kaynanamla savaş başladi yardim

Off icim sisti.bi göz oda bulamaz misiniz tasinsaniz.
Cocuk gibi size hesap soruyo niye kavga ettin bilmem ne.
Hakliligini tartismaya gerek yok tabiki haklisin.daha muhatap olma.boyle annelik olmaz.
brucella-morganella brucella-morganella evet kaynanam calisiyor kim ona git calis diyo kendi kendine çalışıyor otursun oturdugu yerde biz mi gönderiyoruz onu ev 2 daire mutfagimiz banyomuz ayri o yukarida ben asagida hadi bizden rahatsiz oluyor yukari cikmiyoruz e cikmayincada problem niye cikmiyoruz suan ne desemde anlatamam çünkü yasayan bilir. S susuleta vallahi dayanilir gibi degil suan cikmayi ne kadar cok istiyorum anlatamam ama esim 1 sene daha dayan sabir diyor nasil dayanirim onu bilmiyorum

yoookkk yoookkk gayet iyi anladiniz o lafi bana söyledi yani demek istediği kendince sen içten içe fenasin ama insan senn si....n icerde dermi yaa bu kadin benm ömrümü yedi gel görünki şimdi kayinpedere ne yalanlar anlatti bide hep arkamdan ne işe yariyorki bi işimide yapmiyo diyomuş benm yanimda şeytan gibi kayinpeder gelince hastalikli bi solucan gibi sesi burnundan cikiyor resmen kendini acitip naz yapiyor lan bari benm yanimda yapma yaaaa.. veeee bu ara benm kaynana herkese bagirip cağirir ama asla kimse ona laf söyleyemez asla kabullenmez
çıkarayım da gör gününü deseydin terbiyesiz aptal kadın

ALLAH ALLAH ne insanlar var. Elamem bazen kv cok iyi olur gelin birsey yapmaz. Kotu davrandığı halde sen gidip temizligine varana kadar yapmissin. Guzel gecinmek varken neden bu cirkeflik.
Sensiz kalinca anlar degerini. Isten cikip gelip eşek gibi kendi yapsın isini

Valla Allah kolaylık versin , bu normalde de böyledir , sen ne kadar sessiz kalırsan o kadar tepene çıkıp laf sokarlar
Genelleme yapmak istemiyorum ama adı üstünde KAYNANA malesef
Fırsatın imkânın varsa ayrı eve çıkın .

Valla Allah kolaylık versin , bu normalde de böyledir , sen ne kadar sessiz kalırsan o kadar tepene çıkıp laf sokarlar
Genelleme yapmak istemiyorum ama adı üstünde KAYNANA malesef
Fırsatın imkânın varsa ayrı eve çıkın .
maleseff suan öyle bir imkanimizz yook anneme geldim simdi bi kac gün burda.kalicam eve gitmiyim ki anlasi ne oldugunu esime söyledim p.tesi eve gelecem çünkü yarin pazar onun suratini hic cekemem

Çok fenasin içinden ignelisin sessiz gibi duruyosun ama içinden bir canavar cikiyo cevabını veriyosun demiş yani :-) hah deyimler sözlüğü gibi oldum
Daha önce duydugumuz bişey olmadigi icin herşeye yordum :D güvenmiyorum da :D :D

Ev dubleks sanırım aynı evin içindesiniz mutfak ve banyo ayrı olsa da.Valla kadının ev istemeyebilir ama bu onun size gelişigüzel davranacağını göstermez.Kesinlikle ayrı eve çıkmalısınız isterse 1 göz odası olsun ayrı eviniz olsun.Aynı evde yaşayanlara anlam veremiyorum çünkü.

Back
X