kaynanamla savaş başladi yardim

Öncelikle kv deye çıkıp temizlik yapmayı bırakın. Elinin altında bir hizmetçi olduğunu düşünmemeli. Sıcak davranmayın. Araya buz dağı örün. Gidip gelmeyin....

Eşine ters ters konuşma çünkü sana döner bu terslik. Eşine bu evden çıkmamız için elinden geleni yapıor de.

Mümkünse sana hakaret ettiği anlarda ses kaydı yap. Sonra toptan kocana dinlet. Senin anlatmandan bin kat daha ii olur. Sonuçta erkek milleti geneli anasını tutar.

Devamlı annen şöyle böyle diyor diyeceğine bizzat dinlet. İşe yarar.

Öncelikle kv deye çıkıp temizlik yapmayı bırakın. Elinin altında bir hizmetçi olduğunu düşünmemeli. Sıcak davranmayın. Araya buz dağı örün. Gidip gelmeyin....

Eşine ters ters konuşma çünkü sana döner bu terslik. Eşine bu evden çıkmamız için elinden geleni yapıor de.

Mümkünse sana hakaret ettiği anlarda ses kaydı yap. Sonra toptan kocana dinlet. Senin anlatmandan bin kat daha ii olur. Sonuçta erkek milleti geneli anasını tutar.

Devamlı annen şöyle böyle diyor diyeceğine bizzat dinlet. İşe yarar.
ayyy canm bugün telefonu aldim elime seskayit tusuna bastim yukari ciktin kadin bisey demediki ben tam kaydi kapattim telefonu cebime koydum basladi hakarete yoksaa ben onu düsündümde beceremedimm aaaaa onun yaninda gelin demek köpek demek bana diyo ya ben bagiririm ben kaynanayim alla alla ben neyim acaba insan degilim taştan benm kalbim

ayyy canm bugün telefonu aldim elime seskayit tusuna bastim yukari ciktin kadin bisey demediki ben tam kaydi kapattim telefonu cebime koydum basladi hakarete yoksaa ben onu düsündümde beceremedimm aaaaa onun yaninda gelin demek köpek demek bana diyo ya ben bagiririm ben kaynanayim alla alla ben neyim acaba insan degilim taştan benm kalbim
Sen hep haxır bulundur teli. Bas düğmeye kapatma sakın. Eninde sonunda kükrer. Bekle.

Kv ile aramda mesafe çoktur. Asla canım cicim olmadım. Çünkü hep doldururdu oğlunu. Ben de set vurdum arama.. bayramdan bayrama arar bırakırım. Çok etti bana. Hakkımı helal etmiyorum hiçbir zaman. Sende kv ye cvp verme. Bırak konuşsun dursun. Sen sadece kayıta al. Gör bak kazanırsın.

nasil yarama merhem oldunuz teşekkür ederim ama öyle bi kadin degil huzur vermez bana asagida oturup konusmassam ille bisey cikarir şeytan ya bildiğinz seytann bacisi ben onu daha farkli ifade edemiyorm keske anlayisli bi kaynanam olsaydi ayaklarini yıkardim ama bu bana annelik degil beni kendine rakip olarak görüyor bana gecen gün diyo ki seni pof poflamam mi lazim gö....nn altindanmi almam lazim diyor sen ne zaman beni pof pofladn ya ne zaman altimdan aldin dedim kadina cevap verince nevri dönüyor agzindan cikan kelimeleri tartamiyor eeeeee tabiii agzima etti ettii bende artik katlanamayip cevap verince 2 senenin sonunda neye uğradığını sasirdi

Bizde alt ust oturuyoruz. 17 yildir.

Yapti yaptı, sustum cektim. Neler yapti. Ama sonra bir döndü nevrimmm inan agzimdan cikanlara ben bile inanamiyorum :)

Bilsem evime yaklastirmazdim seni gibi laflar etti merdivende. Hep derdi susardim o gun bana bir sey oldu almasaydin, zorladik mi, pesimde mi dolastim, yalvardim mi benimde basimi yaktiniz falan dedigimi hatirliyorum sadece.. oyle cikti ki yukari :)))

Arada cosuyor yine ama yok yemiyorum artik.. epeydir konusmuyoruz da kafam rahat...

