Zaten amacı o bi sebep lazım o da masum torunYa ben sevmiyorum neden eşimle dışarıda olduğumu, ev de yemeğin ne olduğunu, o gün ne yapacağımı bilsin ki kendi annemle de konuşmuyorum her gün.
Çok korkuyorum bu durumu yaşamaktan. Dediğiniz gibi başta sınır koymazsam bu hep böyle devam eder ve önüne geçemem. Çok üzüldüm yaşadıklarınız adına, sonrasında sınır koymanızda çok güzel olmuş inşallah hep böyle devam eder.Lohusa olan siz olacaksiniz rol calmasina izin vermeyin ben izin verdim hatta ve hatta evi yakindi yasli kv sine göstermek icin evine bile götürüyordu mütemadiyen.ikinci cocugum olunca anladım lohusalik neymis bebegine kavusmak neymis bebegimle lohusalikta bag kuramadim inanin kavga edene kadar her gün ağladım sürekli gelirdi sürekli alırdı sürekli aradi video isterdi.Kimsenin benim durumuma düsmesini istemem sınırlari bastan koruyun ki üzülmeyin kötü hatirlamayin ileride
Benim de anneme her zaman söylediğim cümlelerden biridir. Hoş kendisi de asla uğraşamam ben gelinle herkes kendi evinde diyor. Sizin anneniz de muhtemelen hiç karışmaz.Kardesim evlendi yeni anneme diyorum ki kv min yaptigini sen geline yaparsan karsinda beni bulursun asla izin vermem haberin olsun.Herhalde kendilerini valide sultan zannediyorlar
Bir açmam iki açmam sonra iş tartışmaya dönecek muhtemelen. Ben de bu yüzden şimdiden önüne geçebilir miyim diye düşünmüştüm ama sanırım yaşanması gereken her şey yaşanacak. Açıkçası hiç uğraşmak istemiyorum.Zaten amacı o bi sebep lazım o da masum torun
Kimse torununu görmek isteyen şirin babaanneyi kınayacak değil
İnadına geziyorum yiyorum içiyorum demeniz daha yerinde olurda uğraşmak istememek de bir tercih
Görüntülü aramaları açmayacaksın
Müsait değilsin tabiki
Ayy saçma sapan laflar. Görmeden yapamıyorsa resmine bakıp ağlasın yapacak bir şey yok. Böyle aşırı torun sevgisi falan bana çok itici geliyor. Gitsin meşguliyet bulsun krizi falan kalmaz.Krizi geliyormuş o an görmeden yapamazmış şimdiden kendimi hazırlamam gerekiyormuş sanki tek torun sahibi o.
Neden lohusalıkta bir de bunlarla baş etmek zorundayız hayır bütün kaynanalar mı böyle bize ki denk gelen bu. Eltim bu şekilde davrandığı için aynı şeyi benden de bekliyor, o yapabiliyorsa demek ki ben de yapabilirim düşüncesi var kaynanamda. Şimdiden alıp başımı nerelere gitsem diye stresten dersin başından kalkıp ağladım. Siz en iyisini yapmışsınız bu sınırı her zaman koruyun inşallah ben de sizin gibi net sınırlar koyabilirim. Lohusalıkta cinnet geçirip tartışma yaşamak istemiyorum.Torundan sonra kayınvalidelere bir şey oluyor
Benimkide dün eşimi arayıp 'hiç gelmiyorsunuz torun büyüdü yürümeye başlıcak göremiyoruz vs' diye söylenmiş. Gittiğimizde de 'yavrumm zayıflamış sanki, yüzü küçücük kalmış bebekken daha tombuldu, elleri ayakladı buz gibi üşümüş' diye darlıyor çıldırmama çok azcık kaldı
Her aradığında kesinlikle açmayın. Her çağırdıklarında bebeğin düzenini, uyku saatini bahane edip gitmeyin. Ben öyle yaptım. Sadece kayınvalideye değil kendi annemede bu şekilde yaptım. Ayrıca günde 3 öğün görüntülü konuşacak kadar da müsait zaman olmuyor. Bebiş uyuyorsa ya temizlik-yemek yapıyorsunuz ya da fırsat varken uyuyorsunuz.
Bunu da yapıyor elinde telefonu sürekli torununun fotoğrafını açıp onunla konuşuyor konuşmadığı zamanlarda da direk görüntülü arıyor eltimi. Hatta benim için eltime sen de bebeğin her şeyini bilirdik ama Burçin de hiç bir şey bilmiyoruz demiş. Resmen bekliyor ki kontrollerime onunla gidip geleyim.Ayy saçma sapan laflar. Görmeden yapamıyorsa resmine bakıp ağlasın yapacak bir şey yok. Böyle aşırı torun sevgisi falan bana çok itici geliyor. Gitsin meşguliyet bulsun krizi falan kalmaz.
Allah yardımcın olsun. Ben böyle aşırıya gelemiyorum kalp kırarım çünkü.Bunu da yapıyor elinde telefonu sürekli torununun fotoğrafını açıp onunla konuşuyor konuşmadığı zamanlarda da direk görüntülü arıyor eltimi. Hatta benim için eltime sen de bebeğin her şeyini bilirdik ama Burçin de hiç bir şey bilmiyoruz demiş. Resmen bekliyor ki kontrollerime onunla gidip geleyim.
