Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunu yapanlar zaten hep kaynanasından cok cekenler nedense. Az insaf o zaman. El kızı gibi degil de kendi kızı gibi baktiginda düzelcek herşry onun dısında sadece kendini ezdirmeayyyy ne güzel hakkindan gelebiliyormussun keske bende gelebilsem benmkiii uuuuu düsmanima bile vermesin pislik yalancii iftira bile atabilcek birnkapasitede anlamiyorm gelin demek köle demek mi acaba ben evlendim ona hizmet etmek icin evlenmedim ki veee benm kaynana kendi kaynansindan cok cekmis kaynansiyla sacbas girismisler yani o derce saldırgan o herkese bagirir ama kimse ona öte git diyemezzzzz
Nokta, virgul koyun deyince biz kotu oluyoruz..2 senedir kaynanamla oturuyorum her lafini alttan aldim ama artk canima tak etti sabredecek dermanim kalmadi herseye karismasindam biktimmm... Öncekin gün eşimle tartistik sahur vaktiydi ben salonda kizimin yaninda uzandim esimde yatak odasinda ben uykuya dalmisim bi uyandim kaynanam salonda napiyosun anne dedim yukarda tüp bitti yumurtaları sen kendi ocaga koy bende tamam dedim neyse kaynayinca getir dedi yukari cikti bende mutfaktayim kaynanam geldi siz tartıştınız mı eve anne ufak bi tartışma yaşadik dedim bi anda sen yumurtayi küçük gözemi koydun zaten gec kalmisiz ama nasil bağırıyor bana dersin sanki evi yakmışım bağira cagıra yumurtalari aldi yukari cikti ama ben merdivenlere gidip avazimin ciktigi kadar bagirmamak icin kendimi zor tuttuk o kadat şirret bir kadin ki ben zaten kocamla kavga etmişim sinirliyim içime atiyorm sen ne diye gelip bana bağiriyorsun normalde kaynanam işe gider ben cikarim evini temizler bulasik makinasini bosaltirim be 2 tane cocukla kizim zaten kucak tan inmek istemiyor bende sinirlendim dün yukari cikmadim ne isini yaptm ne camasirlarini toparladim 2 senedir yedi beni yedi bugün iftar yemegini o gelmeden yaptim işten geldi yukari ciktim anne sen yemek yapma ben yaptm dedim neyse oturduk baktm siz niye kavga ettiniz dedi bende anne ufak tartisma sebep ne dedi iste viber de c.ici oldugunu görünce kimle konusuyon dedim öyle tartışma yasadik ama basit bisey dedim bi anda senin bu kiskançligin ne olacak huzursuzluk yaratiyorsun bende bi anda delirdim sen benden daha kiskancsin dedm bu arada kaynanam kizkardesinden bile kayinpedermi kiskanr bana huzursuzluk yaratiyosn diyince delirdim sen bana 2 senedir neler yaşattin iste ben asagi indim oglum bana bagirdi dedim o senin oglun beni ilgilendirmez git ona söyle sende bana bagirdin yumurta icin bana kizim neden küçük ocaga koydun büyüge koymadin diye bilirdin dedim bana bak kiz senden mi öğrenecem konuşmayi dedi ben bagirirm ben kaynanayim sen az fena degilsin senin si.....n icerde dedi ve ben sok oldum o nasil bir laf dedim cocuklarmi aldim asagi inecekken merdivende seslendim ona bu evde istenmedigimi biliyorm hergün ayni muhabbetten biktim dedin bu arada kaynanam bizim evden cikmamizi istiyor kendi alti üstü dayayip tek daire seklinde kullanmak istiyor bir kadin gelinine nasil senn si....n icerde deryaa tabii 2 senedir agzima etti ben sesimi cikarmadim karsininda cevap verince soke oldu simdi asagidayim küsüz yani bu saatten sonra nasil davranacam bilmiyorum yardimmm
Kocâna anlatmalisin mutlaka bunu dedi ya konuş annenle yada ben ağır konuscam de yada artık beni kimse annenle konusturamaz istemiyorum dekaynanam esimden cok korkar esim cok iyidir ama terside terstir bazen cogu seyi ona anlatmaya korkuyorm mesela gecen kayinpederi doldurusa getiriyor bunlar bu evden cikmassa cok kötüseyelr olacak ilac icip kendimi zehirleyecem ne yap ne et bunalari bu evden cikar diyor sesini ben asagidn duyuyorum ama salak gibi duydugumu ona belli etmedim bunu esime söyleyemedim eşim mesela bazen. bakarim beni tutuyor bazende kadin milleti aynisiniz diyor ama annesini gercekten cok iyi biliyor ne cirkef olduğunu allahimdn hayirli bir kapi acmasini diliyorm yoksa kafayi siyiracam ben bu evde
Ay bayıldım cevaba yaşa emiBen asıl eşinin yerinde olsam alınırım.ben çocuk muyum ben kendi tartışmamı uzlaşmamı yapamıyor muyum?söyledin mi bilmiyorum ama bana eşim bunları anlatsa anne yaptığın önce bana saygısızlık derdim.
Asıl ip sesi yükseldiğinde değil sana "sebep neydi" diye ısrarla sorabildiğinde kopmuş canım.Karı-koca aramızda özel diyebilmeliydin bence.baktın daha uzatıyor "yatak odası mevzularında anlaşmaya çalışıyorduk" deseydin onun "nesi neresinde" göreydik.töbe töbe.gerçi bu saatten sonra bir iletişiminiz olmaz heralde
Malum erkek organı canim hemde en halk dilinde soyleneniAcaba uyku sersemliğinden midir ama boşlukları dolduramadım.
Çok fenasin içinden ignelisin sessiz gibi duruyosun ama içinden bir canavar cikiyo cevabını veriyosun demiş yaniKahkaha attım ya hahahahahahahahbende bunları dusunuyodum
![]()