Sende her zaman konusup boyle patlamalar yasama oyle olunca kiymeti kalmaz. Arada bir yap ki korkusu kalsin gecmesin :)

Bu Nasıl bir cümledir ya. İnsan zor durumda olduğunu bildiği yedi kat yabancıya bile yardım eder. Kaldı Kı oğlu gelini zor durumda idare edeceğine ihtiyacınız olduğunu bildiği için eziyo hıncını çıkartıyor. Niye aile diye bişey var o Zaman.
Hazır ara bozulmuşken mesafe koy. Konuşsun dursun kapını çek odana git. Duyma gerekirse çat çat cevap verin.

Sen hep haxır bulundur teli. Bas düğmeye kapatma sakın. Eninde sonunda kükrer. Bekle.

Kv ile aramda mesafe çoktur. Asla canım cicim olmadım. Çünkü hep doldururdu oğlunu. Ben de set vurdum arama.. bayramdan bayrama arar bırakırım. Çok etti bana. Hakkımı helal etmiyorum hiçbir zaman. Sende kv ye cvp verme. Bırak konuşsun dursun. Sen sadece kayıta al. Gör bak kazanırsın.
bunu yapicam esim aslinda bana inaniyor mesela annesinin laflarna inanamaz ama bana inanir bunu biliyorum bi ara ben evde yokken esime iste benim.söylemedigim seyleri söylemsti ve esim aninda beni aradi anneme böylemi dedin diye bende yoooo bu nerden cikti dedim kaynanamda arkadan demedin mi demedin die bagiriyodu tövbe dedim eve geldim esime nie beni aradin ne gerek vardi dedim eee ben biliyorum senin ne diyip be demeyecegni öyle bisey demessin utansin die seni aradim dedi

Bizde alt ust oturuyoruz. 17 yildir.

Yapti yaptı, sustum cektim. Neler yapti. Ama sonra bir döndü nevrimmm inan agzimdan cikanlara ben bile inanamiyorum :)

Bilsem evime yaklastirmazdim seni gibi laflar etti merdivende. Hep derdi susardim o gun bana bir sey oldu almasaydin, zorladik mi, pesimde mi dolastim, yalvardim mi benimde basimi yaktiniz falan dedigimi hatirliyorum sadece.. oyle cikti ki yukari :)))

Arada cosuyor yine ama yok yemiyorum artik.. epeydir konusmuyoruz da kafam rahat...

Sende her zaman konusup boyle patlamalar yasama oyle olunca kiymeti kalmaz. Arada bir yap ki korkusu kalsin gecmesin :)
inan bende kendime sasiriyorum basil cocuklarin kolundan tutup odadan ciktim inanmıyorum ama esim hep derdi bana sana biseu söylerse cocuklari al in bilinc altimda kalms olmaliii ama o kaf yenilir yutulur gbi degildi simsek cakti beynime

inan bende kendime sasiriyorum basil cocuklarin kolundan tutup odadan ciktim inanmıyorum ama esim hep derdi bana sana biseu söylerse cocuklari al in bilinc altimda kalms olmaliii ama o kaf yenilir yutulur gbi degildi simsek cakti beynime

O an bir delilik geliyor galiba :)

Ama sakinles artik. Kendini doldurma. Düşünüp taşınmaya basladikca olay büyüyor.

Sakin kal. Kizginlik hata yaptırır. Kaynana ile mücadele kitabimin ilk.sayfasina bunu yazicam zaten :)

Esine bile belli etmeden fenalik yap :) Tipki onun soyledigi gibi biri ol. Kimse yokken ortalikta laf soyle. Biri varken bir kez cevap verirsin o yapisir sana. Hic soylemesen bile artik soyleyen gorunursun.

Esini taraf olmaya zorlama, annesine karsi doldurmaya calisma. Ters tepebilir. Hakli olsan bile haksız derler. Sonucta agirlikla anne kazaniyor cunku. Gozyasi silahi sona saklanir hep :) Sen soyle ne yapayim de esine. Ona gore davran.

