Kaynanamın taktığı çeyreği kaybettim

Ben nişanlanalı 2 buçuk ay oldu, nişanımda takılan çeyreği kaybettim. Ve bunu nişanlıma söyleyemedim utandığımdan. İnsanlar ona o karar para verdiler ve ben sahip çıkamadığım için kaybettim maalesef.. sizce çok ayıp oldu mu? Nişanlıma söylemedim ve söylemeyi düşünmüyorum..
O altın senın hakkın zaten .Hiç yorum yapma.Eksıgım vardı aldım dersın.Yani abartılacak bısey yok.

ben bu tarz seylerın kaybedılmesıne hıc ınanmıyorum ben hep bu tarz bırsey duydugumda ılk aklıma gelen bırseye ıhtıyacı vardı sattı sonra da soyleyemeyıp kaybettı dıyor seklınde gelıyor hele su zamanda elınıze altın gecmısken kaybetmenız ımkansız ınsan nasıl altınını koydugu yerı unutur ? ya calınmıstır ya satılmıstır baska bırsey gelmez sahsen aklıma

bırde o altın zaten sıze takıldı sızın . lazımsa kullanmanız cok normal eger dedıgım gıbıyse durust olun lutfen ve kımseye acıklama yapmak zorunda da degılsınız sonucta o sıze takıldı tutupda gerdanlıgı harcamadınız netıcede eger dedıgım gıbıyse
Ben kendimi biliyorum ya, satmadım etmedim. Kolumda bileklik olarak takılıydı sonra bir ara baktım kolumda yok.

Benim de şöyle bir anım var:
Eşimin babasıgil güya bayramda oğullarının nikahlı nişanlısı olarak bana çeyrek takacaklarmis. Çiçeği burnunda nikahlı nisamlim "iş cikarmayin, gerek yok baba" demiş.
Onlar da zaar bunun gibi şeylerden yola çıkarak nişan için bana hediye edecekleri her şeyi "kendin beğen" diyerek bana aldırıp sonra kendi evlerine götürerek ardından da bayramda "al bunlar da gelin hediyesi" diye bana geri hediye etmişlerdi.
He bir keresinde de çeyiz mağazasına götürüp istediğini al deyip kasada bana yıkmıslardi.
Bir gün beni geçen birini okursam birazcık rahatlatacagim, gerizekalı olmama ihtimalim var diye

Eşimin babasıgil güya bayramda oğullarının nikahlı nişanlısı olarak bana çeyrek takacaklarmis. Çiçeği burnunda nikahlı nisamlim "iş cikarmayin, gerek yok baba" demiş.
Onlar da zaar bunun gibi şeylerden yola çıkarak nişan için bana hediye edecekleri her şeyi "kendin beğen" diyerek bana aldırıp sonra kendi evlerine götürerek ardından da bayramda "al bunlar da gelin hediyesi" diye bana geri hediye etmişlerdi.
He bir keresinde de çeyiz mağazasına götürüp istediğini al deyip kasada bana yıkmıslardi.
Bir gün beni geçen birini okursam birazcık rahatlatacagim, gerizekalı olmama ihtimalim var diye
Bende yıllar önce nişanlımın durumu yok diye bana takılacak olan tüm bilezikleri kendim yapıp gizliden biriktirip nişanlımın ailesine vermiştim onlarda bi güzel kendileri takıyomuş gibi bana takmışlardı 🤣daha büyük aptallık tanımam cok şükür nişan atıldıda kurtuldum

Bizimki de sözde takılan altınlarla bilezik alcam deyip almıştı. O anki şeyle aklıma gelmedi sonuçta bana gelmiş istediğimi yaparım. Ta ilk günden belli etmiş cimriliğini fenalığını gece gece aklıma geldi

Bende yıllar önce nişanlımın durumu yok diye bana takılacak olan tüm bilezikleri kendim yapıp gizliden biriktirip nişanlımın ailesine vermiştim onlarda bi güzel kendileri takıyomuş gibi bana takmışlardı 🤣daha büyük aptallık tanımam cok şükür nişan atıldıda kurtuldum
verilmiş sadakanız varmışşş

Anaaaa ben şok :KK57:

Pırlantaydı ceycey 😩 aradık taradım ama bulamadık malesef.