Allah'tan eşim bu konuda destek oluyor o da çok saçma buluyor annesinin bu kadar bağımlı derece de torun sevgisini. Dediğiniz gibi yapıcam ama iş eninde sonunda sözlü bir tartışmaya gidecek bunu da lohusalıkta yaşamak istemezdim açıkçası ama olacağı varsa olacak.Yorgun olacaksın yatacaksin, bebek uyuyacak isine bakacaksın, bebeği emzireceksin, bebeği temizyeceksin uyutacaksan, inan çok bahanem olacak meşgule atar uyutuyorm.dersin ya da açar iki dk temizlik yapıyorum uyanmadan yoğunum dersin, inan bahanen çok olur, bebekle çıkmak istemiyorum dersin, dinlenecegim dersin, bı süre sonra o da alanına girmeye çalışmaz alışır, laf arasında eşine de arıyor rahatsız olacağım demek yerine telefon elimde beklemiyorum fırsatım olmuyor dersin oda ona göre konuşur
Lohusalık sürecinde tartışma yaşanmasını hiç istemem ama sanırım benim için de bu durum kalp kırmaya gidecek.Allah yardımcın olsun. Ben böyle aşırıya gelemiyorum kalp kırarım çünkü.
Normalde onların bu süreçte seni düşünüp ona göre davranmaları gerekir ama işte. Gerekiyorsa kır sen ağlayacağına onlar ağlasın.Lohusalık sürecinde tartışma yaşanmasını hiç istemem ama sanırım benim için de bu durum kalp kırmaya gidecek.
Benimkilerin huyu böyle. Görümcemede aynı şekilde davranıyorlar. Müsait mi değil mi sormadan her akşam illa görüntülü ararlarNeden lohusalıkta bir de bunlarla baş etmek zorundayız hayır bütün kaynanalar mı böyle bize ki denk gelen bu. Eltim bu şekilde davrandığı için aynı şeyi benden de bekliyor, o yapabiliyorsa demek ki ben de yapabilirim düşüncesi var kaynanamda. Şimdiden alıp başımı nerelere gitsem diye stresten dersin başından kalkıp ağladım. Siz en iyisini yapmışsınız bu sınırı her zaman koruyun inşallah ben de sizin gibi net sınırlar koyabilirim. Lohusalıkta cinnet geçirip tartışma yaşamak istemiyorum.
Bir şey deme laf anlatamazsin. Çocuk doğunca günde 1 kere sen ara göster sonra da bakma, bikbik ederse çok yoğunum bakamadım vs dersin o böyle üste çıkmaya çalışacak dinleme hiç. He de geç. Evler yakın mı? Çıkıp çıkıp gelirse ona çok yapacak bir şey olmuyorAçıkça telefonda söyledim kendisine ben telefonu sessizde kullanıyorum, sürekli açamam dedim. Gördüğün de dönersin telefonu eline alıyorsun dedi sonuçta kaldım öyle.
Arabayla 25 dakikalık bir mesafede yani sık sık gelebilir maalesef. Eşime şimdiden annesiyle bu durumu konuşmasını söyledim çünkü lohusalık zamanında bu durum psikolojik olarak beni çok etkileyecek. Şu an bile bu kadar etkilendiysem ileri de çok daha fazla etkilenirim. Eşim konuştuktan sonra muhtemelen bana bundan sonra tavırlı ve mesafeli olur.Bir şey deme laf anlatamazsin. Çocuk doğunca günde 1 kere sen ara göster sonra da bakma, bikbik ederse çok yoğunum bakamadım vs dersin o böyle üste çıkmaya çalışacak dinleme hiç. He de geç. Evler yakın mı? Çıkıp çıkıp gelirse ona çok yapacak bir şey olmuyor
Çok iyiymiş bu konuda cimri olmaları ne güzel sürekli gelip gidemiyorlarbenim kv de aynı. müsait değil üstüm evin içinde diyip 2-3 kes açmadım. artık sadece esim evdeyken esimi arayıp görüyor cocugu. yanlarına canımız isterse gidiyoruz, onlar gelmiyor zafen yakacakları mazota kıyamazlar
Çocuk doğunca o da babaannesi, torununu görmesin mi falan diyebilir. Bunlar yaşanacak şimdiden düşünüp strese girme. Günde 1 kere telefon aç baktın her gün geliyor eşinle konuş. Zaten sürekli yorgun olacaksın onunla uğraşmaya vaktin olmaz.Arabayla 25 dakikalık bir mesafede yani sık sık gelebilir maalesef. Eşime şimdiden annesiyle bu durumu konuşmasını söyledim çünkü lohusalık zamanında bu durum psikolojik olarak beni çok etkileyecek. Şu an bile bu kadar etkilendiysem ileri de çok daha fazla etkilenirim. Eşim konuştuktan sonra muhtemelen bana bundan sonra tavırlı ve mesafeli olur.
Kaynananız kötü biri mi? Size ne gibi zararlar verdi?Aslında deneyebilirim bunu, işe yararsa bu şekilde devam ederim. Atama bekliyorum inşallah onların olduğu şehirden giderim ama atanamazsam dahi bir sonraki kpss ye hazırlanma sürecim olacak, ders çalışıyorum o yüzden yoğunum derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?