Az once araya girem spam mesaji kendime sandim hatta cevap.bile verdim :KK5:

Reklami kalmasin diye sildim alintiyi :KK31:

Son düzenleme:
Ne kadar saçma bir kelime di mi?
Ne alaka diye düşünüyor insan.
Biz mi yanlış anladık acaba. Kv konu sahibinin eşini kastederek mi senin s...n içerde dedi acaba?
Kaynananın fantezi dünyası almış gidiyor valla
Erkeklık onlara göre s... E oldugu ıcın, aklınca koju sahıbıne erkek gıbısın demek istemıs terbıyesıx karı

bnce böylesi daha hayrlı olmuş. iki ewin temzliği yemeği fln nasıl yetiştiriyorsun..
hç bulaşma mesafenide koy kendi yapsn her işini. eşinede güzel dille anlat annen bna böyle böyle dedi bna baskı yapma eskisi gbi olmaz de peşin peşin söyle.

O eskiden de dedeydiniz siz de

Ahahah, hayatım valla brn anlamadım ya. Senin s..n içerde nedir ahaha, kk hatunları inceyi anlamış ama baksana.
Senin penisin içeride ne demek ablalar ya? Bizi de aydınlatsanız?
Kıza sen kadın değilsin mi diyor, kocan içeride mi diyor, pipin içine kaçmış mı diyor ne diyor bu kadın?
Kahkaha attım ya hahahahahahahah:KK48::KK48::KK48: bende bunları dusunuyodum :D

2 senedir kaynanamla oturuyorum her lafini alttan aldim ama artk canima tak etti sabredecek dermanim kalmadi herseye karismasindam biktimmm... Öncekin gün eşimle tartistik sahur vaktiydi ben salonda kizimin yaninda uzandim esimde yatak odasinda ben uykuya dalmisim bi uyandim kaynanam salonda napiyosun anne dedim yukarda tüp bitti yumurtaları sen kendi ocaga koy bende tamam dedim neyse kaynayinca getir dedi yukari cikti bende mutfaktayim kaynanam geldi siz tartıştınız mı eve anne ufak bi tartışma yaşadik dedim bi anda sen yumurtayi küçük gözemi koydun zaten gec kalmisiz ama nasil bağırıyor bana dersin sanki evi yakmışım bağira cagıra yumurtalari aldi yukari cikti ama ben merdivenlere gidip avazimin ciktigi kadar bagirmamak icin kendimi zor tuttuk o kadat şirret bir kadin ki ben zaten kocamla kavga etmişim sinirliyim içime atiyorm sen ne diye gelip bana bağiriyorsun normalde kaynanam işe gider ben cikarim evini temizler bulasik makinasini bosaltirim be 2 tane cocukla kizim zaten kucak tan inmek istemiyor bende sinirlendim dün yukari cikmadim ne isini yaptm ne camasirlarini toparladim 2 senedir yedi beni yedi bugün iftar yemegini o gelmeden yaptim işten geldi yukari ciktim anne sen yemek yapma ben yaptm dedim neyse oturduk baktm siz niye kavga ettiniz dedi bende anne ufak tartisma sebep ne dedi iste viber de c.ici oldugunu görünce kimle konusuyon dedim öyle tartışma yasadik ama basit bisey dedim bi anda senin bu kiskançligin ne olacak huzursuzluk yaratiyorsun bende bi anda delirdim sen benden daha kiskancsin dedm bu arada kaynanam kizkardesinden bile kayinpedermi kiskanr bana huzursuzluk yaratiyosn diyince delirdim sen bana 2 senedir neler yaşattin iste ben asagi indim oglum bana bagirdi dedim o senin oglun beni ilgilendirmez git ona söyle sende bana bagirdin yumurta icin bana kizim neden küçük ocaga koydun büyüge koymadin diye bilirdin dedim bana bak kiz senden mi öğrenecem konuşmayi dedi ben bagirirm ben kaynanayim sen az fena degilsin senin si.....n icerde dedi ve ben sok oldum o nasil bir laf dedim cocuklarmi aldim asagi inecekken merdivende seslendim ona bu evde istenmedigimi biliyorm hergün ayni muhabbetten biktim dedin bu arada kaynanam bizim evden cikmamizi istiyor kendi alti üstü dayayip tek daire seklinde kullanmak istiyor bir kadin gelinine nasil senn si....n icerde deryaa tabii 2 senedir agzima etti ben sesimi cikarmadim karsininda cevap verince soke oldu simdi asagidayim küsüz yani bu saatten sonra nasil davranacam bilmiyorum yardimmm
Bence baştan kabul etmemeliydin , terbiyesiz kadın ver ağzının payı otursun aşağı eşine de çocukların yanında bu şekilde konuştuğunu söyle hiç utanma da yok nasıl bu şekilde bir cümle kurar .... Vallahi bende kaynanamı sevmem yalanını çoktur, olmadığı şeyi var gibi anlatır ama genede bir kere bana bu şekilde cümle kullanmaz kullanamaz, Allah yardımcın olsun...