Artık kaybede kaybede takmamaya başladım yüzük falan 😂
ben de klozete düşürmüştüm pırlanta yüzüğümü ama basit bir modeldi karatı çok düşüktü bekarken almıştım üzülmedim.ama şimdi taktığım düşse allah korusun felç iner bu pahalılıktaa ha ha ha

Ben altın kolyemi kaybettim ya evde bır yere koydum bulamıyorum.yada dışarıda boynumdan düştü yada cüzdanıma koymuştum cüzdanımdan düşürdüm sürekli düşünüyorum yok bulamıyorum. Bır kaç ayda olmuştu takmayalı yok yanı bulunmuyor. Sizde söylemeyin nısanlınıza
Yaa bende şans kolyemi kaybettim çok üzülüyorum. Banyoda aynanın önündeydi yok oldu resmen

Bana hiçbir şey takmadilar bacım.sadece tektaş.alyansi saymıyorum benim alyansimi eşim eşimin alyansini ben almıştım Nişanda.dugunde de beklentiyi ne kadar sifirladiysam takılanlar sürpriz oldu🤣

Bana hiçbir şey takmadilar bacım.sadece tektaş.alyansi saymıyorum benim alyansimi eşim eşimin alyansini ben almıştım Nişanda.dugunde de beklentiyi ne kadar sifirladiysam takılanlar sürpriz oldu🤣
Biz gene şanslı gelinlerdeniz bence bundan sonra çeyreği zor görecek kızlarımız hazır olsunlarr 800 tl oldu boru mu :KK53: :KK70:

ben bu tarz seylerın kaybedılmesıne hıc ınanmıyorum ben hep bu tarz bırsey duydugumda ılk aklıma gelen bırseye ıhtıyacı vardı sattı sonra da soyleyemeyıp kaybettı dıyor seklınde gelıyor hele su zamanda elınıze altın gecmısken kaybetmenız ımkansız ınsan nasıl altınını koydugu yerı unutur ? ya calınmıstır ya satılmıstır baska bırsey gelmez sahsen aklıma

bırde o altın zaten sıze takıldı sızın . lazımsa kullanmanız cok normal eger dedıgım gıbıyse durust olun lutfen ve kımseye acıklama yapmak zorunda da degılsınız sonucta o sıze takıldı tutupda gerdanlıgı harcamadınız netıcede eger dedıgım gıbıyse
Altın takı kaybetme profesörüyüm harbi harbi
Defalarca kez çok severek aldığım alyansımı kaybettim hatta pantolonumu silkelerken sokağa düşürüp arayıp bulmuşluğum bile var
İsimli altın kolyemi kaybettim yaklaşık 9 ay sonra evde çok alakasız bir kutudan çıktı zamansız
Bu ikisini devamlı kaybedip buldum ama beştaşım harbi harbi kayboldu sanırım 1 buçuk yıldır kayıp olduğunun farkındayım en son ne zaman nerde taktım bilgim yok
Not . Nişan saatimi de çok kaybedip buldum 😬

ben de bilekliğimi kaybetmiştim. muhtemelen düştü yolda falan yürürken. eşimleydik o gün hatta. arkadaşlarla buluşmuştuk fotolara falan baktım ne zaman nerede düştü diye ama bulamadım.
üzülerek anlatmıştım.
kadın aynısını aldı sorun kapandı.
ne olabilir ki?

ben de klozete düşürmüştüm pırlanta yüzüğümü ama basit bir modeldi karatı çok düşüktü bekarken almıştım üzülmedim.ama şimdi taktığım düşse allah korusun felç iner bu pahalılıktaa ha ha ha
Benim de öyle bir yüzüğüm var kaybederim diye takmıyorum korkumdan 😂

Eşim en son, bir daha kaybedersen yolumu gümüşcüye doğru çeviririm demişti.:KK70:

Düz alyans candır diyorum ve onu takıyorum arasa sırada 😂😂

Benim de öyle bir yüzüğüm kaybederim diye takmıyorum korkumdan 😂

Eşim en son, bir daha kaybedersen yolumu gümüşcüye doğru çeviririm demişti.:KK70:

Düz alyans candır diyorum ve onu takıyorum arasa sırada 😂😂
virüste ele takı takmamak en iyisi kulağa takmak candır maskeyle şık duruyorrr .makyaj da sadece göze kalem rimel :KK53:

Çeyreklere artık seri numarası filan mı kazıyolar bilemedim ki? Tamam baya pahalı artık ama hepsi aynı boy aynı gramaj aynı renk sonuçta. Alın yenisini eğer çok üzüldüyseniz. Gerçi o size takılmış ister atarsınız, ister satarsınız, isterseniz kaybedersiniz. Yerine koyma gibi bir mecburiyetiniz yok.

Back
X