelinmez yaptıklarında haklısın...
bunlar biçok kişinin aklından geçer ama oturur kendini yerler tek kelime etmeden...
çok güzel olmuş ben cesaretinden dolayı tebrik ederim seni çok samimiyim bu konuda...
eşinde böyle davrandığına göre demekki farkında bak seni haklı bulmuş sesini çıkarmamış...
orası senin evin...
hemen kilidini değiştir.....
ve eşinle güzelce konuş çöz bunları...
aydan 1 günden fazlada o insanlarla görüşme....
kaçmak çözüm değil....
umarım bidaha gelmezler gelselerde çekip giderler zamanında

iyi de arkadasim orasi oglunun evi tabii rahat edecek tabii kendi evi gibi gorecek
bu nasil bi davranistir
benimde kayinvalidem var cooookkk melek gibi diyememm
ama bi kez bile saygisizlik etmedim onlara zehirsede yuttum cunki yarinimi anami babami dusunmek zorundayim
beni yaratani dusunmek zorundayim
bi silkelen kendine gell

madem almanya'da babanın bir sürü evi var, böyle pısırık bir kocayı, saygısız k.valideyi çekeceğine boşan git almanya'ya.

zaten geliyo canım ben tatildeykende gelmiş acil oldu tatile çıkmam bi kaç parça kirlim kalmış kirli sepetimde onlarda bizde kalmaya gelmiş hepsini sokağa dökmüş bağıra bağıra hemde iç çamaşırlarımda içindeydi niyeti beni göndermek amacını biliyorum ama neden bunu istiyo bilmiyorum evimin anahtarını değiştirmek haddimemi düşmüş tekrar alır beni anlamak için bu kaını tanımanız lazım oğlu bile annesini bildiği için seslenmiyo

oğlunun evi diyen kızlar oğlunun değil gelinin ve oğlunun evi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bence yaptıklarınız çok iyi olmuş tebrik ederim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…