Kaynanamın pala bıyıkları

benim asıl merak ettiğim senden önce ne yapıyodu bu kadın bıyıklı mı geziyodu?

aman ,alsan nolur ki..seni pala bıyıklarından kurtardım diye manidar şakada yapabilme şansın oluyor..
istemiyorsan da tansiyonum düşük, elim kolum kalkmıyor falan diye bahane bulabilirsin..
kuzum didim ya almak zor değil veya büyük sorun değil fakat istediği zamanlar ve zorunda bırakmalarrrrr

sinir oluyom almak istemiyooooommmmmm

Ay cok sırın bir konu :))))

Tek derdin pala bıyıklar olsun güzelim.
ahh güzelim keşkem tek derdim pala bıyıkları olsa. bu kadar sorunun arasında bi de bıyıklarıyla uğraşıyom

aman bırak Allah aşkına pala bıyıklarını bilem gelinler çekiyo.

nedir bu kaynanalardan çektiğimiz

arkadaşım konun beni gülümsetti..
çok hoş yaa...
e sen de haklısın.. canını çok yaksan acaba vaz geçer mi ki?

bence şey yap.. yarısını al yarısını alma.. o zaman beğenmez ve başkasına aldırır belki ha ne dersin?

arkadaşım konun beni gülümsetti..
çok hoş yaa...
e sen de haklısın.. canını çok yaksan acaba vaz geçer mi ki?
ya ne bilim kuzum ya evlendiğimden beri alıyom yaniii 3 sendir falan şimdiye kadar kuzu kuzu aldım hiç acımadı . şimdiden sonra acıtsam anlarmıki

peki bu bantlar ne kadar gidiyor bu kez de bıyıklardan kurtulcam diye bana tuzlu gelmesin
Bu kez de, ben beceremem sen al derse :))
aaaa evet evet evt vallahii doğru söyledi bu arkadaş hay ağzını öpiyim valla gel sen al der

hiç sanmıyorum bu kaynana uğraşmaz yine geline aldırır
evet bence de bak kaynanamı tanıdın bilem tebrik ediyorum seni

Benim başıma da geliyodu nerdeyse böyle birşey.

Ben kaendiminkinden başkasını alamıyorum demiştim.:)
çok akıllıymışsın. ben marifetimi göstercem diye atlamştım salak kafm
benim asıl merak ettiğim senden önce ne yapıyodu bu kadın bıyıklı mı geziyodu?
tatlım sanırsam cımbızla alıyordu ben göstermez olaydım marifetimi gösterince kolay geldi

bence şey yap.. yarısını al yarısını alma.. o zaman beğenmez ve başkasına aldırır belki ha ne dersin?
kuzum ya haklısında böyle biraz bıyık kalınca uyarıyo "bak bak burda kaldı" diye.
ve onlarıda aldırana kadar uğraştırıyo. bende bir an önce kurtulmak için hepsini temizliyom.

ayyy bildiğiniz gibi diil kaynanam çok süslü karı.
dar kot pantolon felan giyiyor, takıları şalları makyaj malzemelerini ve saç düzleştiricimi ortak kullanıyos.
genç kaynaanın zararları

daha neler niye senin özel eşyalarını kullanıyo ki.. çok sinir bi durum...

Bana da başkasının kaşını bıyığını alırken daral geliyor kendim istedim mi sorun yok da görev haline dönüşünce gıcık oluyorum halbuki baştan isteyerek alıyorum konu bu bence işin üstüne kalması ve kahrolası bencilliğimiz

ya ne bilim kuzum ya evlendiğimden beri alıyom yaniii 3 sendir falan şimdiye kadar kuzu kuzu aldım hiç acımadı . şimdiden sonra acıtsam anlarmıki

canım çok güldüm okurken konunu:)))

para vermez demişsin ama ikna edebilirsen lazer epilasyonla tamamen bitiyor desen.lazer yaptırsın.:)
dudak 10 tl.ama ilk bir kaç aydan sonra 2 -3 ayda bir aldırıyorsun.sonra bitiyor.:))

daha neler niye senin özel eşyalarını kullanıyo ki.. çok sinir bi durum...
sorma yaa çok rahat valla. bak hatta aklıma gelmişken bişi anlatıyım.
geçen işe giderken laptopumu yatağın içine koydum. eşim hoşlanmıyor başkasının kullanmasını. saklamak amacıyla
yatağımız içine yorganın altına koyup gittim.
akşam eve geldim ki laptop hanfendinin elinde

yatağın içinden almş yorganıda kapatmış.
ayıp yaaa yemin ederim ayıp yaniiiii
ahh cnm benm çok güzel anlamşsın beni çok tşk ederim.
bazı arkadaşlar ayıplıyor beni "ne var sanki en fazla 15 dakkanı alır laf edilcek şey mi" diye fakat anlamıyorşar işte.
önceden kendi isteğimle alırdım severek. fakat görev gibi olunca daralıyorum ve neden hep ben almak zorundayım onun bıyıklarını neden bu benm görevim diye soruyoru:95::95::95::95::95:v

bıyık lazerimi 10 tl

yorgan altı haa!!!
yok canım yaa sen yerden göğe kadar haklısın..

Bende çok tiksinirim öyle şeyden birinin nefesini yüzüme değmesinden falan.Bence sen soğuk ağda bantlarından al onun yanında kendi bıyığını al.O da doğal olarak soracak sende anne bu bitiriyo bıyığı ben bunlan alıcam sende bunla al de sepetle bence.Ağzıda kokuyorsa daha da fena bi durum ya

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…