Kaynanamın pala bıyıkları

başakcığım.her ay veriyorsun.ayda 2 kez gidiyorsun.biri rutüş oluyor.birinde ödüyorsun birinde ödemiyorsun.ben başlarda ayda 2 kez gittim.sonra ikincilere gitmeme gerek kalmadı.sonra 2 ayda bir sonra 3 ayda bir v.s azalarak gidiyor.sen ikna et bak memnun kalacak.benim çenemde sakallar vardı 6-7 tane kalın.cımbızla alarak çoğaltıp koyulaştırmıştım.3 seansta hiç kalmadı.tüy ne kadar koyuysa o kadar kolay bitiyor.kayın validenin koyumu tüyleri.

Yüz epilasyonu için olan sirli ağda bantlarından al bu azaltacak de cart curt çek bitsin yalanda değil azaltırda
haklısın cnm olabilir sağol önerin için

yok çok kalın değil. güzel fikir bu tatlım.sağol önerin için. kaynanama sunmam gerek.
o da parasın a kıyamaz ama dur bakim

offfff arkadaşlar yaa epilasyon için ikna edemedim kaynanamı.

bu arada kaynanam normalde iple aldırmak için kuaföre gidiyormuş

fakat arada bir "off çoktan kuaföre gidemedim, vaktim olmadı, bıyıklarım büyüdü, elimi atınca tutuluyo" vs gibi bahanelerle bana geliyodu.

geçen gün yine geldi

malum bende artık hamişim, hamilelikten dolayı göslerim bazen puslu görüyor yalan değil.

kaynanama "alabileceğimi zannetmiyorum anne gözlerim puslu görüyor" dedim.

ve alma denemeleri yapıyorum ama şansa bakın ki bir türlü tutturamıyorum

kaynanam dayanamadı artık" tamam sen alamıyorsun bırak" dedi

Son düzenleme:
Çok komik bir konu olmuş kusura bakma

Bence de iple sertleşir de ağdayı filan anlat onunla yapsın Ya da olmadı iğneliyle kökünden kurtuluyormuşsun de iğneli epilasyon yapan yer ismi de öğren de ki işte orayı çok övüyorlar ben de gitcm fırsat bulunca filan başka aklıma bir şey gelmedi açıkçası

Üşenmiştim bütün sayfaları okumaya iyi olmuş sonu o zaman sevindim hehe

yoo hayatım kusura bakmam sorunum komik gibi duruyo zaten.

bizde gülerek çözmeye çalştık burda. ama epilasyon için falan ikna edemedmanladmki hayaatta gönderemem .
bende başka çözümler aradm hep.şimdilikte bunu buldum bakalım ne olcak

Üşenmiştim bütün sayfaları okumaya iyi olmuş sonu o zaman se vindim hehe
yok kuzum bi başı bi sonu okusan yeter

evet geçen gün bu şekilde sonuçlandı

tabii ben yine de havalara girmiyim ben ömür boyu hamiş kalcak diilim yarın birgün çıkacak bu çocuk

Son düzenleme:
ayy bende sürekli kaynanama aldırırm sizin tersiniz
manikürcü kendiisi ağdamı manikürümü palamı filan yapar heppp
şimdi aklıma geldi acaba oda istemedenmi alıyordur acaba :26::26::26::26::44::44::44::44:

ablacım 1 tel var kolay epilasyon sanırım 1 lira ondan hediye edin kendisi hemen alır çok basit

ayy bende sürekli kaynanama aldırırm sizin tersiniz
manikürcü kendiisi ağdamı manikürümü palamı filan yapar heppp
şimdi aklıma geldi acaba oda istemedenmi alıyordur acaba :26::26::26::26::44::44::44::44:

vayy çok sanslısın hyatımmmm.

arada bir almamak için bahane sunuyormu kaynanan:26 zaman o da kaçmaya çalışıyor demektir

ama bi tanem yaa kaynanam ın isteme şekl, beni rahatsız etmese ve mahremime saygı duysa 10dklık iş almaktan bişi olmaz ki

Canım başlığına bittimm yaaa

hahahaha ay ya lütfen lütfen kusura bakma ama çooook komik

pala remzii derler bunun namına vay vay diosun yani?

Ee sen misin hamaratım diyen al sana palabıyık yol bakalımm...

Şimdii...Ne yapabiliriz....arada bir uzat kendine gelsin diyebilirsin mesela....
Badem yağına gerek yokk zaten palaymış daha beter gürleştirmeyelimm...

Şaka bir yana böyle bıyık için filan sir ağda bantları var ondan alıp verseniz...
Verirken de 'Anne bak bu ağda seyrekleştiriyomuş ben elle alınca daha beter çıkıyor' deyin...Belki işe yarar..

gül canım gül hiç önemli değil . komik bi konu aslında ama kaynnamın isteyiş şekilleri yheterince can sıkıcı hale getiriyor. biraz anlayışlı olsa bende seve seve yolarımm

hem yolarken canı da acıyorsir ağda klasik ağda amerikan ağda epilasyonn lazer ne varsa önerdim kuzum yok maliyeti bana ait olsa kabul edicek
ama şimödilik bi çözüm çıktı bana bi süre idare etcez. arka sayfaya yazmştım

yok allah var şimdi hiç bahane sunmuyor
hemen takıyor takma dişlerii alıyor ipi eline yoluyor beni sağolsun :86::86::86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…