Kaynanamın torunu olduktan sonra beni çok fazla darlayacağını düşünüyorum önüne şimdiden nasıl geçebilirim?

Açmayacaksınız geri de dönmeyeceksiniz aman bu gelin böyle zaten diyip vazgeçecek :)

Bende dogumdan once sizin gibi dusunuyordum. Hergun goruntulu arardi genelde telefon sessizde, cocuk uyuyor bahanesiyle acmazdim. Hic sevmem fazla samimiyeti, fazla gelis gidis yapmayi. Bebegim 7 aylik, esimin saglik sorunu nedeniyle 1 haftadir hastanede yatiyoruz ve bebegime bakmasi gerekti. Inanin bu dusunduklerim ve yaptiklarimdan utandim. Cok haksizlik etmisim, cocugu hergun gorse ne olurmus, ne zarari varmis diyorum. Hergun ben goreyim diye hastaneye getirip goturdu, el ustunde pamuklara sarip bakti oglumu. Basima boyle bir olay gelmese yine eski kafamda dusunur, uzak tutardim kendimden ama her turlu sey gelebiliyor insanin basina cocugun buyuklere alismasi, iyi iliskiler kurmasi cok cok onemliymis. Hic gerilmeyin, rahatsiz olmayin derim. Saglikli iliski kursun bebeginizle, hem arada birkac saatligine birakir kendinize zaman ayirirsiniz hemde Allah korusun hastalik gibi durumlarda rahatca birakabilirsiniz

Açıkçası ben çok bağdaştıramadım anlattıklarınızla günde üç dört sefer görüntülü konuşma olayını, her şeyin fazlası zarardır tabi ki babaanne anneanne ilişkileri gelişsin ama bu şekilde değil. Ben hiç görmesin sevmesin demiyorum aşırı bir bağımlılığı var o dozunda olursa ne güzel işte dediğiniz gibi bağ oluşur. Zaten bebeğin bir annesi var kalkıp kendisini annesi kadar yakın görmesi doğru gelmiyor. Siz şanslısınız ki bakıp ilgilenmiş benim kaynanam bu tarz durumları çok doğru bulmuyor mesela ben böyle iki üç saatliğine nadir bırakabilirim yani şöyle tasvir etsem daha doğru olur dilde sevgisi çok fazla ama iş bakmaya gelince değil ve her konuda bir fikri var. Süt verdin mi, aç, böyle giydirme, şunu yapma, bunu yedir vb bir bebeği annesinden daha iyi kimse düşünemez ben hoşlanmıyorum ama rahatsız olmayanlara da saygılar duyuyorum. Düşünceniz için teşekkür ederim benim için şu an sorun çözülmüş gibi duruyor kendisiyle konuşuldu ve sürekli görüntülü açmayacağım da söylenildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…