Açıkça telefonda söyledim kendisine ben telefonu sessizde kullanıyorum, sürekli açamam dedim. Gördüğün de dönersin telefonu eline alıyorsun dedi sonuçta kaldım öyle.Her aradığında cevap vermek zorunda değilsiniz, telefonumun sesi kısık oluyor fark etmiyorum çaldığını, telefona bakmaya fırsatım olmuyor vs vs gibi bahaneler sunulabilir. Aptal değilse bir süre sonra anlar.
Kimse kimseyle günde üç kere konuşmak zorunda değil, çok saçma.
Açıkça telefonda söyledim kendisine ben telefonu sessizde kullanıyorum, sürekli açamam dedim. Gördüğün de dönersin telefonu eline alıyorsun dedi sonuçta kaldım öyle.
Çok teşekkür ederim maalesef aşırı derecede stres yaptım. Eşimle bu durumu konuştum kendisi annesi ile konuşup şimdiden bu durumun önüne geçeceğini söyledi inşallah öyle olur.Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim, şimdiden bunları düşünmeyin, her aradığında açmazsınız, habersiz görüntülü aramaları kim olursa olsun açmıyorum ben, çok darlarsa eşinize paslarsınız.
Aslında deneyebilirim bunu, işe yararsa bu şekilde devam ederim. Atama bekliyorum inşallah onların olduğu şehirden giderim ama atanamazsam dahi bir sonraki kpss ye hazırlanma sürecim olacak, ders çalışıyorum o yüzden yoğunum derim.Yerinizde olsam sabah kalkar kalkmaz bir kez arar gösteririm torununu, gün içinde aramalarına cevap vermem. Anne gündüz çok yogun oluyorum, telefonun nerde olduğundan bile haberim olmuyor derim. Aksamda fotoğraf ve video atarım yeter. Bir zaman sonra biz arayınca açmıyor müsait olduğunda kendi ariyor zaten derler. Mesafe koymak istediğinizi anlarlarsa iyice üstünüze gelirler, gerek yok.
Anam ne yapıyorsunuz gün boyu mosad a istihbarat mı sağlıyorsunuz CIA le mi çalışıyorsunuzGörüntülü aramalar da gün içinde neredeyiz, kimdeyiz, planımız, programımız her şeyimizi öğrenmiş olacak.
Sınır çizmek güzeldir Eltinizin davrandığı gibi davranmak zorunda değilsiniz.Herkesin ilişkilere bakış açısı sınır koyma mesafesi farklıdır.Şimdiden gerilmeyin. Önce hayırlısı ile o sürece girin sonra gereken yerde çat çat söyleyin....Açıkça telefonda söyledim kendisine ben telefonu sessizde kullanıyorum, sürekli açamam dedim. Gördüğün de dönersin telefonu eline alıyorsun dedi sonuçta kaldım öyle.
Ya ben sevmiyorum neden eşimle dışarıda olduğumu, ev de yemeğin ne olduğunu, o gün ne yapacağımı bilsin ki kendi annemle de konuşmuyorum her gün.Anam ne yapıyorsunuz gün boyu mosad a istihbarat mı sağlıyorsunuz CIA le mi çalışıyorsunuz
Krizi geliyormuş o an görmeden yapamazmış şimdiden kendimi hazırlamam gerekiyormuş sanki tek torun sahibi o.Vallaha ne diyeyim bazen insanımızın kültürü beni o kadar boğuyor ki. İnsan torun bile olsa günde 3-4 defa neyini merak eder ki? Hayatsızlık başka bir şey değil.
Zamanı gelince geç kalır mıyım, sınır çizebilir miyim korkusu oluyor bende. Benim için çok önemli bir mesele o yüzden fazlaca kafayı taktım.Bence şimdiden pazarlığa bile girişmeyin. Zamanı gelince sinir bozmadan sınır çizersiniz
Aynı benim kv lafları Allahim diyorum nasıl delirmemişim acabaKrizi geliyormuş o an görmeden yapamazmış şimdiden kendimi hazırlamam gerekiyormuş sanki tek torun sahibi o.
Ben de bunun olmasından korkuyorum çünkü lohusalıkta vereceğim tepkileri kestiremiyorum. Dediğiniz gibi arasa da açmam ama bu bana onun tarafından tartışma olarak dönecek bir süre sonra bunu biliyorum. Neden insanlar böyle anlamıyorum benim annem de asla böyle bir durum yok.Nasıl alıştırırsanız öyle gider.Her aramasına cevap verip açarsanız öyle alışır ama her zaman acmayip arada ulaşılmaz olursanız o da buna alışır.Lohusalık döneminde kayinvalidesi ile arasi bozulup 5 yildir hala düzeltmemiş biri olarak endiselerinizi anlıyorum.Saglikla kavusun bebeginize ve yeni annelik sevincinize kimsenin gölge düsürmesine izin vermeyin lütfen cünkü lohusalıkta yaşananlar(aslında ilk 6 ay) asla unutulmuyor.
Hayır neden genelde bunu yapan erkek anneleri oluyor anlamıyorum. Bir bizi rahat bıraksalar ne güzel olurdu.Aynı benim kv lafları Allahim diyorum nasıl delirmemişim acaba
Lohusa olan siz olacaksiniz rol calmasina izin vermeyin ben izin verdim hatta ve hatta evi yakindi yasli kv sine göstermek icin evine bile götürüyordu mütemadiyen.ikinci cocugum olunca anladım lohusalik neymis bebegine kavusmak neymis bebegimle lohusalikta bag kuramadim inanin kavga edene kadar her gün ağladım sürekli gelirdi sürekli alırdı sürekli aradi video isterdi.Kimsenin benim durumuma düsmesini istemem sınırlari bastan koruyun ki üzülmeyin kötü hatirlamayin ilerideBen de bunun olmasından korkuyorum çünkü lohusalıkta vereceğim tepkileri kestiremiyorum. Dediğiniz gibi arasa da açmam ama bu bana onun tarafından tartışma olarak dönecek bir süre sonra bunu biliyorum. Neden insanlar böyle anlamıyorum benim annem de asla böyle bir durum yok.
Kardesim evlendi yeni anneme diyorum ki kv min yaptigini sen geline yaparsan karsinda beni bulursun asla izin vermem haberin olsun.Herhalde kendilerini valide sultan zannediyorlarHayır neden genelde bunu yapan erkek anneleri oluyor anlamıyorum. Bir bizi rahat bıraksalar ne güzel olurdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?