Kaynanamın pala bıyıkları

çok güldüm yaaa ilahiii ,

zaten arkadaslar tavsiyede bulunmuşlar bende merakla bekliyorum şimdi bıyıkların çıkmasını

bu foruma özellikle kaynana konularını okuyup dertleşmek için üye oldumdesem yalan olmaz hatta sabahtan beri okudum hep benim
gibi sorun yaşayanları ama bunu okuyunca kaynana ile ilgili böyle sorunu olanda varmış dedim hay çok yaşa emi
gülme karakterleri ekleyemedim yenyim daha forumda pratk yazamıyorum ama çok güldüm ya konuna
kaynanana sir ağda yapmayı öğret ömür boyu kurtul iple almak yüze zaralıymış de...

çok tatlısın yaa :) güzelim aynı şeyi babannem de bana yapıyo üstelik sadece bıyıkta değil, kabul etsem tüm takımları açacak önüme annecim sana bıyıklar yakışıyo almasak mı desen acaba :)

kız sana ne diyim benn :))) alıver kız bıyık sonuçta ya baska yerlerini aldırsaydı :)))))
evet cnm şükretmek lazım aslında ya başka yerlerini de aldırsaydı ohoooooooo

çok güldüm yaaa ilahiii ,

zaten arkadaslar tavsiyede bulunmuşlar bende merakla bekliyorum şimdi bıyıkların çıkmasını
gül canım gül aynen böyle durum. haber vericem bıyıklar baş verince

evet cnm ya hep iç karartıcı sorunlar olacak değil ya, bazen de komik sorunlar oluyor. çok dert edilicek bişi değil ama rahatsızlık verici şekilde oluyorsa bu çözüm yolu bulmalı bence

ayy canım yaaa tüm takımları açacak önüne demek..

kızlar ilk gelişmede size haber vereceğimi söylemiştim.
kaç aydan sonra kaynanam bugün bıyıklarını almamı istedi. bayağıdır istememişti.
bende fark ettim ki kandıramıyorum onu.
ipi ağzıma alamıyorum midem bulanyor diyecektim.
öyle plan yapmştım ama karşısında ağzıma sadece tamam demek geldi.
ya zaten böyle müsait zaamlarda ve arada isterse sorun olmaz. ama zırt pırt ve uygunsuz zamanlarda yaparsa diyebilirim.
bu kezlik kabul ettim bıyıklarını aldm yanii .
hızlı hızlı alıverdim

hey Allahım ya keşke benım kaynanamın da pala nbıyıkları olsa tek derdi o olsaydı

aman ,alsan nolur ki..seni pala bıyıklarından kurtardım diye manidar şakada yapabilme şansın oluyor..
istemiyorsan da tansiyonum düşük, elim kolum kalkmıyor falan diye bahane bulabilirsin..

ver eline ipi öğretiver kendi alsın yada bıyık bantlarından alıver.yapıştırsın çeksin kendi

Çözüme bak ilahi yaa... Burda dil döktü insanlar sayfalarca çözümün "hızlı hızlı" almak mı oldu:)

Çözüme bak ilahi yaa... Burda dil döktü insanlar sayfalarca çözümün "hızlı hızlı" almak mı oldu:)

sana çözüm söylim..al bir paket ağda bantlarından..anne bak bunlar çok iyi tüy azatlma özelliği varmış..
düzenli olarak kıllan ve kullan ..bir süre sonra daha az çıkacaklar de.. 6 aydan sonra de mesela..

Bu kez de, ben beceremem sen al derse :))

hehhehe kusura bakma canım ama cidden güldüm koptum hatta :=))): pala kaynana en iyisi ağda öner :)

Benim başıma da geliyodu nerdeyse böyle birşey.

Ben kaendiminkinden başkasını alamıyorum demiştim.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…