yoookkk yoookkk gayet iyi anladiniz o lafi bana söyledi yani demek istediği kendince sen içten içe fenasin ama insan senn si....n icerde dermi yaa bu kadin benm ömrümü yedi gel görünki şimdi kayinpedere ne yalanlar anlatti bide hep arkamdan ne işe yariyorki bi işimide yapmiyo diyomuş benm yanimda şeytan gibi kayinpeder gelince hastalikli bi solucan gibi sesi burnundan cikiyor resmen kendini acitip naz yapiyor lan bari benm yanimda yapma yaaaa.. veeee bu ara benm kaynana herkese bagirip cağirir ama asla kimse ona laf söyleyemez asla kabullenmez
Ay al benimkini vur seninkine. Allahım herkeste susar dinler iyilik meleği sanarlar. Ama ben hakkından gelen tek kisiyim sanırım:KK54: bana sökmez cicim o çirkefe baglıyosa bende çirkefe bağlarım. Simdi en masum bana yaklasıyo güyyaa yüzüme öyle yani. Susma ezer bunlar bayılır ezmeye kaynanaymis bagirirmis yok ya o carlayan sesini icimdekiyle tövbe yarabbim ruh hastasi ediyolar bizi yetti galii :D

Kaynananızın üslubu çok çirkin, konuşma tarzı çok seviyesizmiş. Evet anne beni s...... ...u zaten söylemene gerek yoktu zaten deseydin bari tövbe yarabbim bu nasıl kelimedir. Bence o evden çık durumun varsa eğer bi kavga başladımı bi daha düzelmez devam eder yani taşın ve mesafeni koy.
ben o kelimeyi oğlum seni şey yapsın içerde dite anladım tövbe tövbe nereye çeksen kötü anlam çıkıyor gerçi

Ahahah, hayatım valla brn anlamadım ya. Senin s..n içerde nedir ahaha, kk hatunları inceyi anlamış ama baksana.
Senin penisin içeride ne demek ablalar ya? Bizi de aydınlatsanız?
Kıza sen kadın değilsin mi diyor, kocan içeride mi diyor, pipin içine kaçmış mı diyor ne diyor bu kadın?
Valla bende anlamadim....

Ay al benimkini vur seninkine. Allahım herkeste susar dinler iyilik meleği sanarlar. Ama ben hakkından gelen tek kisiyim sanırım:KK54: bana sökmez cicim o çirkefe baglıyosa bende çirkefe bağlarım. Simdi en masum bana yaklasıyo güyyaa yüzüme öyle yani. Susma ezer bunlar bayılır ezmeye kaynanaymis bagirirmis yok ya o carlayan sesini icimdekiyle tövbe yarabbim ruh hastasi ediyolar bizi yetti galii :KK70:
ayyyy ne güzel hakkindan gelebiliyormussun keske bende gelebilsem benmkiii uuuuu düsmanima bile vermesin pislik yalancii iftira bile atabilcek birnkapasitede anlamiyorm gelin demek köle demek mi acaba ben evlendim ona hizmet etmek icin evlenmedim ki veee benm kaynana kendi kaynansindan cok cekmis kaynansiyla sacbas girismisler yani o derce saldırgan o herkese bagirir ama kimse ona öte git diyemezzzzz

Back
X