kluzum vallla bunaltıyor artık ohoooooo anlatsam neler neler.yorgan altı haa!!!
yok canım yaa sen yerden göğe kadar haklısın..
Bende çok tiksinirim öyle şeyden birinin nefesini yüzüme değmesinden falan.Bence sen soğuk ağda bantlarından al onun yanında kendi bıyığını al.O da doğal olarak soracak sende anne bu bitiriyo bıyığı ben bunlan alıcam sende bunla al de sepetle bence.Ağzıda kokuyorsa daha da fena bi durum ya
kluzum vallla bunaltıyor artık ohoooooo anlatsam neler neler.
yani böyle birinin bıyıklarını almakla görevli olmak ruhumu daraltıyor.
sen evlimisin. belkim biraz anlarsın beni
evet canım aynen bak kıymetini bil. bi de aynı evde yaşamak yüz göz yapıyor sanırım artık.evet canım evliyim ama çok şükür dedim seni okuyunca halime..
kayınvalidem seninki gibi değildir.. değil eşya karıştırmak mesela biz onlarda kaldığımızda tek olsamda kapımı vurmadan içeri bile girmez sağolsun.. bu konularda çok saygılıdır..
bak sayende kaynanamın güzeel huylarını gördüm..
evet canım aynen bak kıymetini bil. bi de aynı evde yaşamak yüz göz yapıyor sanırım artık.
hatta kocamla bi gece yaramazlık yapmaktayız.
kaynana içerden koacama sesleniyor:
"ooğğlummm bana bak biiiii" diye
kocamda "anne işim var" dedi. malum işimiz var çünkü
kaynana da "bu saatte ne işin var" dedi.
bu kadar anlayışı yani
bıyık lazerimi 10 tl
Slm arkadaşlar öncelikle böyle saçma bir konu açtığım için özür dilerim ama sizden yardım istemekten başka çarem yoktu.
Kaynanam bana düzenli olarak bıyıklarını aldırtır..eşimle nişanlı olduğumuz dönemde " iple tüy alabildiğimi" söylemiştim. hani beni marifetli bilsinler falan diyekeşke söylemeseydim,nereden bilirdim kaynanama sonradan gıcık olacağımı ve onun bıyıklarını devamlı almak zorunda kalacağımı
2.5 yıldır aynı evde yaşıyoruz bir süre sonra üst kata taşınacağız. yani bu bıyıklardan kurtuluş yok.
şimdi ne çözüm bulsam da bıyıklarını almaktan kurtulsam diye kara kara düşünüyorum.
hamile falan olsam
"ay daralıyorum,bunalıyorum alamam" falan derim.
sonra çoluk çocuk bahane çoğalır.
ama şimdi ne yapabilirim. elimin marifeti mi gitti desem :44::44:
off ben bu pala bıyıkları görmek zorunda mıyım
tşk ederim düşünceniz içinBaşakcım Son Durum Nedir ?
Kuaföre Gidiyor mu Kayınvalideniz.. ?
keşkem bende kayın valideme gittiğimde benden istese alırım o zaman belki de zevkle.gece gece guldurdun beni canim sende iple değil agdayla al biraz gec cıksın iple olursa her hafta ugraşirsin buldu tabi yapani aldirsin allahtan okudugum kadryla biyiklrini aldiryo sadece bende ne zamn kayinvalideme gitsem yuzumu al diyo tamm diyrum ole unutup gidiyorm izin bitiyo bugun yarin derken
aynen canım konunun ana fikri bu tatlım.Allah kurtarsın seni bacımbu konudan şu sonucu çıkarıyorum ki yeteneklerimizi öyle olur olmaz söylemeyeceğiz ve asla kaynanayla aynı evde oturmayacağız ev ev üstüne olmuyor ya burdaki asıl problem zaten aynı evde kalmak
aaa valla çok ucuz muş bak kaynanam ucuz ve ücretsizi sever sööliyimde bunu gitsin valla kökten çözüm.evet.ayda bir kez gidip ,sonra 2 -3 ayda bir gidirek bitiyor.benimkiler bitti bir senede.şimdi 7 ayda bir yaptırıyorum.onuda yaptırmasam da olurdu.çok ince bir kaç tane vardı.
tşk ederim düşünceniz için
fakat maalesef gitmiyor evde hazır kuaför var ücretsiz. neden gitsin ki
aaa valla çok ucuz muş bak kaynanam ucuz ve ücretsizi sever sööliyimde bunu gitsin valla kökten çözüm.
peki her defasında mı 10 tl yoksam bir kere mi.
bak sakın her defasında demegitmez o zaman
hem ücretsiz hem de 24 saat açık kuaför nerden bulsun ki böylesini
:44::44::44::44::44:bidahakine ağda yap:) hatte de bu ağda tüyüde azaltıo.1 dakkada alırsın.
yaniiiiiiiiiiiiiiiiiihem ücretsiz hem de 24 saat açık kuaför nerden bulsun ki böylesini
sen versen lazerin parasını gerçi o zamanda acaba benden bıktı almak istemiyor gibi düşünür ama:44:bilemedim ne yapsak:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?