Kaynanamın pala bıyıkları

canım gülmene çok sevndm tabii ki. Rabbim hep güldürsün inşallah.
Ne tesadüftür ki ben de evlenmeden önce komşular eş-dost kaşını bıyığını aldırmaya bana gelirdi.Güzel olsaun diye de bayağı çabalardım. Birçok zamanım ve enerjim giderdi. Ve bunun sonu da gelmiyordu. Bıkmıştım artık. Almak zorunda değilim ki. Onlardan evlendim kurtuldum.
Ama kaynanaya Dediğin gibi "artık almak istemiyorum" demek hiç kolay değil.
kendi ipimi çekmiş olurum heralde. Başka çözümler aramaktayım

hazır ağda bantları çok güzel. hele palaysa daha bi gelir. bıyık için olanları var. hatta şu büyük boylarınıda kesip kesip o bölgeye yapıştırabilir.
sen bi kez öğretirsin o da devamında yapar heralde pala bıyıklı teyzemiz...

Ben de defalarca kuaförde bakmama rağmen bir türlü öğrenemedim bu ip kullanmayı. Nasıl yaptığını öğretirmisin Öğrenip kimseye bildiğimi söylemicem ama

benim annemde geline banyoda sırtını keseletiyormuş
her zaman değil ama bana gene de tuhaf geliyor
elin kızı niye yapsın ben yapamam

ah cnm işte insan nişanlıyken müstakbel eşinin ailesine elinden geldiğince tüm marifetlerini göstermek istiyor.
Aklım başıma geldi ama işişten geçti:111:

yapacağınız hayırları Allah rızası için yapın yapmak istemiyorsanızda hakkınızın geçmmesine izin vermeyin almak istemediğinizi dile getirin..benim bir yakınım kaş-bıyık almayı bilecek neden başkasına güveneyim yakınıma güvenirim alması için ama bu saatten sonra biraz daha düşünür insan ardından konuşursa sizin gibi diye..bende bizim ailedeki tüm büyüklerin çıkan kaş ve yüzlerindeki kılları cımbızla alıyorum bazen sıraya girerler tüm günmü onların başında geçiririm ama hiçte nefretle bakmadım bu duruma aksine Allah razı olsun dedikleri için hep mutlu oldum..son yapılan yorumlarıda hiç hoş bulmadım etini koparmanız konusundaki... konunuzu başlık ve içeriğiyle birlikte hoş bulmadıım tabii bunlar benim şahsi görüşüm...

evet cnm muhakkak bu senin şahsi görüşün.
Fakat kaç yerde yazdım; almak sorun değil 15günde bir. 15dakikamı ayırır alırım .
sorun şu ki; kaynanam gece demiyor, mahrem demiyor odama gelip bıyıklarını almamı istiyor.
kocamla yatıyorum geliyor,
ertesi gün işe gideceğimi bildiği halde uykudan uyandırıyor, "anne uyuyorum" dediğimde "pardon uyandırdım" demek yerine. olsun kalk diyor.
şimdi sana sorayım arkadaşım sen olsan bu duruma ne kadar tahammül ederdin???
ben de eşin dostun bıyığını kaşını çok almışımdır. ama hiç biri beni rahatsız ederek istemedi.
müsait değilsem anlayış gösterdiler.........

konu başlığı da garip geldi size galiba sanırım ama eğlenceli bir başlık olsun istedim.
içim rahat teşekkürler

başlangıcını ve son sayfayı okuyunca gerçekten bana itici gelmiştiniz özür dilerim..rahatsızlık duyduğunuz konusunda bu kadarını tahmin bile etmemiştim ...çeken bilirmiş...doğru haklısın mahremiyetinizee kadar girildiğine göre... kapıyı kilitleyip uyuyun diyeceğim neden diye sormaz herhalde ayıp.. neyse hakkını helal et canım okumadan seni yargıladığım için..

Basakss;
kızma bana olur mu

morelim bozuktu ama sana yemin ediyorum kocaman bir kahkaha atmama sebep oldun...

Sen beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün.

yazarken bile gülüyorum,anlatım tarzın , kendince bulduğun bahaneler falan allahım çok hoşsun ya

Rica ederim. En azından beni anladığını belirttin tşk edrim.
gerçekten arkadaşlar anlamadan sorguluyorlar bazen ama ;
herkes kendini o kadar çok düşünüyor ki, kendi işleri yapılsın,başkaları umurlarında olmuyor.adam yerine koymuyorlar
bir isteği karşındakinden rica ederek , rahatsız etmeden istemek var.
bir de rahatsız ederek istemek var.
haliyle rahatsız edilen kişi böyle bir insandan kaçmak zorunda kalıyor.

aşk olsun cnm neden kızayım. topiğin tamamını okuduysan bir çok kişiyi güldürmüşüm
Allah hepimizi güldürsün inşallah cnm

kıs Allah iyiliğini versinelimin marifeti gittimi desem koptumm yaa:)

canım böyle bir marifetin olduğunu söylerken artık iki kere düşünürsün,
bende anneminkileri alırım ama havamda değilsem sonra derim darılmaz gücenmez ama

k.validem olsa herhalde mecbur alırdım...

lazer epilasyon falan yaptırmayı düşündünüzmü?hani kökten çözüm için..

benim k.validem Allahtan sarışın:)hiçbişey belli olmuyo:)kesin almıyodur bile:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…