Slm arkadaşlar öncelikle böyle saçma bir konu açtığım için özür dilerim ama sizden yardım istemekten başka çarem yoktu.
Kaynanam bana düzenli olarak bıyıklarını aldırtır..eşimle nişanlı olduğumuz dönemde " iple tüy alabildiğimi" söylemiştim. hani beni marifetli bilsinler falan diyekeşke söylemeseydim,nereden bilirdim kaynanama sonradan gıcık olacağımı ve onun bıyıklarını devamlı almak zorunda kalacağımı
2.5 yıldır aynı evde yaşıyoruz bir süre sonra üst kata taşınacağız. yani bu bıyıklardan kurtuluş yok.
şimdi ne çözüm bulsam da bıyıklarını almaktan kurtulsam diye kara kara düşünüyorum.
hamile falan olsam
"ay daralıyorum,bunalıyorum alamam" falan derim.
sonra çoluk çocuk bahane çoğalır.
ama şimdi ne yapabilirim. elimin marifeti mi gitti desem :44::44:
off ben bu pala bıyıkları görmek zorunda mıyım
evet cnm şükretmek lazım aslında ya başka yerlerini de aldırsaydı ohooooooookız sana ne diyim benn :))) alıver kız bıyık sonuçta ya baska yerlerini aldırsaydı :)))))
gül canım gül aynen böyle durum. haber vericem bıyıklar baş verinceçok güldüm yaaa ilahiii,
zaten arkadaslar tavsiyede bulunmuşlar bende merakla bekliyorum şimdi bıyıkların çıkmasını
evet cnm ya hep iç karartıcı sorunlar olacak değil ya, bazen de komik sorunlar oluyor. çok dert edilicek bişi değil ama rahatsızlık verici şekilde oluyorsa bu çözüm yolu bulmalı bencebu foruma özellikle kaynana konularını okuyup dertleşmek için üye oldumdesem yalan olmaz hatta sabahtan beri okudum hep benim
gibi sorun yaşayanları ama bunu okuyunca kaynana ile ilgili böyle sorunu olanda varmış dedim hay çok yaşa emi
gülme karakterleri ekleyemedim yenyim daha forumda pratk yazamıyorum ama çok güldüm ya konuna
kaynanana sir ağda yapmayı öğret ömür boyu kurtul iple almak yüze zaralıymış de...
ayy canım yaaa tüm takımları açacak önüne demek..çok tatlısın yaa :) güzelim aynı şeyi babannem de bana yapıyo üstelik sadece bıyıkta değil, kabul etsem tüm takımları açacak önümeannecim sana bıyıklar yakışıyo almasak mı desen acaba :)
kızlar ilk gelişmede size haber vereceğimi söylemiştim.
kaç aydan sonra kaynanam bugün bıyıklarını almamı istedi. bayağıdır istememişti.
bende fark ettim ki kandıramıyorum onu.
ipi ağzıma alamıyorum midem bulanyor diyecektim.
öyle plan yapmştım ama karşısında ağzıma sadece tamam demek geldi.
ya zaten böyle müsait zaamlarda ve arada isterse sorun olmaz. ama zırt pırt ve uygunsuz zamanlarda yaparsa diyebilirim.
bu kezlik kabul ettim bıyıklarını aldm yanii .
hızlı hızlı alıverdim
kızlar ilk gelişmede size haber vereceğimi söylemiştim.
kaç aydan sonra kaynanam bugün bıyıklarını almamı istedi. bayağıdır istememişti.
bende fark ettim ki kandıramıyorum onu.
ipi ağzıma alamıyorum midem bulanyor diyecektim.
öyle plan yapmştım ama karşısında ağzıma sadece tamam demek geldi.
ya zaten böyle müsait zaamlarda ve arada isterse sorun olmaz. ama zırt pırt ve uygunsuz zamanlarda yaparsa diyebilirim.
bu kezlik kabul ettim bıyıklarını aldm yanii .
hızlı hızlı alıverdim
Slm arkadaşlar öncelikle böyle saçma bir konu açtığım için özür dilerim ama sizden yardım istemekten başka çarem yoktu.
Kaynanam bana düzenli olarak bıyıklarını aldırtır..eşimle nişanlı olduğumuz dönemde " iple tüy alabildiğimi" söylemiştim. hani beni marifetli bilsinler falan diyekeşke söylemeseydim,nereden bilirdim kaynanama sonradan gıcık olacağımı ve onun bıyıklarını devamlı almak zorunda kalacağımı
2.5 yıldır aynı evde yaşıyoruz bir süre sonra üst kata taşınacağız. yani bu bıyıklardan kurtuluş yok.
şimdi ne çözüm bulsam da bıyıklarını almaktan kurtulsam diye kara kara düşünüyorum.
hamile falan olsam
"ay daralıyorum,bunalıyorum alamam" falan derim.
sonra çoluk çocuk bahane çoğalır.
ama şimdi ne yapabilirim. elimin marifeti mi gitti desem :44::44:
off ben bu pala bıyıkları görmek zorunda mıyım
sana çözüm söylim..al bir paket ağda bantlarından..anne bak bunlar çok iyi tüy azatlma özelliği varmış..
düzenli olarak kıllan ve kullan..bir süre sonra daha az çıkacaklar de.. 6 aydan sonra de mesela..
Bu kez de, ben beceremem sen al derse :))
o yaştaki kadınlar meraklı olur ya bence..makasla kesip yapıştıracak çekecek bu kadar miss gib işş..
ben kendi kaynanamdan biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?